Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Izumi Hayato měl jako student velké plány a chtěl se stát prezidentem školní rady. V posledním kole debaty mezi kandidáty na sebe však strhla pozornost a nakonec i vítězství ve volbách mladá dívka Ui Wakana, když studentům představila svůj „plán na liberalizaci lásky". A tak se stal Hayato jen místopředsedou. Aby toho nebylo málo, na prvním zasedání studentské rady se novopečená předsedkyně prakticky sama pozvala do Hayatova domu, kde mu následně sdělila, že je jeho nastávající manželkou. Rodiče Ui se totiž s Hayatovým otcem kdysi dávno opili a domluvili, že se jejich děti jednou vezmou. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Hromada fanservisu, trocha vtipu a snaha o nějaký ten příběh, i když o tom to ani příliš není, protože tady jde o úplně jiné "věci". Zkrátka už v prvních dvou episodách je divákovi nabízeno pár minut něčeho jenom proto, aby mu byly nakonec ukázány prsa hlavní hrdinky. Tohle je zkrátka "zábava pro náročné". Kdyby to mělo 24 minut, tak jsem s tím nejspíš praštil, ale protože byla tato stopáž pro mě osobně relativně přijatelná, tak jsem to nakonec dokoukal v naději, že se dočkám něčeho zajímavého, překvapivého, zkrátka, že to bude něco víc než je fanservis. Nedočkal jsem se... Výsledný dojem je vcelku slabý, příběhu tam opravdu moc nebylo, charaktery jsem si nijak extrémně neoblíbil (ale ani mě vysloveně neštvaly), animace nenadchla... Prostě jednou se to dalo, ale znovu bych se do této "lehké erotiky" nepustil. Slabší 2* - 3/10 ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale vadí mi to několik faktorů, protože jsem nejprve četl mangu a až pak začali dávat tohle. Zaprvé mi vadí jen 8 minut na díl, kdy díly by mohly být delší a rovnou i pojmout to (co mi vadí jako druhé), co z událostí tam vynechali. Na druhou stranu musím uznat, že se celkem odvážili na anime a není to po ecchi stránce osekaný a krutě cenzurovaný. Jinak co se týče příběhu, tak je to většinou o erotických situacích a hodně vtipu, než o něčem hlubším. Animace je celkem dobrá, i když místy jsou tam trochu nedodělky a hudba není zrovna moc výrazná. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama