Reklama

Reklama

Sengoku Night Blood

(seriál)
  • Japonsko Sengoku naito buraddo (více)
Trailer 2

Epizody(12)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (4)

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Připouštím, že je to prostě pro holky. Ale stejně tak nechápu co si místní chlapci teda od bishounenu slibovali? Ten je přece vždycky pro holky! :D Popravdě příběh byl bullshit. Zmizela nám tu nějaká Himemiko o které nikdo nic neví a co s tim vším měla společnyho taky ne. Asi záminka jak tam propašovat tu blbku, která zůstává tam kde ji postavíte a za celych 12 epizod se ani nepřevleče ani nevykoupe - prase. K tomu tu máme bandu autentických jmen ve zcela neautentickém sexy vzhledu. Vesměs je to čistě pastva pro dívčí oko. A to velmi bohatá pastva! ()

SonGokussj

všechny recenze uživatele

Drop po pár sekundách a proklikání. Jeoffrey vysvětlil vše po protrpění prvního dílu, co jsem "odtušil" v několika sekundách prohlížení. ()

Reklama

Scalpelexis

všechny recenze uživatele

[Shlédnute 1. epizoda, drop] Hlavní hrdina je bledý metrosexuální chalan, který má trošku delší špičáky a hlavní hrdinka má v jeho očích výjimečnou krev, nejspíš ochucenou sladkým sirupem. Hlavní soupeř je dle všeho vlkodlak. Hmmmm...co mi to jen připomíná?? ()

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Dneska aby si člověk dával pozor už i při prohlížení vlastního telefonu, protože se mu evidentně může stát, že se z nějakého záhadného důvodu může přesunout do podivné verze historie, kde proti sobě stojí upíři a vlkodlaci a všude kolem je to samý barevný rádoby sexy muž v exotickém kostýmu, že to vypadá, jako by přijela pouť, nebo možná cirkus. Pro děvče možná zajímavá představa a lákavá podívaná, plná očekávaných dramatických romancí a bojů o hlavní hrdinku, protože její krev je prý unikát a jen ona dokáže spasit tenhle svět plný krásných chlapců, upírů, kterým nevadí denní světlo a tajemných charizmatických vlkodlaků (kdy Nobunaga vypadá mnohem víc jak upír než všichni kolem a to je vlkodlak...).. Pro chlapy - kreslená Sajrajt sága, kde první bojová scéna je takový masakr, že se armády v poklidu rozejdou a při hlášce jednoho z hrdinů o tom, jaký to byl dnes lítý boj jsem se musel bavit, když jsem na poli neviděl jediné tělo... Tohle mi nemá co nabídnout - drop po prvním díle a hodnocení nechám těm, kterým je tohle anime určeno. ()

Reklama

Reklama