Reklama

Reklama

Obsahy(1)

PPV sa uskutočnilo 08.10.2017 v Little Caesars Arena (Detroit, Michigan). Na karte bolo 8 zápasov:

1) Chad Gable & Shelton Benjamin vs. The Hype Bros (Kickoff)
2) Jinder Mahal (c) vs. Shinsuke Nakamura (WWE Championship)
3) Natalya (c) vs. Charlotte Flair (SmackDown Women's Championship)
4) Shane McMahon vs. Kevin Owens (Hell in a Cell)
5) Bobby Roode vs. Dolph Ziggler
6) The New Day (c) vs. The Usos (SmackDown Tag Team Championship HiaC)
7) AJ Styles (c) vs. Baron Corbin (United States Championship)
8) Randy Orton vs. Rusev

Súčasťou PPV bol aj avizovaný návrat Fashion Files. (Real Tom Hardy)

(více)

Recenze (5)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

NEW DAY VS. USOS - 5*, RUSEV VS. RANDY ORTON - 3*, TYE DILLENGER VS, AJ STYLES S. BARON CORBIN - 4*, NATALYA VS. CHARLOTTE - 2*, JONDER MAHAL VS. SHINSUKE NAKAMURA - 2*, BOBBY ROODE. S DOLPH ZIGGLER - 3*, SHANE MCMAHON VS. KEVIN OWENS - 4*. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci-Úžasný-Skvelý tag team match. Neskutočne zábavný US title match. A na koniec nervy drásajúci zápas medzi KOm a Shaneom, s prekvapivým koncom (a tonou nelogickostí aj na wrestligové pomery). Keby celá PPV bola len o týchto troch zápasoch bol by som nanajvýš spokojný. Lenže nebola. Tie zápasy medzi boli veľkým sklamaním, a počas toho finálneho zápasu sa mi aj vytratili spomienky na ne, čo je len dobre, lebo nič pekné by som nepovedal. Nadhodnocujem, a urobte si láskavosť, pozrite si len tie tri spomínané zápasy. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době PPV, která stojí za zhlédnutí! New Day vs. Usos parádní opening, který už dlouho nepamatuju. Kdyby takhle vypadal každý první zápas, tak se vůbec nezlobím... zároveň si troufnu říct, že to byl i zápas nejlepší. Orton vs. Rusev po 150 asi. Tvoří se nám tu nová Orton vs. Sheamus nebo Orton vs. Cena klasika, kde už mi je opravdu jedno jak to skončí nebo co se vlastně stane. Nuda byla a Randy už by potřeboval heelturn nebo si dát voraz nachvilku. Styles vs. Corbin vs. Dillinger Celkem dobrý zápas, který hlavně těžil z toho, že se jednalo o Triple Threat a konec to jen potvrdil. Upřímně, čekal jsem že to takhle dopadne. Charlotte vs. Natalya Tak hned musím říct, že mít šampionku bez nějakých reakcí už jenom při nástupu nebo během zápasu je dost WTF (něco jako Randy a Sheamus OPĚT :D v roce 2013) + DQ?! S tím jděte někam, já chci wrestling a né DQ o titulový zápas na PPV. Mahal vs. Nakamura asi nemá cenu už zmiňovat to, že od té doby co je Mahal šampionem, tak Smackdown upadl do strašných sraček, kvůli čemuž teď Smackdown přetáčím a celkově je to špatný. Hlavní titul je někde ztracen v midcardu a už jen to, že Mahal (fucking jobber?!) porazí 2x zasebou na PPV's Nakamuru (fucking legend?!) bez nějakého většího bookingu mi dělá fakt starosti o "Creative Team" v WWE. No konec. Roode vs. Ziggler Podobné jako Triple Threat... nebylo to nejhorší, ale za 2 dny si nevzpomenu, že nějaký takový zápas proběhl. Main Event: Owens vs. Shane McMahon Dalo se čekat, že zápas bude probíhat nějakým takovým stylem, jakým probíhal a nevadilo mi to... pár rozbitých stolů bylo a pár skoku taky... víc jsem nečekal, avšak heelturn na konci čekal málokdo a mě se to líbí. Uvidíme soon jak to všechno bude probíhat. Celkově hodnotím show jako průměrnou, mělo to své lepší i horší stránky, ale oproti posledním PPV se jedná rozhodně o lepší. PS. Breezango jsou stejně nejlepší. :D Čisté 3* ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tag team hell in a cell a v tom Usos? To asi není potřeba nic dodávat, hlavně jejich feud s New Day je pecka a i tento tag team má dost inovativní nápady. Ale tohle je potřeba vidět. To prostě se blbě popisuje, nedivím se, že Usos jsou tak oblíbení. Tolik zápasů HIAC a stejně se tam najdou nové věci. To je povinnost. Jinak ještě Aj Styles vs Baron je taky moc fajn zápas. Randy vs Rusev je taky ok, ale mohlo by být lip. No a KO vs Shane je zábava, ale spíše je to pomalejší záležitost odehrávající se nahoře klece, takže pro lidi co trpí závratěmi z výšek bych to moc nedoporučoval. Ale konec je fajn. Ale určitě to mohlo bejt lepší. Mahal mne fakt nebaví, no a zbytek je jako by nebyl. K dokonalosti tomu přece jen spoustu chybělo, ale i kdybych dal plné hodnocení, tak kvůli tag teamu protože to je fakt dokonalost a to se musí vidět vícekrát. ()

BORKLASER 

všechny recenze uživatele

Nejlepší placená akce smackdownu od Elimination Chamber.New Day vs Usos vždy potěší i když týmové tituly v podstatě nic neznamenaj.Orton vs Rusev škoda slov stejně jako Charlotte vs Nattie.Roode vyhrál svůj debutový zápas na PPV a Mahal obhájil.Dostáváme se k Main Eventu který byl opravdu brutální...Shane není nejlepší wrestler ale tento typ zápasů mu prostě sedne díky tomu že to je no DQ...Konec heel turn největšího babyface je jen důkaz lenosti vedení nabookovat babyface. ()

Reklama

Reklama