Reklama

Reklama

Krotitelé duchů

(seriál)
  • USA Ghost Brothers
Dokumentární / Mysteriózní
USA, 2016, 15x43 min

Obsahy(1)

Hotel Magnolia: Přední atlantští krotitelé duchů, nejlepší kamarádi Dalen a Juwan, navštíví hotel Magnolia v Texasu, aby zjistili, zda zdejší vraždy a sebevraždy způsobily paranormální jevy.
Hotel Fitzpatrick: Krotitelé duchů se snaží odhalit, co straší v hotelu Fitzpatrick. Má několik duchů žen sídlících v hotelu spojitost s jednou tragickou smrtí?
Rose Hall: Hoši vyrazí do zátoky Montego na Jamajce prozkoumat starou plantáž. Údajně zde straší proslulá bílá čarodějnice z Rose Hall a je spojena s historií jedné vraždy a vúdú praktikami. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (2)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tři afroameričtí šašci se rozhodli natočit si svůj duchařský pořad. Proč ne? Místa si vybírají zajímavá. Jen je to tak trochu komedie. Namísto toho, abych se bál, se buď směju, nebo naopak mlátím do hlavy, když se jeden z nich třeba zamotá do pavučiny a dělá, jako by to byl zápas s býkem. Nebo ten určitý nerespekt a přímá provokace duchů... no, dejme tomu, má to být v první řadě show. Dost mi vadí, leč mají standardní výbavu, že z takového EVP třeba nakonec nevzejde zhola nic, ani rozbor záznamu. Nevím, jestli je to tím, že na něj nakonec nic nenahrají, ale proč v jiných, podobných pořadech, EVP pokaždé něco zachytí? No, nevím. Pořad mě každopádně nenudí a i když je to takový slabý odvar jiných, podobných pořadů, pořád je to snesitelnější kousek, než třeba nějaké rádoby médium promlouvající přímo se světem mrtvých. 3*, za každého "bro" jednu. 55% ()

Monicina 

všechny recenze uživatele

Už po vzhliadnutí prvého dielu vidím, že je to slabota. Vyšetrovanie je nudné, je to skôr šaškáreň troch kamarátov a hľadanie paranormálnych aktivít a duchov je iba vedľajšia vec a je to odfláknuté. Skôr ide o show o tých troch. ()

Reklama

Reklama