Reklama

Reklama

Noctem

Trailer 1

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Found footage o dvoch nezvestných mladíkoch, ktorých prenasledoval zlý démon. Pre mňa trochu studená sprcha, ktorú som od Španielov nečakal. Nevidím totiž dôvod na to, aby nakrúcali takéto nezaujímavé návratky. Prvá viac ako hodina otravná a nič sa v nej nestalo, zvyšná tretina šprintovanie po tme za účasti "ľakacích" zvukov, ktoré tak či tak nefungujú, asi trikrát ukážu v rýchlych zostrihoch digitálneho démonika, ktorý vyzeral ešte trápnejšie ako som čakal, všetko je tu stokrát videné a ešte aj zakončené úplne predvídateľným záverom. A aj tá jedna mizerná vražda je mimo záber. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělsko-mexický snímek „Noctem“ ukazuje, že natočit found footage prostě není jednoduché, ž se při jejich natáčení autoři – a je jedno v jaké zemi – řídí raději jen tím, co již bylo natočeno a vkládají do natáčení skutečně minimum invence. Tohle není něco, co by stálo za vidění, „Noctem“ je jen snímek, který zapadá do řady dalších, nezapamatovatelných hororů. ()

Reklama

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Found footage o pekelníkovi, který musí posednout 9 duší, aby se dostal do našeho fyzického světa. První hodina víceméně uspávací, pak se to trochu rozjede, pár dobrých záběrů, jedna dvě lekačky.... za mě dvě hvězdy, nic originálního ani světobornýho. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama