Reklama

Reklama

Pokémon: Detektiv Pikachu

  • USA Pokémon: Detective Pikachu (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Historicky první hraný film o Pokémonech s názvem Pokémon: Detektiv Pikachu vychází z fenoménu Pokémon – jedné z nejpopulárnějších multigeneračních zábavních značek všech dob. Fanoušci z celého světa si nyní mohou na stříbrném plátně užít dobrodružství s Pokémonem Pikachu tak, jako ještě nikdy dřív. Pikachu se představí v roli detektiva Pikachu, Pokémona, kterému není rovno. Ve filmu se kromě něj objeví celá plejáda oblíbených postaviček Pokémonů, každá se svými unikátními schopnostmi a povahou. Příběh začíná záhadným zmizením špičkového detektiva Harryho Goodmana, které přiměje jeho jedenadvacetiletého syna Tima, aby začal pátral po tom, co se jeho otci stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu – okouzlující a vtipnými poznámkami sršící superslídil. Když Tim a Pikachu zjistí, že jsou výjimečným způsobem předurčeni k vzájemné spolupráci, spojí síly a vrhnou se vstříc vzrušujícímu dobrodružství, aby celé té spletité záhadě přišli na kloub. V neony ozářených ulicích pulzujícího moderního velkoměsta Ryme City, kde lidé a Pokémoni žijí bok po boku v hyper-realistickém světě, společně hledají stopy a setkávají se s pestrou směsicí Pokémonů. Postupně ovšem začnou odkrývat šokující plán, který by mohl zničit stávající mírové soužití a ohrozit celý vesmír Pokémonů. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Reynolds co celé držel, zápletka byla spíš pro mladší publikum... nebylo to úplně nejhorší, ale znovu na to asi nekouknu, je mi jasný, že kdyby tohle vyšlo před dvaceti lety, byl bych z toho úplně mimo :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Proč když šlo o sjednocení mysli... Taky vam seru na spoiler. Proč to vtahlo i lidskou schranku do těch pokemonů? Tedy, pevnou formu do mysli? Ten závěr nebyl zas tak špatnej. V podstatě se to nejlepší odehraje v posledních 20min filmu. Jen jsem teda nepochopil. Oni lidi Pokemonům rozumí nebo ne? Podle tohodle filmu ne... Jak tedy Pokemoni přijímají rozkazi od svých trenérů? -_+

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ty vole... Pokemoni a drogy/steroidy a teď i něco z RE... aha... Albert Wesker? Jako že fakt? :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Proč má ten film podobný opening jako První Avenger2? To jak Bucky sejme to auto? Proč ten film vypadá jako počítačová simulace? Včetně Pokemonů? PROČ TO KURWA CELÍ VYPADÁ JAK POČÍTAČOVÁ SIMULACE A NÉ FILM? Ty pokémoni vypadaj fakt strašně... To se nemohlo líbit ani dětem. Chvílema to vypadá jaknMuppedi... -_-

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jestli tu narážíš na nějakou pokrevní linii...? 

Tak to 69 u mého nicku nejsou čísla... :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Na tak zásadní spoiler... pro ty co nebyli v kině na tom... aspoň spoiler mohl napsat. 

Bohužel, já už o tom slyšel od jednoho "bývalého" kolegy z práce... před tím co se po něm naposled zaklapli čelisti lisu. :) 

 

Ale určitě jsou tady i lidi kteří o tom ještě neslyšeli... a tak to tu nemusí všem troubit na poplach. 

na příspěvěk reagoval Spiker01

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jirko, i dnes si byl celý doma? A co zítra, zítra je páteček, to budeš zase doma, že?

Rumplcimprca

Rumplcimprca (hodnocení, recenze)

Já doufal, že nám Velcí bratři z USA prezentují už jen svět, jak má být! Toto je zpátečnické. A kdyby tam hrál Yoshitsune nebo některý z bratrů Okamurových, ihned objednávám lístky! Tímto jsem zhnusen a počkám si na novou Malou mořskou vílu, která má alespoň Afroamerický původ! Nebudu zaprděný čecháček!

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mě tam chybělo to představení světa jako takového, klidně mohlo být půl hodiny jenom ve městě s poznáváním pokémonů jako takových.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Ještě že jsem na Pokémonech vyrůstal a je to moje srdcovka. Protože kdyby ne, tak tomu určitě nedám vyšší hodnocení než 3*. Je to kouzelné, podmanivé a hlavně vtipné. A kdo za to asi může :-) ano správně Pikachu s hlasem Deadpoola. Některé scény jsou prostě nezapomenutelné. Jediné, co filmu neprospívá je jeho zatraceně krátká stopáž, ale je pochopitelné, že za to může Hollywoodský vliv. Mohla by vyjít alespoň nějaká prodloužená verze minimálně o půl hodky delší :-D :-) byl bych nad míru spokojený.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Překvapivá jednohubka :) škoda že se neukázalo víc schopností u pokemonů :)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Filmu jsem se dost obával, ale nakonec to dopadlo docela dobře. Nenechte se zmást Pokemon: Detektiv Pikachu je film určený pro dětské publikum. I tak, ale věřím, že i dospělé fanoušky pokémonů film bude velmi bavit. Škoda toho, že film je totálně klišé s ještě více klišé záporákem. Taky mi vadili nerealisticky digitálně vypadající pokémoni. Pikachu ještě ušel, ale zbytek byl příšerný. Taky se ve filmu nacházelo několik nelogických chyb. Třeba když hlavní hrdina seběhne 30 patrovou budovu během 6ti vteřin. :D Co se Ryana Reynoldse týče, tak byl super, ale stylem, humorem a i hláškami, až moc připomínal Deadpoola. Což vlastně nevím jestli je dobře nebo špatně. 3* 65%

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Tak mi napadá, keď sa to volá Detective Pikachu, nechýba v tom množstve tu uvádzaných žánrov predovšetkým to "krimi"? Kto ste to videli, ako to vidíte?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jirko, je pátek odpoledne, krásně slunečno a ty zase dřepíš doma, ve svém pokojíčku ve smrádku a podsouváš nám své komentáře. Proč někdy nejdeš ven, nadýchat se čerstvého vzduchu a trochu poznat realitu, proč lapíš jen doma? Léto se blíží a ty s tím nic neděláš. O rána do večera jen na internetu (ČSFD a You tube) doma. Máš nějaký handicap, že se nechceš ukazovat venku? Holky se ti smějí? Máš strach z lidí? Co za tím vězí, že jseš pořád jen doma na internetu?

Související novinky

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (více)

Další slavná hra míří na velké plátno

Další slavná hra míří na velké plátno

03.08.2020

Režisér filmů Příběh žraloka a Pokémon: Detektiv Pikachu Rob Letterman se upsal filmové adaptaci známé herní značky Beyond Good & Evil od společnosti Ubisoft. Snímek, na nějž zakoupil práva… (více)

Automatová hra Dragon’s Lair dostane film

Automatová hra Dragon’s Lair dostane film

30.03.2020

Kultovní automatová hra Dragon’s Lair dostane svoji vlastní filmovou adaptaci. Práva získal po asi roce jednání streamovací gigant Netflix, a do hlavní role obsadil herce Ryana Reynoldse. Tomu přitom… (více)

Neviditelný vystrašil i Sonica

Neviditelný vystrašil i Sonica

02.03.2020

Nový horor Leigha Whannella (Upgrade) Neviditelný s Elisabeth Moss (Mad Men) má za první víkend v kinech krásných 49,2 milionů dolarů celosvětově a sesadil tak ve Státech dosavadního krále box office… (více)

Reklama

Reklama