Reklama

Reklama

Seznámení se psy: nové kousky

(seriál)
  • USA Dogs 101: New Tricks
? %
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2016, 12x21 min

Obsahy(1)

Hafani prezidentů: Jaké to je být domácím mazlíčkem první rodiny? Seznamte se s loveckými psy, kteří pobývali v Bílém domě, a uchvátili srdce celého národa.
Nejroztomilejší: Zjistěte, která plemena jsou mazlivá. Předvedeme vám miniaturního knírače, zlatého retrievera a kavalíra King Charles Španěl.
Ošklivé káčátko: Tito psi jsou tak oškliví, až jsou roztomilí! O cenu nejošklivějšího psa na světě soutěží opravdu prapodivní hafani.
Životy bohatých a slavných: Veřejnost tyto psy velmi dobře zná. Která plemena mají v oblibě největší hvězdy - od dogy až po Jack Russell teriéra?
Hrdinní lovečtí psi: Psi jsou zpravidla svým majitelům oddaní, někteří jim dokonce zachraňují životy, jsou psími hrdiny. Fena labradora například vyvedla svého majitele ze Světového obchodního centra.
Nejvzácnější: Uvidíte nejvzácnější plemena na světě, včetně karelského medvědího psa, peruánského naháče, thajského ridgebacka a novoguinejského zpívajícího psa.
Ideální kombinace: Prozkoumejte okouzlující svět módních plemen, například luxusní Cavachon, Chiweenie, Chorkle, Goldendoodle a Labradoodle.
První místo: Tato štěňata čeká výstava psů. Uvidíte perfektně vyčesaného ši-tzu a šeltii, která pomáhá autistickému chlapci překonat psychické zábrany. (Animal Planet)

(více)

Galerie (15)

Reklama

Reklama