Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ano přesně, posílal na ní (proč na ní?) Slabší terminátory... Protože jí měl rád. Na kterejch by se mohla cvičit asi. ;) LEGION chtěl bejt fér... 8) Ano, posílal je Legion, Skynet už neexistoval. Ta budoucnost nenastala. Ve finále je tu Kauzalita z Genisys... Jelikož zabil terminator Connora, tak nikdy nepřinesl plány stroje času do minulosti. Nikdy nebyl infikovan Skynetem. Skynet tedy nikdy nevznikl. ;) V tomhle je Genysis naprosto geniální... Protože uplně obratil veškeré spojitosti z budoucností ve svůj prospěch. V podstatě... Skynet nikdy nemohl zabít Connora. Znal minulost" i to jak vzniknul, znal svého stvořitele" svého otce. Proto ho Assimiloval. Prostě genialní nedoceněný Genisys. Saru vůbec nepřekvapilo že Rev9 byly nějaký divný terminátoři. Takže jich už par odbouchla... Věděla třeba to že když se Rev9 odělí tak je zranitelny po zničení skeletu. Takže asi hlavy. 8)

na příspěvěk reagoval Echelon1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tam neni řečeno že to posílal Skynet a že to byli klasické T-800, prostě přicházeli Terminátoři a ona je zabíjela. Legion, tak jako Skynet určitě měl různé typy Terminátorů. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

Chtěl bych se vás všech zeptat, jestli vám dává smysl i příběh v jedničce? Když to člověk vezme hodně dopodrobna, tak to také docela hapruje.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

CREW? REW, nie náhodou? :-D "Co Sara teda celou dobu zabíjela CREW9? To pochybuju" Hmm, podľa kontextu to boli všetko Skynetové Terminátory. Na Sáru vôbec T neposielal. 

"Já vlastně ani nepochopil proč skynet neustále posílal nové terminatory? Když byl Connor mrtvý?" Myslím, že tu je problém opäť problém logiky v cestovaní časom do minulosti. Vždy to bude odporovať logike.

______

"Ta "zrůdnost" dávala větší sysel než tohle."  No, asi súhlasím. Hlavne mi príde, že v tomto filme zobrali mnoho dobrých konceptov a nedotiahli to, vybrali si nesprávny smer. Je to len "remake" pôvodnej T legendy. Zato "storyarc" T-800 niečo hovorí, niečo podáva. Ktorý moment je najsilnejší v celom filme? For John predsa! (SPOILERY vo videu). Dve slová a fantastická hudba vytvárajú emočný a silný moment, ktorý dáva viac, než väčšina celého filmu. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Já vlastně ani nepochopil proč skynet neustále posílal nové terminatory? Když byl Connor mrtvý? Co Sara teda celou dobu zabíjela CREW9? To pochybuju. Když nedokázali ani ve spolupráci dvou terminátorů porazit Byť JEDNOHO! -_-A kdyby jo... Proč by Legion posílal CREW9 na Sáru? +_+ Její budoucnost přece neznal, to byla budoucnost Skynetu, ne Legionu. &_& Legion byla jiná alternativní realita... Kde skynet vůbec nevznikl. Smrt Connora tedy vůbec nic nevyřešila? -_+ Proč CREW9 nestříleli rovnou do hlavy? Když se oddělily. Jako to bylo v budoucnosti Legion? Proč se je naopak snažili zpacifikovat je po kouskách? -_-

na příspěvěk reagoval Echelon1

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Jinak sorry. Můj idiotskej tel mi píše ve směru praskliny na skle písmenka rád sám.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Este by sa z urciteho pohladu dal akceptovat Total Recall. Pôvodný charakter Arnieho postavy umrie, kedže ho vymazu a nahradí ho novy, ktorý sledujeme cely film.

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Tak vypisovat filmy kde neumtmre v seznamu filmu dmkde umře je mimo ne? Plus roboti.. Jako to se nijak nehádám. Jen přijde mi todivny.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Arnold je na sebe dost přísný a tvrdý, ve filmech ve kterých má hlavní roli, nebojí se umřít a v mnoha dalších dostává solidně do těla a to mnohdy tak, že balancuje na hraně. Takže divák, tak o něho má větší strach a obavu, což je bod k dobru. 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

6. den - zemře, ale je naklonován. 

Poslední akční hrdina - umírá, ale je zachráněn, na poslední chvíli.

Total Recall - umírá a je zachráněn, tak jako mnozí další. 

Běžící muž - zabili ho pro svět, ve skutečnosti žil. 

Predátor - sice přežil střet s Predátorem, ale co s ním bylo dál se neví a je to nejasné, takže je schneiderová kočka.

Barbar Conan - v podstatě mrtvej, Valerie vyměnila svůj život za ten jeho. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

skipercak , skipercak

no z velké části ve všech Terminátorech....i Salvation do toho počítám. Genisys tam nic, pak v Konci světa a Sabotáž. A pak je dost filmů, ve kterých umře a nebo umírá, ale je zachráněn a nebo se z toho nějak dostane.

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak to prostě je. Je to takový určitý podpis. Neříkám že je to vždy dobře :) Ale já Slyofil mám mini naději že se třeba John ještě vrátí. I když smysl to asi nedává :)

na příspěvěk reagoval Lacike, Yoshitsune

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama