Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 078)

a0001 

všechny recenze uživatele

Opäť sa kvôli delohe vracia tekavý super robot, ktorý vyzerá ako mexické vedro gitu. Legendárny film sa dostal zrejme na úplne dno a to vo všetkých možných smeroch. Vyčerpaný, úbohý príbeh, nezmyselné scény, béčkové efekty, otrasné herecké obsadenie, nulová atmosféra, primitívny, jednoduchý dej. Senátor Arnold len nostalgicky pripomína časy kedy bol Terminátor legenda. ()

krivkin 

všechny recenze uživatele

Neměl by Cameron raději dokončovat Avatara/Avatary?!? Nonstop akce, ale tak přepálená a počítačově nesmrtelně odosobněná, že i Kal El by se svými schopnostmi byl za břídila, o žácích prof. Xaviera nemluvě. A sorry, ale samopřeporgramování 101 fakt není cool. Je to v podstatě jen další bezobsažné samoúčelné dojení značky, jakého jsme svědky např. u Star Wars, Die Hard... Některé scény a pointy jsou dobré, ale co naplat, když jsou vám postavy víceméně ukradené (snad jen kromě Sarah Connor) a druhá hvězda je za vpravdě ironickou hlášku "Ti sráči se nikdy nepoučí". Čehož je tento "opus" nezvratným důkazem. ()

Cyberboy 

všechny recenze uživatele

Chlapi jsou slabí a poslušní, holky i "poloholky" jsou silné a nebojácné. Terminátor si nechá poroučet a chodí pomáhat s nákupem a přebalováním děcek, protože v tom "našel smysl". Nesmrtelné důchodkyni armáda zobe z ruky a dá ji ze známosti a bez mkrnutí oka pulzní granáty i letadlo. No a hlavní zlobr Rev9 i když může, tak prostě holkám neublíží, přesto že je na to naprogramovanej. WTF. Budoucnost o které všichni muži tiše sní.. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Nečekaně výborná akce a hlavně Arnold, který zahrál pro změnu výborně. Dojemně a přitom nepřehnaně. Navíc mě tahle podívaná přesvědčila o tom, že i důchodci uměj udělat pořádnej brajgl, když se jim do ruky dostane ta správná "bouchačka". ()

-VINCE- 

všechny recenze uživatele

Už všichni akční hrdinové budou ženy? Women Power jede! Budeme mít X-Woman a Woman in Black. Jděte s tou korektností někam. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Zázrak se nekoná.Doopravdy jsem nebyl sentimentální a slza neukápla ani do trenek,že vidím Lindu Hamilton.Nevím jestli dnešní diváci jsou už v módu líbí se mně vše digitální a vizuální efekty můžou vypadat klidně tak blbě jako v dalších béčkových filmech,ale podle komentářů zde ano.Jsou tací,který mají asi oldschool nádech pořád v sobě a diví se neustálé akční vložce s miliony efektů jen tak pro nic za nic.Vypadá to neskutečně blbě,ale místo aby jeden prostě sešel ze schodů,tak musí skočit a to hodně vysoko.Celá akční letadlová show směrem do vodních končin je příšerná fušařina,že se někdo musel sakra utrhnout ze řetězu.Nejhorší je,že film nemá ducha a srdce.Vše to jede jen o nostalgické notě a že divák ví,že James Cameron si to chtěl docela hlídat.Linda sice hraje co může a i ta Grace v podání Mackenzie Davis není vůbec špatná,ba naopak.Bohužel druhá stránka mince je Gabriel Luna.Už z traileru sem se bál i ty holky,ale tenhle no name nevýrazný ksicht Gabrielka je něco absolutně děsnýho.Robert Patrick ze dvojky byl svůj,nemusel nic říkat a přesto měl ten ksicht,že jste věděl,že Vás chce dostat.Rev-9 je od samého začátku nesmrtelný a měl i zůstat,protože se mohl rozdvojovat,což je sice pěkný na oko,ale blbost v celém filmu,protože nemusel natáhnout bačkory nikdy.Pak je tu delší cameo Arnieho.Psal jsem u Genisys jestli se toho dožije a vida.Trvalo to 4 roky a něco a zase na scéně.Debilní záběr a kecání na pětníku bohužel díru do světa neudělalo.Stále nechápu jak se někomu vlastně tento díl mohl líbit.Byl i po scénaristické stránce tak nalajnovaný a nezajímavý,že drhnul už vůbec začít tam kde dvojka končila.Občas se mluví o Skynetu,pak se odbočkama přejde zas o tom utíkej a pak to upadne o tom,jak Arnold spokojeně žije,ale vysílá signálek,že stroje jsou tu a tak přijďte a bude to "pro Connora".Konec filmu opět škvár,kdy to ani nebylo potřeba.Vše je vlastně jen tak,aby nějaká akce byla,kromě té první.eRko neRko,film je spása tak pro toho,kdo honí u Brazzers a čeká,že si ta holka konečně sundá ty boty.Měl jsem strach leda z toho to dodívat.Dani o tom jejím příběhu radši nemluvím,ale aspon to mělo ke Grace nějaký smysl.Ono totiž dát dohromady starý příběh s novým a nedělat z toho kolotoč je těžká dřina.Ono čtyři lidi u papíru co píšou scénář je taky házení hrachu.Jsem zklamán.Čekal jsem boudu a tu jsem dostal.Film je tu v červených číslech zuby nehty.Nezaujalo absolutně nic,jen si projel další z filmů,kde je Terminátor a skončil tam kde byl i Genisys .Dostal jsem Lindu,která dvakrát vysmečuje kec do placu a hotovo dvacet.Dva další díly už proboha ne.45% ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Některé prvky jsou dobré, ale většina není nicmoc, a je vidět že série fakt končí, protože už nemá moc co nabídnout. A je to tak dobře. 65% a ***. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Na to, koľký diel terminátorológie to už bol, to vôbec, ale vôbec nebolo zlé. A keď sa na scéne objavil Arnold, začalo to mať aj humor. Skvelo napísané repliky, zasa raz. Spoiler alert: Povedal tiež: "I won't be back." Tak schválne. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Obrovský fanoušek, proto prosím už dost... Nechejte konečně T-101 umřít a dopřát mu zasloužený odpočinek a slávu legendy.. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Pro mě až moc sci-fi, nelogické, bez hlubšího příběhu či zápletky. Šlo jen o utíkání před Rev-9 a průměrně inteligentní divák hned věděl, že se ho podaří zneškodnit až na konci dvouhodinové honičky. Arnolda jsem rád viděl, zbytek pro mě velký průměr - 55%, tři hvězdy. ()

McMurphy 

všechny recenze uživatele

“Já se vrátím” v tomto filmu od Schwarzeneggera nezaznělo, protože buď to během natáčení ani neřekl, nebo se to tam záměrně nedalo, aby se tak už nestalo. Což je dobře, protože značka Terminátor promarnila další šanci získat si uznání a jestli tento film ignoruje vše od dvojky, ať se k těm sračkám sám přidá, mezi nimi bude těsně za Genisys. Jediné plus je povedená akce, příběh staré Hamiltonové a Arnold jako Terminátor v poloze, kterou ještě doposud nehrál. Jinak rutina a nic nového. ()

jemine 

všechny recenze uživatele

Muž je muž a žena je žena, muž má pindíka a žena pipinku... Třebaže nikterak netoužím po tom, být za šovinistu, po shlédnutí tohoto filmu, který měl být navratem ke sci-fi klasice, se jím cítím být. Páchne tu syntetika, ba i nitro, a chřestí tu papír. Návrat ke kořenům se koná tak nějak napůl, postavy prvních dílů nevyspěly, jen sešly, a podle všeho i tak trochu zešílely; možná ve snaze vyrovnat se s genderovou korektností dneška. Nelíbil se mi ten film, byť přesycený neviděnými vulvami. Tak trochu paradoxně bezpohlavní, tak trochu nelogický, tak trochu hloupý. Asi už se nelze vrátit do osmdesátých let. Je to škoda, zvlášť pro ty z nás, kdo na vlně filmů jako byl Terminátor, Predátor či Vetřelec vyrůstali. Vizuálně poutavý, ale myšlenkově chudý pokus zemřel na oubytě scénáře, který, lapaje po všem, neulovil takřka nic. Příliš mnoho žen, příliš málo myšlenek, deformovaná logika. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku docela hustej nářez pomalu lepší než předchozí díly!! Jiné postavy, a i ty stávající kapku osvěžily děj!? ()

wendus92 

všechny recenze uživatele

Temný osud dá dvojce hned v prvních minutách velké fakjů a jede se dál. Nevěřícně jsem celý děj sledovala a místy ze zoufalství vybuchovala smíchy. Tohle v žádném případě není právoplatné pokračování děje, tohle je z prstu vycucaná, neoriginální akční slátanina a prachsprostě zrecyklovaný Den zúčtování. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Stara “velmi” vtipna Sarah Connorova, starej opraskanej “tatinek” Terminator, opravdu “originalni” pribeh a efekty na kterych uz se ani nic noveho neda vymyslet. Premyslim proc se porad nataci dalsi pokracovani.... ()

nemer odpad!

všechny recenze uživatele

Zhanobení legendy aneb Do důchodu je lepší odejít včas. Slabší než všechna terminátoří pokračování dohromady. Mohli to zkrátit a Rev-9 mohl dostat všechny během 15 minut, nebyla by to žádná škoda. Směšné ani úsměvné zde není nic, jedině trapné. Jako fanoušek Dne zúčtování se budu raději tvářit, že tento paskvil nikdy nevznikl. Terminátor bez gulí a v *** ()

Mamutol 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda je za Arnolda a dávám jí vždy a všude. Druhá hvězda je za Lindu Hamilton, kterou jsem měl v prvních dvou dílech Terminátora hrozně rád. Nový Terminátor Rev-9 (tím nemyslím herce, ale důmyslně vylepšeného Terminátora T-1000) si oprávněně zaslouží třetí a poslední hvězdu. Ostatní víceméně mexické postavy jsou mně lhostejné. Nevytvořil jsem si vůbec žádný vztah k postavě Grace (Mackenzie Davis), protože takto odpudivou ženskou ve filmu nechci vidět. ()

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama