Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luna Gilsonová pracuje v nemocnici v Seattle jako chirurg. Před časem ovdověla, a tak se zcela ponořila do práce, dokonce zanedbává svého devítiletého syna Andyho. Aby mu to vynahradila, rozhodne se vzít si týden dovolené a odjet s ním na rodinnou farmu. Přestože tam už léta nebyla, hrušňové sady, krásná příroda a vřelí a přátelští obyvatelé městečka Pineview jí rychle připomenou krásné časy dětství, které tu strávila. Něco se ale přece změnilo, správcem farmy už není starý Farley. Lunini rodiče jsou v Kamerunu, farmu chtějí prodat a její správu zatím svěřili mladému agronomovi Willu Nashovi. Will také vyrůstal na rodinné farmě, ale za recese ji museli jeho rodiče prodat. Will však zůstal ovocnářství věrný, vystudoval agronomii, a dokonce se jako šlechtitel pokouší o nové odrůdy hrušek. Po několika počátečních nedorozuměních (když Luna Willa poprvé uvidí v sadu, myslí si, že je to zloděj, který přišel krást ovoce) se Luna s Willem sblíží a malý Andy v něm jasně vidí mužský vzor. Luna se ale ještě necítí na nový vztah a Will se zase nechce nechat ničím vázat, dokud nedosáhne svého cíle – mít vlastní farmu… (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Typický Hallmark movie! Maximálne zjednodušený romantický príbeh, predvídateľný na každom kroku. Povrchné herecké výkon. Každopádne jedna hviezda za pekné prostredie a pre Jen Lilley, na ktorej je vidieť, že danú rolu Luna Gilsonovej si užívala. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy ma dokáže prekvapiť, že ovocie sa češe. Mna by iba zaujímalo, čo ide tým hercom v hlave, keď to točia. Alebo to robia len pre peňáze? ODPAD! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Prostředí celkem hezké, děj ničím nepřekvapí (což je samo o sobě nepřekvapivé). Dolů to rozhodně táhnou herci a jejich prkenné (ne)výkony. Jako by k natáčení prostě jen pozvali někoho na ulici, že to zkusí a ono mu to moc nejde. Ale hlavně se usmívat!! ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou tam fajn, spokojení ale je znát ta přetvářka a protože jsem jim to nevěřil a přišlo mi to přehnané na úkor opravdovosti tak to vyvolávalo spíše úsměv rozpačitý. Hlavní herečka (Jen Lilley) se usmívá často a je milá. Kvůli tomu a pěknému prostředí ***. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

fooggyy7 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný film. Ta režisérka v životě neviděla farmu, nikdy nebyla zamilovaná a nikdy neviděla měsíc. A ani snad nikdy nebyla v Kanadě ()

Reklama

Reklama