Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Konohana kitan je příběhem z jedné tajemné vesničky obývané démony, kde stojí vyhlášené lázně. Zde pracuje několik mladých dívek - liščích démonů, které se starají o zdejší hosty. Novým přírůstkem zdejšího personálu se stává mladá Yuzu, kterou vychovali v horách a která, i když je velmi energická a trochu nešikovná, si získá svou upřímností a odhodláním spoustu nových přátel, a to nejen mezi svými kolegyněmi... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o příběhy z lázní tam toho koupelového fanservisu vlastně moc není, tedy rozhodně mnohem méně, než bych čekal a za sebe jsem s tím spokojený. Co se roztomilosti týká, té je tam opravdu hodně, někdy se dle mého tlačí až moc na pilu a seriál na mě překvapivě fungoval daleko lépe, když se řešili různé příhody s bohy a dalšími lidmi, než když děvčátka řešila své problémy, nebo byla roztomilá jedna na druhou. Ale i tak je to příjemná podívaná, u které se někomu jako jsem já (tedy člověk s oblibou v roztomilých věcech a roztomilých kreslených dívkách) příjemně relaxovalo a občas se objevil na mé tváři ten spokojený úsměv, který je pro mě u tohohle konceptu měřítkem kvality. Za mě spokojenost. 7/10 ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Sledovat příhody Yuzu a jejích kamarádek je jako pozorovat třpytivou duhovou mýdlovou bublinu, která se zvolna vznáší nad letní krajinou. Víte, že je to jen hezoučké prázdné nic, ale stejně od toho nedokážete odtrhnout oči. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Ušká...Yuzu, Satsuki a Ren vyhrávajú cenu za najroztomilejšie bytôstky v dejinách. Rád by som šiel na 4*, pretože kawaii kitsune for the win, ale zase až tak sa uniesť nenechám, keďže je to dejovo nič moc a skôr AKO rozprávka pre deti. To „ako“ je kľúčové, pretože príliš nejdú dokopy hovoriace zvieratá ako z amerického animáku a typické anime-klišé kúpele. Inak ale neurazí. Roztomilá oddychovka. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Fanservisu je tam ažaž... ;) EDIT. Po dokoukání zvedám o dvě příčky. Ze začátku to vypadalo o ničem, ale příběhy v druhé půli seriálu mě udržely. Moc se mi líbil hotel, hned bych se tam nastěhoval. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Konohanatei - hostinec, kde lišky dávají dobrou noc (a to doslovně). Toto zařízení se totiž nachází mezi reálným světem a světem Bohů (japonské mytologie), kde jednotlivé návštěvníky - lidské i nelidské - obsluhují liščí děvčata. Jenže zde návštěvníci nezískají jen klasickou obsluhu, ale životní zážitek, na který jen tak nezapomenou, protože obsluhující děvčata nejen obslouží, ale také zahřejí i na srdci - obzvláště tuhle obdivuhodnou schopnost má nová mladá pomocnice Yuzu, která je sem poslána, aby získala životní zkušenosti. Ta má pak největší vliv na jednotlivé události, které se zde odehrají jako v rámci zákaznictva, tak i řad zaměstnanců a dokonce i hostinec jako takový. Vše je tak hřejivé, relaxační, ze života, plné životní filosofie, dobrodružství a mnohého z nadpřirozeného prostředí. Animace je celkem dobrá až na pár výjimek a po hudební stránce je to všechno tak jak má být - odpovídá to té oddychové atmosféře. ()

Reklama

Reklama