Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 078)

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokus rehabilitovat značku, jenž právem skončil neúspěchem. Tim Miller je zkrátka břídil. Mám chuť neodpustit si jízlivou poznámku: "Opravdu byli potřeba 4 scénáristi, aby vznikl tak blbej scénář?" Předpokládám však, že scénáristi jsou rádi za každou práci a tohle nebyl autorskej projekt. Výsledek? - Neoriginální a trapné... Návrat původních postav je jen ke škodě - protože to jsou důchodci, což je pro akční film zcela nežádoucí a Mackenzie Davis jako nová hlavní hrdinka taky za nic nestojí. Stejná generická mrdka jako Genesys. Kravaťáci ze studií jsou naprosto bezradní. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Já chtěl terminátora, a ne multikulti latina srandu. Kdybych chtěl latiny a mechiko, pustím si film z mexika. Já chtěl terminátora. Plus - digitální souboje to celé jenom umocnily. Jak je možný že dvojka z roku 1991 vypadá líp a uvěřitelnějc než toto, to ať mi někdo vysvětlí. ()

godycz 

všechny recenze uživatele

I won't be back : vtipny to bylo a novy triky tomuto tematu fakt slusej. novy T i jeho nemesis vyborne zahrany, babicka Connorova cool i uvodni akce nadprumerna a ARNIE je furt sympatak. (imax). ps : tri hlavni zenske hrdinky. hmmm ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele

Tak a je to tady “On se vrátil” a to se vší parádou! Duo Tim Miller a James Cameron to dokázali. Vrátili značce noblesu a kult. Skvěle udělaná návaznost na původní dva díly kde vám hned z úplného počátku filmu bude dělat problém neuronit nostalgickou slzu. Opravdu kvalitní odvyprávěné pokračování jedné z nejkultovnejších postav(stroje) v dějinách filmu. Skvělá audiovizuální podívaná kde uslyšíte legendární zvuky strojů a jejich zbraní. K tomu perfektně složený soundtrack od Junkie XL který fanouškům dodává legendární bubnování a celkově Terminátoří téma. Co se týče všech tři hlavních hrdinek, tak vás proste budou bavit, ať jde o skvělý comeback ke značce v podání Lindy Hamilton která se role Sarah Connor ujala se vší grácií a bylo vidět že si návrat ke své nejslavnější roli vyloženě užívá tak i Mackenzie Davis jako vylepšený člověk z budoucnosti a v neposlední řadě Natalia Reyes která je přímo skvělá a zhostila se své role grandiózně a že to nemohl být lehký úkol. Pak tu máme hlavního záporáka kterého ztvárnil úžasný Gabriel Luna, to jak on podal svého Terminátora vám vyrazí dech a místy za tak skvělý výkon i zamrazí, vedle takového Terminátora by jste se zkrátka ocitnout nechtěli. Takže tu máme pokračování a zároveň nový příběh, vše co od snímku čekáte je ... no zkrátka nepředpovídejte, možná na soudný den nedošlo ale může se stát úplně něco jiného. Na závěr chci říct co jsem si nejvíc užíval na celém filmu a nebudu chodit kolem horké kaše, ano je to Arnold. Jeho výkon to jak si svou roli užívá a to jak legendární stroj zahrál je dechberoucí, v mnoha scénách jsem zamačkával slzu, Arnold byl prostě nejlepší a nikdo ho v jeho roli nemůže překonat. Opravdu se na Arnolda a na celý film těšte a hned jak budete moci do kina běžte. I’ll be back TERMINATOR: TEMNÝ OSUD ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Arnold zachranil hvezdu navic... celkove mi to prislo az extremne americky. Kdyby tam nebylo Sarah Connor a Arnolda tak by to bylo uplne tuctovy pokracovani terminatora ()

Dlaha 

všechny recenze uživatele

Tady ta esence původních terminátorů prostě je! A to včetně klišonoidní Natalie Reyes, která je takové to nutné zlo. Z Rev-9 jde skutečně hrůza. Na 100% plní svou úlohu efektivního neúnavného vraždícího stroje. Celý film je jedna dlouhá akční naháněčka. Grace, Sarah i T-800 jsou všechno úžasné postavy a je radost dívat se na jejich vzájemnou chemii. Dokonce i ten občasný vtip přijde vždy ve správnou chvíli. Některé scény už jsou teda trochu přehnané (letadlo), ale já to rád odpustím. Účel světí prostředky. ()

Brusíček 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování "dvojky?" , nabité akcí, která nedá vydechnout až do samého konce, je určitě lepším dílem než ten minulý "skokan v čase", ale zase úplně vypouští skvělý třetí díl, což je škoda, tam byl Arnie ještě ve slušné formě... Ale zpět k filmu, zezačátku musím vyzdvihnout skvělý střih a zvuk, to jsem si opravdu užil, efekty a akce byli k poměru dnešní doby více než dostačující, ale na druhý díl z roku 1991, kde byli naprosto nadčasové efekty své doby, to nemá! A Arnie oplýval vtipem asi nejvíce ze všech jeho "Téček", Sára byla jistě oživením příběhu, ve kterém se radši nechci patlat, protože celá sága dělá příběhově takový guláš, který by neuvařil ani Zdenda Polrajchů, byť by se sebevíc snažil. :-). Celkově 78%. ()

MAJkLSON 

všechny recenze uživatele

Není to taková urážlivá kravina jako Genisys, ale potvrzuje to, že Terminátoří universum je už slušně vytěžené. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Doba,kdy mi jako klukovi poklesávala čelist při sledování prvních dvou dílů,je prostě pryč.Nejsem ani zklamaný,protože jsem vlastně nic moc nečekal. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to v podstatě vykrádačka prvních dvou filmů, a jo Natalia Reyes je příšerně otravná nehrdinka, ale tohle retro mě bavilo... Linda Hamilton je neskutečná badass. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

A to som si uz pri Genesys v 2015 myslel, ze seria konci. ;) Arnie i Linda aka Sarah, koncia v tejto legende sci-fi. Prijemna nostalgia so vsetkym, co k tymto filmom patri. Kvoli nim dvom trochu nadsadzujem, pretoze ako celok film skoro nic nove nepriniesol. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Mělo to potenciál a sakra skvělý rozjezd! Jenže pak to šlo do sraček s prominutím! Že Arnie nastoupí na scénu až po více jak hodině filmu. Ty efekty to byla sakra bída! Jako máme 28 let po neskutečné T2 a tohle natočit na dnešní dobu je hrozně moc zoufalé. Navíc nejsem teda rasista (no možná trošku), ale vůbec se mi nelíbilo, že to bylo zasazený do mexického prostředí. Já vám říkám běžte s genderovou vyvážeností ehm třeba do prde háje! Poslední půlhodina neskutečnej a zbytečnej digibrodel! Takhle ve finále nejspíš pohřbít Terminátora je fakt smutný! Protože jestli nějakej další bude, tak s největší pravděpodobností už bez Arnieho i Lindy. Držet si to úroveň jako na začátku, tak je to skvělé a překoná to Genysis i Salvation, ale tohle sakra ale sakra slabej průměr! ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Další natahování franšízy, která měla skončit už po T2. Marná snaha o diváckou nostalgii, která by dokázala zabrat třeba jako v Doktoru Spánkovi nebo v Epizodě VII. Jistě, v sérii se našly i větší přešlapy ale Dark Fate, i když možná špetku lepší, bude stále jen průměrný akční spektátl. A to i přes to (a zároveň i proto), že se T-100 vyzná v záclonách. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

hvězdička za Mackenzie Davis. Příběh o tom, jak se dva nechutní důchodci nedokáží smířit s věkem. Příběh o nesoudnosti a rýžování peněz za každou cenu. pro mě terminátor skončil fakticky třetím dílem...a toto je neuvěřitelná sra.ka přátelé..... ()

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Hamiltonka musí mít na Camerona zřejmě schovanou nějakou špínku ze starých časů. MeToo nebo podobnou srágoru. Jak jinak si vysvětlit, že se pod tenhle zvratek mohl Cameron podepsat. Nechápu! Takhle nemilosrdně zneuctít první Terminátory. Jediným plusem je stále strong female charakter Hamiltonka, zbytek je totální mizérie. Pokud se chce člověk vydat vlastní cestou a vyprávět daný příběh odlišněji, musí se nejprve odprostit od všech těch hollywoodských sračiček a klišé. Ale to by bylo moc náročné. Prostě z mexický holky uděláme vedoucí odboje a z T-101 uděláme dědečka hříbečka. Jak zákeřná nemoc musí řádit v palici toho, kdo tohle vymyslel? Tvůrčí bezradnost podtrhují stupidní dialogy a všudypřítomný digi bordel. Proč dělat fyzické souboje takříkajíc na tělo bez digi efektů, když se to všechno může dohromady pojebat v padajícím letadle, že? Zvracím! Tímto prosím všechny čuchače vlastních prdů (tzn. vylepšovatele původních kultovních fláků): Nechte už staré klasiky být - není nutné je za každou cenu kurvit! ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Dejove celkem fajn, ale cekala jsem vic narazek a hlavne mohli za ty prachy upravit fakt vsechny zabery. Nektere byly dost k smichu. A vylepsena Grace? To uz mi prislo dost pritazeny za vlasy.. :-( ()

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama