Reklama

Reklama

Jeff chce ve svém pořadu diskutovat o smrti; Deirdre potrestá Maddy za to, že nejí její zeleninu. (SkyShowtime)

Recenze (21)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono je to celkom príjemné. Aj plné režijných nápadov. Ale niečo mi k tomu chýba. Nejaké to kúzlo, to čaro. Niečo čo by som potreboval hltať a pozerať, pretože potrebujem cítiť taký ten wow feeling a každé políčko tohto diela mi to aj dáva... Neviem možno že sa to zmení. Ale na zabitie času dostačujúce. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, tak tohle může skončit buď neskutečně depresivně nebo neskutečně sentimentálně. Nebo pak tou třetí možností, u které doufám, že se k ní Gondry odhodlá, totiž skončit někde mezi. On teda režíruje jen pár epizod a spíš je to dílo Davea Holsteina, ale třeba to povede podobně. Kidding je seriál, který je přesně takový, jak se od Godnryho dát čekat - vtipný, smutný, divný, (ne)pochopitelný a poetický a to všechno zároveň a neustále. Takové jsou i jeho předchozí filmy, ale vzhledem k tomu, že už od Přetočte prosím nic pořadného nenatočil, netuším, jestli vůbec má na to, vrátit se tam kde byl předtím. Tady se o to snaží nejvíc ze svých posledních projektů, a podobně se tak snaží i Jim Carrey, který dlouho předtím nikde moc nehrál, ale zatím to jede na půl plynu a spíš než abych se o to zajímal, tak jen doufám, že se to nepodělá. Je to slibně nastartované, ale stačí málo a půjde to do kopru. Takže u pilotního dílu nechám silné tři hvězdy a tenhle komentář, přičemž žádný další k tomu nenapíšu do té doby, dokud nedokoukám první sérii nebo pro to nebude důvod. Přijde mi, že k tomu budu mít stejný názor po nemalý počet epizod... Ale ještě zmíním, že se mi tam hodně líbí ten neskutečně cynický humor. On sice moc neladí s tou vážností, kterou to v sobě má, ale čert to vem, zatím mi nepřijde, že by to neladilo až tak. Silné 3* ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zajímavý seriál. Jim Carrey je vynikající. Je to podobné Americké kráse. Hořká groteska jednoho lidského života plná bolesti náročného diváka určitě osloví...77%. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémne unikátny námet na seriál s ešte lepším hercom v hlavnej úlohe. Kohokoľvek napadlo spraviť komediálnu drámu so zvráteným humorom a vopchať do toho Jima Carreyho, ktorý si ako vždy svoju úlohu užíva naplno musel byť génius. Prvá epizóda toho moc neprezradila, ale dokázala zaujať a poriadne navnadiť na ďalšie epizódy. Ešte nikdy som takto nebol zo seriálu znechutený (v dobrom slova zmysle) a zároveň tak šokovaný. Ak si seriál udrží kvalitu aj naďalej potom sa dá povedať, že sa kráľ komédie vrátil v plnej forme vo svojom najviac obskúrnom kúsku na akom sa kedy zúčastnil. Zatiaľ šokujúcich 80% a Známka: A- ...Zelená neznamená vždy, že máš volnú cestu... ()

anura 

všechny recenze uživatele

Pro mne je to strašně slabé... Vyčpělý Michel Gondry nebo slabý scénárista? Všechna ta imaginace z předešlých filmů jakoby se zcela vytratila (v té míře) a Carreyho postava je tak prázdná... vůbec nevyužívá jeho skutečný herecký potenciál. Docela mne zajímá, o čem bude celý seriál, protože v podstatě jsou karty již rozehrané a není tam co objevovat. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Holstein, Gondry i Carrey a vsichni ve vedlejsich rolich vlastne, tady se talentem neresi (mozna az na toho synatora). Slusnej expozice, ktera dava tusit, ze to asi bude o hodne, hodne hustsi. Nemuzu se dockat. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna, dcerka vysvětluje mámě, proč nechce jíst zeleninu je krásnej kousek ze života. Spojení amerických profíků s kouzelníkem Gondrym vždycky vytvoří něco parazvláštního. :D ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Všechna ta hravá smutná krása Věčného svitu neposkvrněné mysli je ukryta i zde v tomto první díle. A to přesto, že Kaufman tentokrát chybí. První díl je vynikající. Nemůžu se dočkat dalšího. ()

maar 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je pecka, super střih a napůl vyšinutej Džim s pohledem na pěst, lehce mu mrdá v palici, ale tj pochopitelný, víceméně je to trošku chudák, ale zároveň hroznej frajer. Jsem opravdu zvědavej, co další díly přinesou. První dva neměly chybu, malinko ujetý po všech směrech, ať už prcající koníci a frajer, co si ho nechá vydrandit u auta od žluťáka z ulice. Pokud to bude gradovat, což předpokládám, tak se můžeme těšit na jeden z nejzajímavějších seriálů za poslední roky, rozhodně to není slabý, blbý, ani o ničem a má to kua potenciál. ()

Kenoth 

všechny recenze uživatele

Trailer na seriál jsem viděl již v roce 2018 a toužil jsem pilot zkouknout už delší dobu, jelikož pojmy melodrama a Jim Carrey v jedné větě nebývají moc časté. V první chvíli mi pilot připomněl mistrovský film "Věčný svit neposkvrněné mysli", kde rovněž Carrey hrál vážnější roli (až poté jsem se dozvěděl, že jedním z tvůrců seriálu je opravdu Michel Gondry). A měl jsem pravdu. "K smíchu" je opravdu těžce zařaditelný kousek. U některých scén, podobně jako sám pan Pickles (Carrey), člověk neví, zda plakat, smát se, nebo jen šokovaně zírat. Stejně podivně, jako snaha pana Picklese protlačit mezi děti epizodu svého seriálu s tématem umírání, působí seriál s Jimem Carreyem, který není prvořadovou komedií pro celou rodinu. Zkrátka zjevení. Postava pana Picklese je však přitrouble sympatická, naprosto uvěřitelná a skvěle zahraná, až si říkáte, jestli Carrey ten humor na povrchu a smutek v duši opravdu jen hraje, nebo v této roli hraje sám sebe...komika, kterému se přece nemůže stát nic špatného, protože je přece pořád veselý. O špatných věcech? O těch se přeci nemluví. Za mě palec nahoru. Rozhodně dám seriálu šanci, aby ukázal, co v něm dřímá a těším se na další extravagantní pokusy (hádám, že určitě přijdou) pana Picklese o dětskou osvětu a smíření se sama se sebou. Viděno s českým dabingem. Musím uznat, že nikdo jiný než Bohdan Tůma by obě stránky Picklesovy duše nedokázal tak realisticky nadabovat. Zato z dabingu jeho syna skřípu zuby. P.S.: Nejlepší scény - mrkev dopadá na zem, chlápci v koňském kostýmu, na prohlídce domu. :-D ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak chápu, co se seriál snaží divákům předat, ale zatím mě to nějak naplno nevtáhlo. Jim Carrey je ale důvod, proč chci v seriálu určitě pokračovat. Také se jedná o první epizodu a ta zpravidla bývá slabší než ty další. Doufám v to. ()

Reklama

Reklama