Reklama

Reklama

Knězem na útěku

(seriál)
USA, (2015–2016), 7 h 4 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Christopher Vane

Hrají:

Michael Rosenbaum, Sara Rue, Mircea Monroe, David Rasche, Lindsey Gort, Matthew Kevin Anderson, Bonita Friedericy, Colin Lawrence, Rob Carpenter (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Buddy je ten typický budižkničemu, který by si rád bez práce přišel ke koláčům. Jenže to se mu vymstí a je nucen zmizet co nejdál, mimo dosah jeho věřitelů. Z velkého města do malé venkovské osady, kde jako by se zastavil čas. Ukradne identitu místnímu novému homosexuálnímu pastorovi a vydá se na cestu lemovanou dobrými skutky. Jestli to tak doopravdy bude a jak dlouho, uvidíme v nové seriálové komedii Impastor. (geklon)

(více)

Recenze (9)

erased 

všechny recenze uživatele

Po všech těch seriálech se sympaticky přidrzlým hlavním hrdinou na to jde Impastor od píky. Ačkoliv totiž průběžně dochází na Buddyho napravování jako všude jinde, samotný seriál je konečně téměř čistou komedií s prakticky nulovým výskytem jakýchkoli dramatických nebo naopak sitcomových momentů. A v tomto pojetí je především překvapivě kousavý a zlý, naprostá většina (dobrého) vtipu se totiž veze na černé vlně, takže chvílemi působí i morbidně, přitom stále dokáže být hlavně tou vyhledávanou oddychovou zábavou. Impastor na tom bohužel není tak dobře, abych se u něj pravidelně celou půlhodinu popadal za břicho, ale tímto vyhroceným pojetím si mě i tak získal. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Někoho to baví na víc než 64%, někoho to baví víc než na 64%. Já jsem ten druhý případ. Však na imdb to má 76%, což tomu odpovídá daleko více. Tento seriál mě obrovsky nadchnul, nikdy mě nenapadlo, že humor z tohoto prostředí mi sedne. Jediná slabina je, že díl nějak skončí a člověk očekává nějaké následky. Ty ovšem většinou nepřicházejí a nový díl se opět nese v duchu komedie. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Po pilotním dílu je jasné, že je to takový druh humoru, jaký už jsme v jiných sitcomech a komediích viděli milionkrát. Ale točí se dál, protože to prostě funguje. Já se bavila. Mělo to rychlý rozjezd, žádné desetiminutové uvedení do děje... Za mě dobrý. Uvidíme jak dál :) //// EDIT: Po nějakých 4 dílech měním na 2* a přestávám sledovat. Nuda, nuda, nuda... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Blbost, ale zábavná. 1)  Sitcom je sitcom a neočekávám smysluplný dějový vývoj či dokionce nějaké mravní poselství. Je to čistě oddechová legrace a tak to i beru._____ 2)  Přitažlivý 43letý Michael Rosenbaum (kněz na útěku) se mi zamlouval, i když neumím přesně odlišit, co je jeho postava a co je herec sám. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Styl humoru uplatněný v seriálu Knězem na útěku paradoxně není úplně košer, což mi evidentně vůbec nevadilo, jelikož jsem se kolikrát smála nahlas jako smyslů zbavená. Po dokoukání druhé série mě celkem dost mrzí, že nedošlo na nějaké další pokračování. Hned od první epizody jsem si oblíbila Michaela Rosenbauma obsazeného do titulní role, který zde beze zbytku využil svůj komediální talent a navíc mu to mnohdy fakt seklo. Svými výstupy mě skvěle bavili také Mike Kosinski, Sara Rue a David Rasche. (80%) ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak tohle byla jizda! prvni serie naprosto dokonala; ta druha byla na konci uz pomalejsi, ale porad neskutecne napinava. humor uzasny; zapletky naprosto unikatni; ani se nevidivim, ze vsichni naseho kneze podvodnila milovali (tedaa aspon moje oblibeny postavy ho mely radi) - byl skveleej! i pres moji hodne pozitivni review me trosku zklamal ten konec a jeste pomerne velka cast hlavni zapletky - to, ze je gay. let me explain - ostatni ho videli jako ten vzor toho “uplne v pohode kneze gaye, ktery se nepodobal stereotypum” a on je nakonec hetero? vite, jak by me to osobne zklamalo? jinak prijemne prekvapeni.. rozhodne si serial nekdy zopakuji (teda aspon tu prvni serii). ♥️ || ❝𝐕𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚𝐬? 𝐍𝐨 𝐭𝐡𝐚𝐧𝐤𝐬.❞ ✝️⛪️ ()

Steve661 

všechny recenze uživatele

Jasně hlavní motiv je už okoukaný, ale stejně to tady funguje a jak napsla již někkdo přede mnou, je to příjemná oddychovka. Baví mě to a zaslouží si to víc jak 59% ()

Reklama

Reklama