Reklama

Reklama

Ósama Game: The Animation

(seriál)
  • Japonsko 王様ゲーム The Animation (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Nobuaki Kanazawa nedávno změnil školu. Kvůli nešťastným událostem, které prožil na minulé škole, má zpočátku značné problémy se seznámit a otevřít vůči jeho novým spolužákům. Když už začalo u Nobuakiho svítat na lepší časy, celá třída obdržela podezřelý email od uživatele jménem "Král". Nikdo ve třídě nebral pokyny "Krále" vážně a všichni se bavili na úkor seriózního Nobuakiho, který jako jediný věděl, jakou pohromu tento mail přinese. (Scalpelexis)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to i chvíli přišlo jako zajímavý nápad a v jednom momentu jsem se i zamyslel, jak bych teď reagoval já, ale to je všechno. Z dramatu se stala komedie a já měl snad u každé smrti nutkání se smát a v těch nejvypjatějších situacích jsem se občas i neudržel. No a když jsem se nesmál, tak jsem se držel za hlavu nebo s ní kroutil a přemítal na co to koukám. Unikátní sbírka blbosti, nelogičností a momentů při kterých zůstával můj rozum stát, která je ovšem místy tak originálně pitomá, že (jak píše Goku) chcete vidět víc a znát, jestli tohle ještě něco překoná. Odpad nedám, i když racionálně vzato to odpad většinu času byl, navíc by mě měl fakt, že je to míněné jako seriózní drama a horor, asi i rozčilovat, ale na druhou stranu já se občas bavil, i když to byla zábava zvrhlá a nízká, protože smát se cizí hlouposti - to se přeci nedělá... 2/10 ()

Bassko odpad!

všechny recenze uživatele

Zatiaľ si tu nechávam odpad, dám tomu ešte šancu, pretože som masochista a rád si ubližujem zlými výtvormi. Vo všetkom súhlasím s komentárom od Scalpelexisa. Je to nudné, nezáživné a neuveriteľne slabučké. Téma je síce otrepaná, ale dá sa s ňou pracovať, keďže ponúka takmer nekonečné možnosti. Tvorcovia to však ignorujú a veselo ukazujú, akí nekreatívni sú. Možno sa to časťami rozbehne k niečomu zmysluplnému, ak sa to stane, tak rád zmením hodnotenie, zatiaľ však anime odporúčam len masochistom, ako som ja a ľuďom bez štipky kreatívneho myslenia (nechcem tým nikoho uraziť, vkus je subjektívny, tak ako aj môj názor). ()

Reklama

Scalpelexis odpad!

všechny recenze uživatele

Zvládl jsem to! Ale že to byl porod, pánové! Na této "Králově hře" v rámci hororového žánru totiž je maximálně královská její absence důstojného budování napětí, ubohá kreativita, nadpozemsky nelogické chování postav, retardovaný princip..ve zkratce, všechno, co se zkonit dalo, se tak provedlo. Téma nevyhnutelného osudu s neomezenými možnostmi trestů za podmínky, že nesplníte úkol, totiž nabízí trilliony zábavných způsobů zpracování, kterému se seriál úzkoprse a tvrdohlavě vyhýbá. Když už se ona příležitost nicméně objeví, je neuvěřitelně obtížně zkousnutelná ať už díky prazvlaštní formě cenzury anebo nepochopitelně bezmozkovou exekucí a zdůvodněním. Nedělal jsem si u studia Seven naděje (jeho portfolio vypadá hůř jak CV 24/7 notorického volodi), ale točit takovýmhle způsobem už s již dosti mizernými charaktery (úkoly jak vystřižené z adolescentní flašky) a poté x krát zopakovat ten nejnudnější trest, to není k vzteku, ale k lítostivému breku. Hlavní ubrečený hrdina, který se ká, jak všechny zachrání, je příběhem držen nad vodou skrz kličky, které jsou nelegální k pochopení i u rypoušů. Tenhle druh "kvality" alespoň bývá zábavný tím, že se dá z něho utahovat. Po vtipně hloupé 6. epizodě jsem byl plný naděje, že se takto i několikrát zasměju, ale žel ani toho mi nebylo dopřáno a s postupujícím se blížením k závěru jsem se málem ufackoval k smrti, jak by si asi "Král" přál. K poslednímu dílu by bylo heretické cokoliv komentovat, protože to byl jeden z nejhorších anime momentů, co jsem kdy prožil. Obdivuju schovívavost uživatele Songokussj, protože tohle si ani tu ubohou 1* nezaslouží. Z neerotických anime seriálů aspirant na nejhorší počin tohoto roku.Obedience confirmed ()

Raichu.Cz odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jak samotná manga nepomohla tak ani anime které naopak přineslo ještě větší zmatenost a nelogičnost. Postavy zcela bez vžití a potom kráva co se prostě zničehonic zblázní a souloží a co si o tom mám jako myslet? Že prostě se týpek nebo typka zblázní a začne se takhle chovat? Takhle to ani nefunguje! Mělo to potenciál ale kvuli nelogice, špatným postavám a hrozné uvažování prostě ne. Navíc co vůbec nedává smysl je (POZOR SPOILER!) jak mohla jedna postava umřít když udělala něco co splnila?! Bohužel se zde nedá už co hodnotit... Za mě  0% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Poplácání po zádech a gratulace těm, kdo vydrželi shlédnout všech 12 episod. Normálně bych to dropnul už po první/druhé, ale cosi mě tu opoutalo a dokázal jsem vydržet až do konce. A byla to jízda :-) V tom negativním smyslu. Tohle byla totiž taková blbost s tak stupidními postavami, idiotským chováním a naprostou nelogičností vlevo vpravo, že to není možné... Pokud bych měl popsat, co všechno se zde nepovedlo a v čem tento seriál na naprosto elementární úrovni selhává, bude to tak na 200 řádků. Věřte mi tedy, že je to globální blbost, kterou bych nedoporučil absolutně nikomu. A co se povedlo? To bych tu mohl říct. To je krátké. Silným elementem Ou-sama Game je komediální prvek, se kterým se tam řeší vše, co se děje. Ať už je to znásilnění, vražda, zlomení ruky, uřezání si vlastní nohy, oběšení, vše je vyzobrazeno takovým způsobem, že se prostě musíte nad tou ubohou extraligou idiotských úkonů v záchvatu smíchu válet po židli, protože něco tak stupidního jste už dlouho neviděli. A to je jediná věc, co mě udržela až do konce. Čirá zvědavost, jakou stupiditu zase vymyslí a jak ji divákům představí. FAIL, kill it with fire 15 % ()

Galerie (486)

Reklama

Reklama