Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Minoa Asagaya je studentkou prvního ročníku na soukromé střední škole Sakaneko. Zde se díky spolužačce Arisu stává členkou a spoluzakladatelkou klubu studujícího anime. Minoa je ohledně anime pouhou začátečnicí, ovšem touha zjistit název jednoho seriálu, který viděla jako malé děvče a který ji tehdy hodně zasáhl, vede mladou dívku k objevování stále nových informací a titulů. Díky své spolužačce a dalším studentům, kteří milují anime a stávají se dalšími členy klubu, se Minoa stále víc a hlouběji dostává do této problematiky a její původní zájem se mění v čirou lásku. Ovšem soukromá střední škole Sakaneko není kroužku studujícímu anime z nějakého důvodu vůbec nakloněna, studentská rada ho chce za každou cenu zrušit stejně jako samotný ředitel. Je tedy na Minoe a jejích přátelích, aby se studentské radě postavili a zjistili, co se za tím nepřátelstvím doopravdy skrývá. (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

A to jsem zrovna já tajně doufal, že si isekai vylosuji a zanadávám si. Killing Bites budou hrozně blbý, tam se ufackuju k smrti :-D Horší isekai než Smartphone je velmi obtížný vytvořit, takže též věřím, že "Rhapsoda" bude minimálně těsně lepší. Každopádně hlavní hrdina bude v isekai světě 15tiletý, takže defakto student.

 

Antarktidu moc nepřeceňuji. Zajímavější námět, ale přijde mi naivní mít malé školačky na výpravu, kam se jen tak někdo nedostane. Já si počkám na Violet Evergarden (protože Kyoto můžu) na Fate/extra (protože Shaft můžu) a třeba překvapí právě Nantsu anebo zajímavě nastíněné Kokkoku.

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Starletka

Já tam mám teď Overlorda, Nanatsu no Taizai a finále Gintamy, takže si nemůžu stěžovat.

Co se tvého výběru týká, tak podle obsahu to může být ledacos. Pozitivum je, že hlavní hrdina je 29-ti letý programátor (rozhodně lepší než obyčejný student), ale je tam zmínka o harému, takže... Ale třeba Scalpem zmíněný Smartphone bude podle mě horší než tohle - alespoň odhaduji. Jinak já to zkusím samozřejmě taky, takže v tom nejsi sama :)

na příspěvěk reagoval Scalpelexis, Starletka

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Scalpelexis

Chápu, těch anime, které byly opravdu hodně slabé tam bylo na jednu sezónu vážně dost...

Jinak asi nemusím zmiňovat, že pro mě zima bude bez problémů, protože CGDCT je jedním z mých oblíbených žánrů...

Ale je pravda, že zatím jediné co mě v tomto ohledu trochu víc zaujalo (i když zatím toho ani moc nevyšlo) je Sora Yori mo Tooi Basho a to hlavně proto, že se mi líbila hudba a že by to mohlo být spíš dobrodružné...

Starletka

Starletka (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

na podzim byly aspoň dobré pokračování (Kekkai Sensen, Hoozuki, Osomatsu...), tuto sezónu není nic a hlavně jsem na Lottery Game dostala isekai, takže očekávám úžasnou zábavu

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Starletka

Díky za odkaz. Budu asi muset to Dies Irae dokoukat. Pro mě by to jasně vyhrálo Ósama Game, ale jestli je Dies Irae ještě horší... Já vydržel do půlky a stejně jako u Ósami to byla přehlídka totálních nesmyslů a podivností, ale tím, že tam byly souboje mě to tolik neštvalo, na druhou stranu jsem to nevydržel do konce, takže jestli tam byl taky tak geniálně debilní finiš jako poslední epizoda Ósamy, tak kdo ví...

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Neříkám, že léto bylo nějaké skvělé, ale Abyss a Owari S2 mi to hodně podrželi. Hlavně mi nepřišlo, že tu byl tak diametrální rozdíl v kvalitě mezi všemi anime. Podzim měl hned několik zástupců na nejhorší anime tohoto roku a několik anime lehce přebilo můj nejhorší pick za léto, Smartphone.

 

Zima mě ted ale též neláká, až moc CGDCT anime :-D

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Scalpelexis

Jo, to s MALem jsme také zaregistroval, protože když i Pupa tam může mít 3,75... Pupa je pro mě zlomové anime, čiré dno, naprostá 0 a jasný "odpad!" všechno, čemu tady chci dát odpad srovnám s Pupou a pokud alespoň něco najdu, tak to ode mě 1* prostě dostane a tím je celá moje stupnice posunutá. Když má někdo odpad jako 0 a nic víc, pak mu na ten zbytek moc stupňů nezbývá... 

Jinak já jsem spíš konzument, vím to o sobě, stejně jako znám své anime slabůstky ;)

No a podzim byl slabý, ono ani to léto za moc nestálo, ale pokaždé jsem si naštěstí něco našel...

na příspěvěk reagoval Scalpelexis, Starletka

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Takhle. Jsou ti jisté proměnné, které jsem se naučil brát vážně a které ne. Hodnocení MAL špatných show téměř nikdy nejde pod 5 (max známka je 10 pro neznalé), což když to vememe obecně tak je to !!průměrná!! známka. Ousama Game a Evil or Live (ano, já osobně považuju tato 2 anime jako nejhorší počiny podzimu, jelikož jsem A-G a Dies Irae neviděl. O Dies Irae jsem ale slyšel pořádné nesmysly, takže, kdo ví?) mají na MALu 5.13 a 5.94, což teda vůbec nechápu, ale asi jsou tam lidé celkově víc tolerantní (co by ale od nich mělo dostat takovou známku 2?).

 

Samozřejmě druhá otázka je, jak si zmínil, "profesionálnější" sekce diváků vs konzum. Jsem holt ten méně tolerantní, hodně věcí mi vadí a snažím se být objektivní. Spoustu chyb nezalepí jedná dobrá věc.

 

Nicméně jo, tenhle podzim byl dle mého velmi, velmi špatný.

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Starletka

Jo, jestli to správně chápu, tak asi jako profil s hodnoceními a na straně druhé diskuze k tomu... Se teď snažím tím fórem prokousat a najít si, kde to řeší, zajímalo by mě jak to tam porovnávají třeba s tou trojicí, co jsem tu nadhodil (kdyby si mi hodila odkaz, tak by to možná dost pomohlo, zatím všude vidím jen samou sezónní loterii). Ale jinak otázka je, co o kvalitě anime vypovídá lépe, hodnocení co největšího vzorku všemožných uživatelů, nebo erudovaná diskuze lidí, co tomu doopravdy rozumí? Za sebe si odpovím, že pro běžného konzumenta je asi hlavní to první, pro náročného diváka to druhé... Kam patřím já, je a bylo vždycky jasné...

na příspěvěk reagoval Starletka

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Scalpelexis

V téhle sezóně jsou určitě mnohem horší věci a minimálně na tohle  a především na tohle si narazil i ty a v porovnání s těmi dvěma a již zmíněným Dies Irae  podle mě Anime-Gataris docela ušlo, i když je to zase jednou jak dort od pejska a kočičky... Jinak zdejších celých 5 hodnocení není moc vypovídající vzorek. No ale co se koukám na Anime-planet, tak 2,768 z 5 mi jako tragédie rozhodně nepřijde a ani na MAL, IMDB nebo AniChartu to nijak šíleně nepropadlo.

na příspěvěk reagoval Starletka, Scalpelexis

Uživatel Jeoffrey smazal svůj příspěvek.

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Na anime-planet tohle suvérenně válčí s Dies Irae o nejhorší počin podzimu, tedy by mě zajímalo, jak to zde má relativně "ok" hodnocení.

na příspěvěk reagoval Jeoffrey, Jeoffrey

Reklama

Reklama