Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Relative Disaster

(pořad)
USA, 2017, 70 min

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

VOD (1)

Recenze (6)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ventriloquista Jeff Dunham tento speciál pro Netflix natáčel v irském Dublinu. Pětapadesátiletý Jeff nezapomene v úvodu zmínit, že je adoptovaný. S první ženou Paige má tři dospělé dcery. Se svojí současnou o osmnáct let mladší manželkou Audrey má dva syny. Dvojčata se jmenují Jack a James. Všechny tyto osobní údaje Dunham v průběhu vystoupení použije. Z loutek se objeví Walter, nový člen irské dítě Seamus, Bubba J, Achmed the Dead Terrorist a Peanut. Jeff se snaží být aktuální, protože zazní jména jako Hillary Clinton, Donald Trump, Angelina Jolie, Brad Pitt a nechybí členové z klanu Kardashian. Jeff Dunham jednoznačně boduje, protože to bylo lepší jak Unhinged in Hollywood (2015). (Netflix) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dunham pořád v plné palbě. Trochu mi vadil jen fakt, že Seamus má dost podobný hlas a intonaci jako Achmed. Docela mi to jeho výstup kazilo. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Speciál pro Netflix z Dublinu je spíš tím slabším co Jeff umí. Nevím jestli díky až přehnané recyklaci humoru narážející na jeho věk, nebo snaha o "zapadnutí" všeho do sebe (náznak že Walter je vlastně jeho otec, "adopce" dalšího dítěte - protože i on je adoptovaný, neustálé připomínání toho jak na tom vlastně je). Nesedlo mi to tak jako předchozí speciály i když standard si samozřejmě drží :). ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Jeho posledne vystupenie (All over the map) mi prislo slabe a kusa nudne. Poukazoval na svoje zazitky a cestovanie atp. Tuto je to navrat k typickemu humoru a stand upu. O to lepsie to vyslo. Bavilo po cely cas. ()

Reklama

Reklama