Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (232)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vcelku slušná komedie. Pravda, nebýt skvělé a ve své roli excelující Anny Polívkové, která, co si budeme namlouvat, celý film táhne dopředu jako osamocený burlak loď po Volze, stálo by to již tradičně za psí štěk. Takto jsem se vcelku dobře bavila. Stejně tak pro mne byla velkým plusem kapela Brutus, nostalgie z mládí udělala své. Jako celek za mne lepší průměr, tedy tři a půl hvězdičky. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Znovu zdůrazním, že nenávidím romantické filmy. A přesně toho jsem se taky bála, když jsem lístek do kina kupovala - že zase půjde o stupidní romanťárnu a i když mě trailer vcelku pobavil, očekávala jsem, že všechny vtipy vystříleli právě v něm. Jarda Plesl je ale Jarda Plesl a proto jsem s návštěvou kina nijak neváhala. Přiznám se, že mě Dvě nevěsty a jedna svatba velmi příjemně překvapily jak už dlouho žádný film. Film vtipem více méně jenom srší a i když se najdou scény, které jsou mi proti srsti, celkově jsem z kina odcházela hodně spokojená. I když se to ze začátku nezdá, jedná se o zajímavý námět, který byl velmi dobře zpracován. Filmu dominuje humor, romantická linka spíš děj dokresluje. Anna Polívková jako vždy střihla svou roli naprosto výborně a přiznám se, že se mi na ni s Jardou po boku opravdu krásně dávalo :) Dokonce ani samotný závěr mi nijak nevadil, i když jsem v tom viděla Hollywood jako přes kopírák. za začátku mi taky dělalo problém zvyknout si na komentář promlouvaný do kamery, tento typ vyprávění nijak zvlášť nemusím, ale protože se jednalo vesměs o vtipné poznámky, i to jsem nakonec překousla. Je pravda, že jsem uvažovala, jestli filmu napařit hned všech pět hvězdiček, nízké hodnocení zde na ČSFD mě ale přesvědčilo. Dvě nevěsty a jedna svatba je v porovnání s tím, co se dnes točí *ehm, hlavně na Nově, ehm*, vcelku nadprůměrný film. ()

Reklama

Oto10 

všechny recenze uživatele

Film, který mne nezklamal, ale ani mne nenadchnul. Ono je to taky i tím, že jsem zase nějak hodně od tohoto filmu neočekával. Děj filmu ubíhá rychle a při sledování jsem se občas pousmál. Nicméně asi už zhruba v polovině filmu jsem měl jasno a už tušil, jak to celé dopadne. A to mne i štvalo, protože jsem doufal v konec trochu jiný, protože prostě jsou všichni "kreténi". Celá rodina Marušky (Anny Polívkové) je skvělá (Eva Holubová, Bohumil Klepl i Ester Geislerová). Jejich skvělé herecké výkony. tak trochu zachraňují celkový dojem z filmu. Ve filmu se mi vůbec nelíbil Plesl - tomu jsem to ani nějak nevěřil. Možná je to tím, jak byl napsán scénář. Myslím si, že trochu průměrná česká komedie by si mohla zasloužit alespoň 3*. ()

Coliseum 

všechny recenze uživatele

Je chvályhodný, jak se nám tyhle diluviální romantiky beze zbytku snaží načrtnout domovinu jako přezelenalou zahrádku s perníkovejma chaloupkama, ve který se dá najít romantický zákoutí i za mobilníma hajzlama. Já pevně doufám, že Ester zůstane na plakátech, případně v dalšim vydání Vogue, Anně konečně dají jinou než spotřební roli a zároveň sem ztratil víru, že Holubová někdy zahraje někoho jinýho než sebe samu (což není kompliment ani v zákrutě). Letní venkovní veselici s Brutusáčky v zádech bych dal, to mě navnadilo! ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, proč jsou ty filmy z posledních 10-20 let takový sračky.Zajímavosti:natáčení trvalo přibližně měsíc....To přece není možný,aby to mělo nějakou kvalitu, když se jede na první dobrou.Edit:Polívková nepatří vůbec do filmu.je ve všem stejná a navíc hnusná.Sory, Aničko, vypadáš jak fotr.Když vidím už jen tvůj rypák a pak slyším, jak huhláš, je mi zle a vypínám.A Brutus:))))Vidláckej rock pro vylitý vidláky ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Malou roli ve filmu má i režisér filmu Tomáš Svoboda. Zahrál si režiséra televizního pořadu, který hlavní představitelka filmu Marie Paličková (Anna Polívková) moderuje. (Zix.)
  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)
  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama