Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska mladého páru vzkvétá navzdory válce mezi jejich rodinami vlastnícími konkurenční pizzerie. (Filmbox)

Recenze (41)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ach tie klišé. Myslím si, že recepty na klišé sa tu skutočne vychytali. "Little Italy" sa viac-menej v ničom neodlišuje od všetkých ostatných filmov, ktoré majú presne ten istý scenár. Viete kam to pôjde, ako to dopadne, čo všetko reálne film prinesie a z nejakého dôvodu to podľa mňa funguje celkom dobre. Okey, poviem to inak. Napriek všetkým klišé som si film užil, lebo srdce mal podľa mňa na správnom mieste a nakoľko Emma Roberts je talentovaná herečká. Je pekná, je zlatá a je veľmi talentovaná. A vie tomu filmu pridať tú potrebnú dávku šarmu, ktorý sa sem vďaka tomu dostane. S Haydenom Christensenom im chémia celkom funguje, no je tu jeden dosť veľký problém a to je ten do očí bijúci vekový rozdiel. Keď sú scénky v detstve, pôsobia v podobnom veku. V dospelosti tých 10 rokov rozdiel skutočne bije do očí. Je ťažké ma presvedčiť, že Hayden Christensen už nemal 30, keď mu viac ťahá ku 40-ke. Romantické momentky sú dobré, a okrem toho ma film aj s manželkou nakopol k tomu, aby sme si k nemu nejakú tú pizzu objednali. Takže tam film rozhodne niečo zapracoval. A dokonca sa nebránim k filmu vrátiť. Napriek tým všetkým scénkam, ktoré som videli miliónkrát mám pocit, že minimálne som sa pri nich bavil, chcel som to dopozerať a najmä by som sa tomu opätovne nebránil. Napriek tomu, že to tiež patrí medzi filmy na jedno pozretie. Ak by ma niekto lákal na prídavok, nebránil by som sa. Zvážte si sami a uvidíte. Hodnotenie: B ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Nie je dobré sledovať tento film hladný. Keďže ja osobne v rámci drastickej diéty po 16:00 už absolútne nič nežeriem, sledovanie tohto večerného programu bolo vskutku sebazaprením. Chémia ústrednej dvojice funguje úplne fantasticky a až na hranie futbalu za daždivej noci s obecenstvom celej krčmy nemám žiadne výhrady. Takže jednu pizzu quattro formaggi poprosím, ale bez syra! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašná kravina ale Emma Roberts je úplne rozkošná a je tu v spodnom prádle a okrem toho v minišatách robí futbalovú brankárku počas dažďa! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Príjemná rodinná veselohra, kde mňa osobne, viac ako príbeh ústrednej dvojice, bavil príbeh Francy a Carla. Dobrú chuť! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film o novodobých Romeu a Julii není bez kouzla hlavně díky výborné herecké podpoře a decentní chemii mezi oběma romantickými hrdiny. Pokud se jen chcete cítit dobře, je to film pro vás. Moje oblíbená scéna je při barbecue na dvorku kdy všichni pijí pivo Peroni a dávají si záležet, aby značku viděla kamera. Film je stejně sýrový jako sýrová pizza, která se objevuje téměř v každém záběru. Sýr je úžasný a dvojitá pizza ještě úžasnější. Film ne.. Má samé stereotypy a kombinuje vyprávěcí přísady, které více okoralé než čerstvé. Petrie je nemožně slepý režisér a Láska v malé Itálii je další z jeho kreativní kuchyně , která nemá rozpoznatelnou chuť. Oceňuji ale že po dlouhé době se mi hlavní hrdinka líbila ve srovnání s německýma či britskýma romantickýma hrdinkama z Pákistánu či Afghánistánu (i když proti těmto zemím nic nemám). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Známý scénář, který kopíruje řadu jiných romantických komedií včetně fakt ultra ohraného závěru. Taky bych tomu mohl vytýkat, že ačkoli se film motá okolo dvou italských rodin, Emma a ani (lehce přestárlý) Hayden nemají s Italy ani vzdáleně nic společného. Ale ono je to tak mile zábavné, v příjemné atmosféře se nesoucí a chemie hlavní dvojky funguje dostatečně dobře, že mi to nevadilo. A taky je tam pizza. Hodně pizzy. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Emma Roberts je tu naprosto neodolatelná a jelikož mám pro její krásný úsměv velkou slabost, tak mě tahle předvídatelná romanťárna docela pobavila. 6/10! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, klišé za klišé, a o otrepanej schéme romantických komédií ani nevravím. Ale tá pizzová tématika to rozhodne zachránila od toho, aby tento film skončil v jednom vreci s ostatnými žánrovými odrhovačkami. Asi každému bolo jasné, kam tento príbeh speje a ako to napokon celé skončí (že by na letisku?) - ale práve originálny námet s Little Italiou kdesi v Toronte mal naozaj dobrý feeling. Emma Roberts ma ako vždy bavila, ale aj ostatok osadenstva nijako obzvlášť nezaostal. Čo sa týka scenáru, tam som nečakal žiadne zázraky, ale dialógy dosť prekvapili a boli vcelku vydarené, čo pomohlo k lepšiemu dojmu z tohto filmu. Čo dodať na záver? Dal by som si pizzu (takú dobrú priamo z Itálie). ()

JasonCZ 

všechny recenze uživatele

Emmu (díky Vřískotu 4) i Haydena (Díky Star Wars) mám fakt rád, ale tohle byla trapná a předvídatelna romantická komedie.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dvojice hlavních představitelů byla sympatická a v pohodě,až na závěrečný vyznání,to jim teda moc z pusy nešlo.Film jako takovej sice podle šablony,ale to mi nevadilo,přesně nějak takhle sem to čekal.A tak nejmíń sympatická hrdinka tam byla pizza všeho druhu,tu sem rád neměl,nemám,a mít nebudu.60%. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Notoricky známý scénář zazdil tuhle nepříliš vtipnou romanťárnu už někde v polovině stopáže. Dobrou náladu mi dokázal udržet snad jen pohodový soundtrack. (40%) ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(84/2018) / Mám pocit, že niekto hrozne bohatý vlastní licenciu na vytváranie romantických komédií. Stačí kúpiť a dosadiť si hercov, prostredie a nejaký počítač proste vypluje výsledný produkt. Pozitíva: Emma Roberts a všetko to talianske okolo. Ak máte radi pizzu film sa bude určite páčiť nech by v ňom bolo hocičo, závidím štábu. Negatíva: Little Italy je mix už tisíc kráát videných scén, zápletiek a vtipov. V pohode som si pár krát odbehol a všetko ďalej šlo overenou cestou. Jeden krát sa tých 60 minút čo som z tohto filmu videl asi dalo. (5/10) ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitivem filmuje Emma Roberts. Naprostým průserem filmu je Hayden Christensen, který dokazuje, že patří k největším omylům filmové historie, když byl vybrán pro roli Skywalkera. Hayden je tu skutečně otřesný, ba přímo nesnesitelně sterilní. Filmu ale nepodráží nohy jen jeho neschopnost, ale i zmatená nezábavná režie a debilní scénář. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře napsané dialogy, ale jinak se zápletka ničím neliší od tuctu dalších, mnohdy lepších komedií. Nejhorší na filmu je ovšem věkový rozdíl Emmy Roberts a Haydena Christensena (10 let), úplně jsem přestal mít chuť na pizzu... ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale... Nějak jsem těm Italům ve filmu nevěřila, že jsou Italové. Dobře, když přivřu jedno oko... na chvíli obě, dejme tomu. Byť je mezi hlavními představiteli věkový rozdíl deseti let a je to sakra znát (i když si Hayden hraje na mladíka), jiskří to mezi nimi. Takže chemie ok. Ve filmu jsou i vtipné momenty. Ale pořád tomu něco chybí. Emmu mám ráda, jí tyhle role hrozně sedí. Alyssa byla má oblíbená čarodějka. Jane vypadá pořád dobře. Zbytek je celkem fajn. Jen ten Hayden. Asi jsem mu nepřišla na chuť. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jako ve filmu. Tvůrci nám napekli klasiku, ingredience tak akorát, lehce křupavoučká krusta, ale narozdíl od té jedinečné babiččiny omáčky v onom příběhu nechtěli nic zkazit, tak to potřeli klasikou z rajčat a z běžného koření... takže milý pohodový film na jedno skouknutí... ()

Reklama

Reklama