Reklama

Reklama

Baki

(seriál)
Trailer 2
Animovaný / Akční / Sportovní
Japonsko, (2018–2020), 15 h 29 min (Minutáž: 22–24 min)

Předloha:

Keisuke Itagaki (komiks)

Kamera:

Tacuo Noguči

Hrají:

Nobunaga Šimazaki, Tóru Furuja (vypravěč), Bandžó Ginga, Takuja Eguči, Takehito Kojasu, Sora Amamija, Takajuki Sugó, Jošihisa Kawahara, Bin Šimada (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Mistr bojových umění Baki Hanma tvrdě trénuje, aby překonal svého legendárního otce. A do Tokia míří pět násilníků odsouzených k smrti, kteří si to s ním chtějí rozdat. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (10)

ravalah odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná kresba, jako by se na tom vystřídalo 10 různých autorů s naprosto odlišnými styly. Takže to občas vypadá, že kreslíři neabsolvovali ani základní kurzy anatomie. Hrozná animace. Příšerný děj. Nezajímavé postavy. Mimoňské nelogické souboje s otřesnou choreografií. Vydržel jsem 6 dílů. Jako že mám anime ve velké většině případů rád a jsem ochoten leccos odpustit, tady ale není jediné pozitivum, které by tohle všechno nějak vyvážilo. Teď jsem zapnul Kengan Ashura a to je někde úplně jinde. Vším tím, co jsem napsal. ()

sh3riff 

všechny recenze uživatele

Jako seriál to je dobrý, docela mě zajímá, líbí se mi .. ale promítají se tu kreslené animace s ubohýma počítačovýma animacema, které například využívá Berserk, což se mi nelíbí. Často to mění i obličej hlavních postav. A co se týče Bakiho, na to že to má být nejsilnější člověk na planetě, tak pořád na všechno čučí s otevřenou pusou, ničemu nerozumí, nezná své schopnosti, jakou má sílu, neumí běhat, neumí skákat .. ()

Reklama

Thesadovskej 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě není pro každého, ALE já jsem happy, protože to je přesně pro moji osobu :D. Je to naprosto neuvěřitelný, to musím říct hned na začátek. Zkuste první díl a uvidíte, já z toho byl tak nadšený, že když jsem dokoukal Netflixovské pokračování, tak jsem hned šel na "původní" anime, které jede v dost podobném duchu. Ono se na to každý bude dívat asi trochu jinak, ale když na celou tuhle "záležitost" přistoupíte, tak si myslím, že si to neuvěřitelně užijete. Hlavně to neberte moc vážně a prostě si to užijte. Jakožto někdo kdo už pár let cvičí a k nějakému tomu bojovému sportu jsem taky čuchnul a MÁM smysl pro humor, tak jsem si to neuvěřitelně užil. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Pokračování Bakiho je krvavější... a kdo viděl prequel, ten by si měl umět představit kvantum krve a destrukce těla. Po underground turnaji bojových umění se příběh přesouvá do soubojů bez pravidel, kdy nějaká neznáma konstelace vesmíru svolá 5 smrtelně nebezpečných odsouzenců na smrt do Tokya, aby se utkali s protagonisty z prequel. Souboje jsou skvělé, ale co mně celkem vadí, je regenerace zraněných. Některá zranění by tedy nerozchodil asi ani Chuck Norris. Jo a Baki bude deflorován. ()

Kwaichi odpad!

všechny recenze uživatele

V porovnaní s originálnou sériou je pokračovanie od Netflixu pre mňa veľkým sklamaním. Autori divákovi servírujú čistú brutalitu bez akejkoľvek pointy. Navyše má vrcholné frustrujúce repetitívne súboje, alebo skôr ich paródie bez akejkoľvek logiky. Áno, pozrel som všetky diely. Po každej epizóde si vravím: Teraz to príde, už sa tam musí konečne niečo zlomové udiať. Ale nič také sa nestalo. Sledovanie celej série hodnotím ako zbytočné plytvanie časom. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama