Reklama

Reklama

Záznam doznání - Série 1 (2017) (série)


Zkouška ohněm (S01E04)

(epizoda)
  • USA Trial by Fire

VOD (1)

Obsahy(1)

Oheň způsobí tragédii a matka oběti je obviněna z vraždy, ke které se přizná. U soudu přichází obhajoba s poněkud odlišnou teorií. (Netflix)

Recenze (2)

Vyrida

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu všechny ty pohádky okolo typu dítě rebel, matka alkoholička a roztahovačka, tak mi přijde na hlavu páchat sebevraždu čistě jen upálením. Pro mě osobně je to snad nejhorší možná smrt co existuje a škoda, že tam nebylo řečeno jestli holka byla třeba ještě pod vlivem nějaké drogy nebo jinak sebepoškozováná. Beru to tedy tak, že nic z toho se neprokázalo. Naopak z pohledu vraždy mi zase přijde na hlavu, tam nechat jen tak ležet kanystr s benzínem ( pokud nepočítáš s tím, že shoří se vším okolo na popel ), či se nepokusit z pohledu oběti dostat ať už oknem ven z hořící místnosti ( pokud nebyla nějak omráčena předem ). Mno osobně bych se spíše přikláněl k vraždě, což podněcuje i detektor lži a mamina se může na kameru tvářit jako neviňátko jak chce. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, v tomhle případě připouštím justiční omyl, ale stejně je ten dokument o ničem, protože nepřináší DŮKAZY (!) o zavinění smrti dívky Robin jinou osobou, nežli její matkou, která byla za žhářství a úmyslné zabití (rovněž prakticky bez důkazů) odsouzena na doživotí. Ty tresty jsou v USA drakonické a jejich výkon a náklady na něj ten jejich justiční systém nakonec položí. Je to neudržitelný, jejich věznice praskají ve švech. ()

Reklama

Reklama