Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska mladého páru vzkvétá navzdory válce mezi jejich rodinami vlastnícími konkurenční pizzerie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (41)

blazma 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém si hned řeknete a tak nějak tušíte, že bude zábavný, budete se u něj bavit, ale zároveň vás ze židle nevytrhne. takový ten dokonalý průměr. zasazené do příběhu o vaření, především pizzy, ale dívka chtěla něco víc. Jediná škoda na tomto filmu je, že měla za úkol vytvořit své dokonalé menu do prestižní restaurace a neviděli jsme z toho naprosto nic, ani nešlo vidět že by vůbec něco vymýšlela. Druhá věc která mi nedá spát, bylo že je ta holka pět let aniž by se nejspíš bavila se svým nej kámošem z dětství, ale když se vrátí vypadá to jako kdyby nikdy od sebe neodešli a pořád byli spolu. trošku zvláštní vztah. Jinak v pohodě. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantická komedie, u které nemusíte vůbec přemýšlet v hlavní roli s pohlednou Emmou Roberts. Ta byla hlavní důvod, že jsem si tento film pustil, jinak bych se k tomu vůbec  nedostal.  Snímek se odehrává, jak už název napovídá v italské čtvrti v neurčitém kanadském městě. Sledujeme dvě rodiny, které společně vyráběly pizzu a byly si tím pádem velmi blízké. Jenže po soutěži o nejlepší pizzu se rozkmotřily ve zlém a nyní fungují každá zvlášť, ačkoli své podniky mají vedle sebe. Do jedné z těchto rodin se z Londýna na nějakou chvíli vrací Nikki (v podání zmiňované Emmy Roberts). A hned vzápětí potkává svou dávnou lásku z dětství Lea, který pochází, jak jinak než  zase z druhé znepřátelené rodiny. Oba dva pochybují o lásce k tomu druhému, ačkoli se znají dlouhá léta, kdy spolu vyrůstali,  dělali různé vylomeniny a hráli třeba fotbal. Nakonec však najdou přesně to, co hledají. Vy si naopak můžete být jistí, jak tato provoněná romance i s jejich rodinami dopadne. Nejvíce zajímavá byla ústřední dvojice, jelikož chemie mezi nimi docela fungovala, pohádané rodiny už méně, jelikož jejich údajná válka platí v podstatě jen pro hlavní hlavy rodiny. Ve výsledku relativně sympatický snímek, který ale příliš nepřekvapil. ()

Reklama

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Emma Roberts viditelně hraje jen kvůli jménu a vzhledu. Hereckého umění po tetce příliš nepobrala. Ty její umělé a nepřirozené reakce, to je jak z jihoamerické telenovely. O to mi víc zaráží, že se většině, dle zdejších komentářů, její výkon líbil. Scénář ji moc nepomáhá, protože jde opravdu o maximálně generický, ničím nepřekvapující, romcom. Vyloženě podprůměrná lowcost romantika. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale... Nějak jsem těm Italům ve filmu nevěřila, že jsou Italové. Dobře, když přivřu jedno oko... na chvíli obě, dejme tomu. Byť je mezi hlavními představiteli věkový rozdíl deseti let a je to sakra znát (i když si Hayden hraje na mladíka), jiskří to mezi nimi. Takže chemie ok. Ve filmu jsou i vtipné momenty. Ale pořád tomu něco chybí. Emmu mám ráda, jí tyhle role hrozně sedí. Alyssa byla má oblíbená čarodějka. Jane vypadá pořád dobře. Zbytek je celkem fajn. Jen ten Hayden. Asi jsem mu nepřišla na chuť. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahká romantická komédia s nemalou príchuťou Italského temperamentu. Film, ktorý na nič nehrá a (hlavne) chce trošku pobaviť diváka. H. Christensen mi na rolu Lea nepríde úplne „jednoznačnou“ voľbou. Za to E. Roberts áno a je v dobrej forme. Keď chcete zhruba na 100 minút zabudnúť na problémy okolo seba, nevadí vám „malá“ dávka klišé momentov a máte rád pizzu, tak film „Malá Itália“ nebude pre vás zlou voľbou. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Zákazník v Salově (Adam Ferrara) restauraci nosí jmenovku s nápisem „Mario“ a Nikki (Emma Roberts) ho oslovuje „pane Puzo“. Mario Puzo napsal knihu „The Godfather“, podle které byl natočen film Kmotr (1972). (KGBelik)
  • Emma Roberts ve filmu nosí červené tričko s nápisem: „A slice of heaven.“ Julia Roberts, Emmina teta ze skutečného života, měla na sobě tričko stejné barvy a se stejným popisem ve filmu Mystic Pizza (1988), který natočil stejný režisér jako tento film, a proto se spekulovalo, že by mohlo jít o pokračování. (KGBelik)

Reklama

Reklama