Reklama

Reklama

K smíchu

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2020), 8 h 50 min (Minutáž: 22–32 min)

Tvůrci:

Dave Holstein

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Jim Carrey, Catherine Keener, Frank Langella, Judy Greer, Justin Kirk, Cole Allen, Juliet Morris, Juliocesar Chavez, Ginger Gonzaga, Kelly Coffield Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Jim Carrey hraje v tomto komediálním seriálu Jeffa, jehož alter ego Mr. Pickles je ikonou dětské televizní zábavy, vzorem laskavosti a moudrosti pro vnímavé mladé mozečky a rodiče, kteří s ním vyrostli. Jeffovi se tak na silné značce podařilo vybudovat úspěšné mnohamilionové impérium. Když se však jeho rodina – manželka, dva synové, sestra a otec – začne postupně rozpadat, Jeffův život má k pohádce daleko. Zbožňovaná celebrita se rázem ocitne v krizi, kterou nedokáže zvládnout. Následkem toho začne tenhle dobrák v krutém světě pomalu přicházet o zdravý rozum, což je sice legrační, ale současně velmi skličující. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (3)

K smíchu (2018) 

1. série: Kidding nastolilo laťku někam do neznáma. V jistém slova smyslu i tím, že nevíte jestli se máte smát a nebo zírat v tom jak vás seriál svou jednoduchostí dokáže geniálně překvapit. I když ne vždy víte, co se vlastně děje. Je to prostě k smíchu. 2. série U Kidding jsem měl takový zvláštní pocit, že jsem jasně věděl, o co půjde. Alespoň v rámci mé subjektivity, že se mi seriál bude líbit, i když jsem po první sérii nevěděl skoro nic, o co vlastně šlo. Jak čas běžel došlo mi něco a zjistil jsem, že jde přesně o styl bizarního humoru, který miluji, a který hledám. Nevím jestli jsem byl dříve skeptik nebo suchar, ale přijde mi, že ve druhé sérii už byli tvůrci vypuštěni plně z řetězů. A plus k tomu vydali ze sebe to nejlepší v oblasti provázanosti děje, absurdity a geniality v jednom. Těžko se to popisuje, zvláště, když se stále seriál nezbavil divným a skoro nelogických momentů, které někdy zbytečně kazí naprosto dokonalou atmosféru. Tento návrat skvěle vyšel. Ale uvidíme, co bude dál... já jsem pro. "Svět je plný magorů, kteří věří, že svět je plný magorů." ()

Série 1 (2018) (S01) 

Kidding nastolilo laťku někam do neznáma. V jistém slova smyslu i tím, že nevíte jestli se máte smát a nebo zírat v tom jak vás seriál svou jednoduchostí dokáže geniálně překvapit. I když ne vždy víte, co se vlastně děje. Je to prostě k smíchu. ()

Série 2 (2020) (S02) 

U Kidding jsem měl takový zvláštní pocit, že jsem jasně věděl, o co půjde. Alespoň v rámci mé subjektivity, že se mi seriál bude líbit, i když jsem po první sérii nevěděl skoro nic, o co vlastně šlo. Jak čas běžel došlo mi něco a zjistil jsem, že jde přesně o styl bizarního humoru, který miluji, a který hledám. Nevím jestli jsem byl dříve skeptik nebo suchar, ale přijde mi, že ve druhé sérii už byli tvůrci vypuštěni plně z řetězů. A plus k tomu vydali ze sebe to nejlepší v oblasti provázanosti děje, absurdity a geniality v jednom. Těžko se to popisuje, zvláště, když se stále seriál nezbavil divným a skoro nelogických momentů, které někdy zbytečně kazí naprosto dokonalou atmosféru. Tento návrat skvěle vyšel. Ale uvidíme, co bude dál... já jsem pro. "Svět je plný magorů, kteří věří, že svět je plný magorů." ()

Reklama

Reklama