Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všichni se musejí vyrovnat s tím, co řekl Jeff v národní televizi. (SkyShowtime)

Recenze (5)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to skvěle, skončilo to žalostně. Kdyby Mr. Pickles zůstal u upřímnosti, bylo by to skvělé. Ale on je opravdu psychopat. A ten seriál ve skutečnosti není vůbec milý a hodný. American Horror Story. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míchání vážných a komediálních tónu.Carrey má minimalistické výrazové prostředky, což je přitažlivé. Na můj vkus další depresivní dějová linie. O čem tedy chce seriál vyprávět? Co třeba rozvíjet Jeffovo vyhoření. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Takže Jeff zničil životy všem okolo něj, nevědomě se prohlásil za spasitele všech dětí, totálně se připravil i o to poslední, co mu zbylo a ještě o to připravil ty, kteří s nim léta spolupracovali. A když už se zdá, že v tom zmaru přijde aspoň něco pozitivního, léta nahromaděného vzteku způsobí, že Jeff se dostane ještě do dalšího problému. Trochu se obávám, že druhá série tohle všechno rychle vyřeší, zapadne do toho stejného a nebude se nikam moc vyvíjet, ale vidět ji určitě chci a doufám, že tvůrci dobře vědí co dělají. Rozhodně ale nepředpokládám, že by to s Jeffem dopadlo jakkoli dobře a přitom mi ho stále je dost líto, protože celou dobu naslouchal ostatním a jemu nenaslouchal nikdo, protože se od Pana Picklese očekává, že si se vším poradí sám. Na plný počet mi ale závěr přišel málo působivý a úvod zase nedůvěryhodný, vzhledem k tomu, že se Jeffa všichni chtějí zbavit, už několik epizod tenhle vánoční projev chtějí udělat o něm bez něj a a po tom ledním průseru (na kterém sice nemá podíl, ale stejně) ho jeho táta nechá veřejně promluvit? 4* ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, čekal jsem trochu jiný konec. Začátek byl famózní a měl našlápnuto na plné hodnocení, ale druhá půlka taková... divná? Seriál se tak trochu točí v kruhu a vůbec nevím, co si z toho mám odnést. Pár posledních epizod se mi dost líbilo, protože ten vývoj Jeffova charakteru dával smysl. Tahle epizoda vrací ale moje přesvědčení zase o kus zpátky, což mi ani trochu nevyhovuje. Mele se to páté přes deváté a nevím, jestli se dívám na komedii, na drama, thriller nebo fantasy nebo na všechno dohromady. Byl byl rád, kdyby druhá řada byla více ucelená a měla jasný směr, kam povede. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většina epizody šla proti tomu, co jsem od začátku seriálu očekával a ve skrytu duše i chtěl. Přišel ale kouzelný očistec. Jeff měl nakročeno k rozhřešení. Úplný závěr přichystal právě tu až zlovolnou esenci, kterou jsem vyhlížel, ale kvůli průběhu finální epizody jsem byl z výsledku posmutnělý a rozčarovaný. Uvidíme, do jakých extrémů zajde druhá řada. Ale doufám v zachování té bolestivé noty, co se nese celou první řadou. Snad kompletní nahlédnutí pod oponu šílenosti nezničí seriál a utrží si dostatečnou uvěřitelnost. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama