Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska mladého páru vzkvétá navzdory válce mezi jejich rodinami vlastnícími konkurenční pizzerie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (41)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, klišé za klišé, a o otrepanej schéme romantických komédií ani nevravím. Ale tá pizzová tématika to rozhodne zachránila od toho, aby tento film skončil v jednom vreci s ostatnými žánrovými odrhovačkami. Asi každému bolo jasné, kam tento príbeh speje a ako to napokon celé skončí (že by na letisku?) - ale práve originálny námet s Little Italiou kdesi v Toronte mal naozaj dobrý feeling. Emma Roberts ma ako vždy bavila, ale aj ostatok osadenstva nijako obzvlášť nezaostal. Čo sa týka scenáru, tam som nečakal žiadne zázraky, ale dialógy dosť prekvapili a boli vcelku vydarené, čo pomohlo k lepšiemu dojmu z tohto filmu. Čo dodať na záver? Dal by som si pizzu (takú dobrú priamo z Itálie). ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale... Nějak jsem těm Italům ve filmu nevěřila, že jsou Italové. Dobře, když přivřu jedno oko... na chvíli obě, dejme tomu. Byť je mezi hlavními představiteli věkový rozdíl deseti let a je to sakra znát (i když si Hayden hraje na mladíka), jiskří to mezi nimi. Takže chemie ok. Ve filmu jsou i vtipné momenty. Ale pořád tomu něco chybí. Emmu mám ráda, jí tyhle role hrozně sedí. Alyssa byla má oblíbená čarodějka. Jane vypadá pořád dobře. Zbytek je celkem fajn. Jen ten Hayden. Asi jsem mu nepřišla na chuť. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém si hned řeknete a tak nějak tušíte, že bude zábavný, budete se u něj bavit, ale zároveň vás ze židle nevytrhne. takový ten dokonalý průměr. zasazené do příběhu o vaření, především pizzy, ale dívka chtěla něco víc. Jediná škoda na tomto filmu je, že měla za úkol vytvořit své dokonalé menu do prestižní restaurace a neviděli jsme z toho naprosto nic, ani nešlo vidět že by vůbec něco vymýšlela. Druhá věc která mi nedá spát, bylo že je ta holka pět let aniž by se nejspíš bavila se svým nej kámošem z dětství, ale když se vrátí vypadá to jako kdyby nikdy od sebe neodešli a pořád byli spolu. trošku zvláštní vztah. Jinak v pohodě. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahká romantická komédia s nemalou príchuťou Italského temperamentu. Film, ktorý na nič nehrá a (hlavne) chce trošku pobaviť diváka. H. Christensen mi na rolu Lea nepríde úplne „jednoznačnou“ voľbou. Za to E. Roberts áno a je v dobrej forme. Keď chcete zhruba na 100 minút zabudnúť na problémy okolo seba, nevadí vám „malá“ dávka klišé momentov a máte rád pizzu, tak film „Malá Itália“ nebude pre vás zlou voľbou. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(84/2018) / Mám pocit, že niekto hrozne bohatý vlastní licenciu na vytváranie romantických komédií. Stačí kúpiť a dosadiť si hercov, prostredie a nejaký počítač proste vypluje výsledný produkt. Pozitíva: Emma Roberts a všetko to talianske okolo. Ak máte radi pizzu film sa bude určite páčiť nech by v ňom bolo hocičo, závidím štábu. Negatíva: Little Italy je mix už tisíc kráát videných scén, zápletiek a vtipov. V pohode som si pár krát odbehol a všetko ďalej šlo overenou cestou. Jeden krát sa tých 60 minút čo som z tohto filmu videl asi dalo. (5/10) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Zákazník v Salově (Adam Ferrara) restauraci nosí jmenovku s nápisem „Mario“ a Nikki (Emma Roberts) ho oslovuje „pane Puzo“. Mario Puzo napsal knihu „The Godfather“, podle které byl natočen film Kmotr (1972). (KGBelik)
  • Emma Roberts ve filmu nosí červené tričko s nápisem: „A slice of heaven.“ Julia Roberts, Emmina teta ze skutečného života, měla na sobě tričko stejné barvy a se stejným popisem ve filmu Mystic Pizza (1988), který natočil stejný režisér jako tento film, a proto se spekulovalo, že by mohlo jít o pokračování. (KGBelik)

Reklama

Reklama