Reklama

Reklama

Nostalgik

(festivalový název)
  • Velká Británie The Nostalgist
Krátkometrážní / Dobrodružný / Fantasy
Velká Británie, 2014, 17 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Adaptace krátké povídky autora bestselleru Robokalypsa Daniela H. Wilsona vás zavede do budoucnosti, v níž lze žít ve virtuální viktoriánské realitě. Je to naprostá nádhera, ale jen do chvíle, než se něco pokazí, a vy propadnete se do skutečné reality plné násilí a nebezpečí... (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (5)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Asi nejdráž vypadající krátkometrážní sci-fi jaký sem kdy viděl, ve kterým ale bohužel našláplá vizuální forma jasně vítězí nad kýčovitým a dost předvídatelným dějem. Na papíře to musí bejt skvělý. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět a supr zpracování jak vizuálně, tak herecky. Na kraťas obzvlášť. Rád bych i viděl v podobném duchu celovečerák, jen s tím rozdílem, že onen twist bych více zakamufloval a neodhalil karty tak brzy ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* efektní kraťas, který u mě shazuje jen hodně jednoduchý příběh, jenž je natahován na čtvrthodiny. Docela by mě zajímala ta povídka, o které tu mluví jako o bestselleru. Přesto zkuste zkouknout tady a a třeba Vám bude k zážitku stačit hezký vizuál. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tohle se stane, když forma zvítězí nad obsahem. Twist je dobrý, ale jeho prozrazení v polovině filmu je fail jak Brno. ()

Reklama

Reklama