Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Návrat náčelníka způsobí boj o moc s žárlivým bratrem, moderní otrok přináší na sever umění a tvrdý válečník zvažuje výhody zemědělství. (Netflix)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna seriálu si u mě nevedla nikterak špatně. Potěšily mě montypythonovské momenty, které se občas vynořily, jen je škoda, že je tvůrci podávají v jakési dietní verzi. Chybělo mi tu to pravé zapálení pro věc, a to je i jedním z důvodů, proč není mé hodnocení vyšší. Dalším je postava otravného římského herce a všestranného umělce Rufuse, která mě opravdu nebavila. Dokonalou figurou je naopak dobrovolný otrok Kark, který mě bavil v každé své scéně. Doufám, že se mu bude podobně dařit i ve druhé řadě. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 4 díly mi připadaly báječný a zpětně si říkám, že byly fakt vyfutrovaný a ty častý zmínky uživatelů ČSFD o Monthy Pythonech mi přišly trefný, taky mi je ten styl humoru připomínal, ale ty poslední 2 epizody v první sérii byly jako kdyby úplně odjinud, jako kdyby to psal někdo jinej. V mých očích to ztratilo ten počáteční švih, jaksi to ztěžklo a místo finále grande mě to přestalo bavit. Dám tomu ale ještě šanci, třeba se ke mně to prvotní okouzlení vrátí. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vikingovia predbehli dobu a dostávajú sa príliš skoro k otvoreniu prvého divadla, s tým že už majú aj obsadenú rolu kreatívneho riaditeľa. Doba vikingov končí a je načase zbaviť sa všetkých zbraní. Avšak súboj ešte neskonči pretože vikingovia ešte nepovedali svoje posledné slovo. Seriál sa absurdnými dialógmi podobá na Monty pythona, s tým že vidíme extrémne prelinania súčasnej mentality so starým svetom. Je možné takéto skĺbenie? Vidíme že áno a tvorcovia nám ukazujú úplne nové vtipné aj kritické situácie ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Norsemen sleduje príbehy obyvateľov osady Norheim a ústredných postáv jarla Ormeho, jeho brata Olava a jeho verného spolubojovníka Arvida. Treba uznať, že toto komediálne spracovanie Vikingov si dokonale uťahuje zo samotného seriálu a dá sa predpokladať, že fanúšikov spomínaného seriálu rozčarovalo. treba však uznať, že tvorcovia Norsemenu vytýkajú Vikingom to, čo väčšine ľudí na nich vadí a odchod jarla Varga v záverečnej sérii vystihoval útek Invara z Kattegatu dokonale. Veľa humorných scén s dobre vybranými hercami je zárukou toho, že sa človek bude baviť celkom dobre, aj keď jedna z epizód toho humoru príliš neobsahuje. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní skladba „Helvegen“ od norské hudební skupiny Wardruna. (Doomcourier)

Reklama

Reklama