Reklama

Reklama

Člověk vs. zvíře

(seriál)
  • Česko Člověk versus zvíře (více)
Velká Británie, 2017, 12x25 min

Režie:

Kris Kral

Scénář:

Kris Kral

Kamera:

Joe Lomonaco

Hrají:

Bhagavan Antle
(další profese)

Obsahy(1)

Když se snažíme manipulovat přírodu, často se nám postaví na odpor. Snahy narušit území velkých predátorů přináší problémy. Jsou to příběhy lidských bojů s přírodou. Když porušíme rovnováhu a když se ocitáme tam, kde není naše místo, tak nastane boj a prohraje většinou člověk.

01. Dokonalí krokodýli Tento plaz přežil 100 milionů let. Ukážeme vám, že je překvapivě inteligentní a co se stane, když je jeho území v ohrožení.

02. Invaze medúz Hejna těchto jedovatých prastarých tvorů zaplavují oceány a vědci se snaží co nejrychleji odhalit jejich tajemství.

03. Dokonalí medvědi Jak to, že jsou medvědi tak chytří, že přišli i na to, jak se vloupat do lidských obydlí?

04. Útok zabijáckých včel Tento cizí druh se přistěhoval do USA po nevydařeném vědeckém experimentu.

05. Válka krajt Tito exotičtí domácí mazlíčci přerostli svým majitelům přes hlavu a nyní terorizují divokou přírodu na Floridě a napadají místní obyvatele.

06. Dokonalí žraloci Každý ví, jak nebezpečný je žralok bílý, přesto se toho máme o tomto dokonalém predátorovi ještě hodně co učit.

07. Dokonalá kočka Lovecké schopnosti kočkovitých šelem jsou úžasné, dokud vás jedna z nich nezačne pronásledovat a vy nemáte kam utéct…

08. Zabijácká ropucha obrovská Austrálie má už tak dost smrtících tvorů. Nepotřebuje ještě navíc toxickou ropuchu, která naruší místní křehký ekosystém.

09. Texaský masakr ohnivých mravenců V jednom malém texaském městě probíhá bizarní experiment, který by mohl zastavit invazi ohnivých mravenců.

10. Dokonalý hroch Jak je možné, že je třítunový vegetariánský obr největším zabijákem lidí v Africe?

11. Dokonalá zmije Zmije jsou krásné, ale nebezpečné, a každý rok způsobí smrt stovek lidí. Jaké je jejich tajemství?

12. Roztrhaná kojoty Procházka v lese se stane pro jednu mladou ženu osudnou. Příčina její smrti je šokující. (National Geographic)

(více)

Reklama

Reklama