Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (232)

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Film by se měl spíše jmenovat "Po dně tam a zase zpátky", neboť jede na stejném sklepním levelu, jako 40 let omílané kolovrátkové skladby obstarožní tancovačkové kapely Brutus, která bůhvíproč tvoří hudební doprovod této české „komedie“: „Vopijem sé, vopijem sé, vopijem sé!!!“ – aneb neoficiální hymna okresních přeborů českého venkova v pití kelímkového piva (jak jinak, než "brutusácká") zní na pozadí scén, které jsou spíše k pláči, než k smíchu. Z nepochopitelných důvodů je do hlavní role TV star a potenciální nevěsty obsazena „Anička“ Polívková, která má asi tolik šarmu a půvabu, jako cimrmanovská obryně Stáňa – o hereckém výkonu nemluvě (ne, že by ostatní herci ve svých rolích nějak excelovali - viz komentář antoinetta0 ). Prostě, klasická „holírna“, kdy je třeba vyvařit sponzorské love. Za mě „odpad“ - a nejen proto, že do filmu bylo nasypáno i z kapes daňových poplatníků. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Sympatická, avšak velmi jednoduchá komedie, která se od podobných tuctových komedií liší tím, že má neskutečně uvolněnou atmosféru, skvělé herecké obsazení a navíc se člověk místy fakt pobaví. Z herců mě nejvíc bavila Anča Polívková, které tento typ rolí fakt sedí, dále pak zejména perfektní Jarda Plesl a nemohu opomenout dlouhovlasého rockera Boba Klepla, ten se tvůrcům opravdu povedl. Samotný příběh je neskutečně jednoduchý, svým způsobem až hloupý, nicméně má vcelku svižné tempo, nenudí a dokáže docela dobře pobavit. Moc se mi líbila jistá odlehčenost, v kombinaci s nádherným českým venkovským prostředím jde vskutku o velmi příjemnou kombinaci. Jako takovou třešničkou na dortu je zapojení legendární vesnické kapely Brutus, tím mi tvůrci udělali ohromnou radost. U mě dobrý, pobavil jsem se, výjimečně jsem se u české komedie necítil nějak extra trapně, takže žádný velký průser se nekoná, i když se samozřejmě nejedná o nic světoborného. 6/10. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách jsem si říkal, co za feministickou pitomost jsem si to zase pustil. Klasické ženské komediální drámo o tom, jak moc jsou chlapi neschopní a ženy jsou ty svaté, že to s nimi musí vydržet. Což se odráží i na manželství E. Holubové a Boba Klepla. A právě B. Klepl dělá pořádnou legraci ve filmu. Jinak totiž není pořádně čemu se smát. Usmívat se nad neustálým konstatováním, jak jsou všichni muži neschopní, nebo snad tomu, že se Anna Polívková ztřískala? Snímek trochu působí jako dokumentární schizofrenní drama, když Marie mluví k divákům do kamery. Přiznávám se, že konec je mírně překvapivý, ale očekávaný ve smyslu, že se ti dva zase dají dohromady. Ženy nejspíš další romantický blábol potěší, jako komedie je to ale hrozné. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem pět viděla v rámci dámské jízdy a opět se jednalo o českou romantickou komedii, která mě nijak neuchvátila. Musím ale vyzdvihnout herecký výkon Aničky Polívkové, ta se mi na celém filmu líbila nejvíce (díky bohu, že si zahrála hlavní roli). Byla skvělá, upřímná a celkově na mě působila velmi realisticky, i její idioti měsíce. Eva Holubová a Bohumil Klepl byli spíše dobří sekundanti, kterým to na plátně spolu klape a diváci je spolu rádi vidí, ale jinak nepředvedli nic velkého. Nejhorší na tom je příběh samotný, je to až moc sladké, nereálné a nudné. Bohužel jsem se u filmu nezasmála upřímně ani jednou a to bych od komedie očekávala. Pro mě to byly vyhozené peníze, na film se stačí podívat až ho budou dávat v televizi. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Su filmy natocene v CR, o ktore by som si neoprel ani zachodovu stetku /Babovredy, Kamenaky 2,3 ..../. Kupodivu toto bolo pozeratelne a vidim to dokonca na dve projekcie, coz je uspech. jan Dolansky je kvalitny herec /Babovredy 1,2/, Polivkovej ale nesadnu roly na vydavanie sa. Takze sivy, sedivy nudny priemer . 50 % ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Na začátku filmu, kdy jede Marie (Anna Polívková) k rodičům na vesnici, má v autě sluneční brýle na hlavě. Při následném výstupu z auta brýle na hlavě nemá a nemá je v ani jedné ruce. Následuje střih, kde následuje záběr jak vchází do dveří a sluneční brýle sundavá evidentně z hlavy či očí. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama