Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Vůbec s s ním nebav, já jsem m milionkrát opakoval, že mám moc rád Elen Ripley a stejně jsem šovinista a ty taky, smiř se s tím. On je prostě neomarxistivký kokot, který má v oblibě překrucovat podle sebe , v každé kritice hned vidí útok na jeho sluníčkové vidění světa a hlavně (!) - NECHÁPE psané slovo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, DEXTER099

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Lacike

Seš vedle jak ta jedle. Mackenzie Davis je naprosto normální ženská. Určitě cvičila dost poctivě, narozdíl od těch napíchanejch a věčně nespokojenejch trosek. Jsem si dost jistý, že jak jsi to nazval ty babochlap, ten vypadá docela jinak než Mrs. Davis. Menší příklad, ohledně užívání velmi špatných steroidů může způsobit následující:1. Nadměrný / abnormální růst srsti těla a obličeje, 2.Zachycení hlasivky (dysfonie) nebo třeba Hypertrofie klitorisu. Jinak vypadávají vlasy, zhoršená pleť, větší agresivita, depresivní stavy atd. Potom existuje jěště jeden, (Babochlap obecný) je mutace lidského druhu Homo sapiens sapiens s charakteristickými znaky všech dosud známých pohlaví. 

na příspěvěk reagoval Lacike

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Hekman

Arnold je akční herec... Drsný ksicht, svaly, a hodil se do těch rolí co hrál (Conan, T1, T2, Comando, atd..)

na příspěvěk reagoval Hekman

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DEXTER099

ohhh hlavně mi tady nezačni brečet, na vem si kapesníček a utři si ty slzičky. Jo v dnešní době, má kde kdo právo na vlastní názor, náckové, komunisti, vrazi, zloději, lháři, atd, atd, každý se dušuje že má právo na názor, že je demokracie, že je svoboda a nikdo jim přece nemůže vzít to právo, napsat svůj názor, svoji pravdu a víš ty co já jim na to seru. Nelíbí se ti, jak sem tě označil ? Nelíbí se ti, že sem na tebe ošklivý a že ti beru právo na názor ? Tak si klidně breč.

na příspěvěk reagoval Hekman, DEXTER099

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Já se na to těším, jsem zvědavý, na druhou stranu se přiznám, že terminátor pro mě nikdy nebyl srdcovka, raději robocopa, protože robocop jednička je ultimátní super scifárna, se skvělým scénářem a myšlenkou, která je přirozeně nadčasová.

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Když myslíš,to,že jednou řeknu nějakou kritiku na film s Arnoldem respektive na film o terminátorech ze mě hned dělá antifanouška..hmm zajímavý.Já se neposeru jen z toho,že někde na plakátu je menším písmem napsaný jméno Camerona,to fakt ne.Opakuju ,třeba změnim názor až to uvidim a budu z toho úplně hotovej,ale zatím a to slovo ZATÍM je dost podstatný se to pro mě jeví jako nejhorší film o terminátorech když si na misku vah dám očekávání s tím,co se z toho nejspíše upeklo.Toť vše.A kdyby mi vadily apriori filmy s hlavními ženskými hrdinkami tak se mi nelíbi filmy jako například Vetřelec ,Everly,Salt ,Tomb raider atd atd.Davis tady ale prostě působí jako babo chlap.A celkově to působí jako film poplatný dnešní době kdy už se v některých zemí kritizuje,že někdo neví o tom,že přece není pohlaví jen muž a žena...A to okatý zasazení do mexika jen protože,Trump ..no hele já jsem rád,že jsi z filmu nadšený a já doufám,že to samé budu moct říct i já.

na příspěvěk reagoval Han_Quintet, Yoshitsune, Yoshitsune, Sabrewulf

jsed

jsed (hodnocení, recenze)

Ma to s.rie, zijem v Chile, sú tu nepokoje a kiná zavreté, takze neviem kedy a ci vobec to tu nakoniec dajú.. Podla hodnotenia, to nie je asi ziadny prepadák, kedze som mal strach po videní trailera - len raz, dalsie son uz nechcel vidiet aby bol zázitok v kine na 100%... Naviac LH zeriem aj ked je uz postarsia :=)))

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Videl jsem ted Total Recall a uvedomil si dve veci. Prvni - jak byl Arnold fakt spatnej herec a ze jeho filmova kariera je zazrak a druhou - jak je videt v tomhle filmu, tak se Carl dost herecky zlepsil oproti minulosti.

na příspěvěk reagoval rounen

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Pokud sis nevšiml,tak jsem napsal,že jde jen o mé dojmy,že jsem to samozřejmě neviděl a rád se spletu,ale prostě s tímhle pocitem už do kina půjdu a o to jde,pokud tě film nenavnadí tak pak dá o to více zabrat,aby tě přesvědčil o své kvalitě?Tomu rozumíš?Prostě ze všeho co jsem si přečetl o tom filmu,po zhlédnutí všech traileru,po recenzích to na mě působí a opakuju ,že působí jako nejhorší film z tohoto světa.Velice rád se budu plést už jen kvůli Arnoldovi,ale jestli jsem měl čekat iks let a po tolik kritizovaném Genisys (který se,alespoň snažil být originální) na příběh,který je zřejmě prostě jen další naháněčka kde akorát dali více CGI a k tomu pro mě ty nesympatické herce a nejde jen o Davis,tak nevím no...čekal jsem něco jiného.Pokud se mi to přesto bude líbit tak nemam problém změnit názor.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Lacike

Ja som skôr zvedavý čo na to povie kverulant lacike, kaskader majk, waco alebo Ellmariachi ;) Týpci s MZ ma nezaujímajú.

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama