Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

chemicquei 

všechny recenze uživatele

První minuty první epizody jsou naprosto šílenym očistcem, to nelze popřít. Naštěstí jsou to jenom představy románu hlavního protagonisty, který jeho editor bez váhání zavrhnul. Přirozeně. Když ale zbytek první epizody překlepete, zjistíte, že od druhýho dílu už se z toho stává pomalu koukatelná věc, kterou si pak třeba i svym způsobem oblíbíte. Důležitý je vydržet, nedat na první dojem a dát tomu šanci. ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o japanese weird humor tak toho je tu plno, panties, obsesion na malý sestřičky, echi momenty, ale pobavilo taková blbost ()

Reklama

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Někdy člověk potřebuje k tomu aby poznal že tohle není pro něj celý seriál, někdy pár dílů a někdy mu stačí první dvě minuty. Tohle je ten poslední případ. Obsesi Japonců pro intimitu mezi sourozenci jsem nikdy příliš nesdílel a tady se to během pár minut dostalo do hodně extrémních rozměrů, že mi to bylo až nepříjemné. Tohle bylo tak perverzní a pitomé, že i některými proklínaný Eromanga-sensei mi v tu chvíli přišel jako pohodové anime... Fakt, že to byla pouze hrdinova představa, to nezachránil, takových představ tam asi ještě bude... Proklikal jsem zbytek a viděl mladšího bráchu, co by prý radši měl být sestra a lolitku co hlavnímu hrdinovi dělá nemravné návrhy a lačně mu potají očichává spodní prádlo. Japonskou posedlost použitým spodním prádlem jsem bohužel nikdy nesdílel, stejně jako jejich oblibu v chlapcích co vypadají jako děvčata (pasti, pasti, pastičky...). Tedy tohle mi nenabízí nic, co bylo v mé oblasti zájmů a fetišů, spíš se dostávám do míst, která mi nejsou zrovna sympatická, takže končím. Drop po prvním díle. ()

Scalpelexis odpad!

všechny recenze uživatele

[Shlédnuta 1. epizoda, drop] Hell. První 2 minuty jsou očistcem horším, jak všechny Ovčáčkovy tweety dohromady. V křečích jsem se sesunul ze židle a žadonil o konec. Zbytek už nebyl tak úděsný, ale transvesťák, hyper nadržená kamarádka a oplzlé představy hlavního hrdiny, jak by rád měl malou sestřičku, skóre a požitek upevnily na jistojistém odpadním ohodnocení. Musel jsem se zasmát, jak seriál alibisticky uvedl u postav jejich čerstvě dospělý věk. Vzhledově a chováním totiž neodpovídají. ()

Galerie (248)

Reklama

Reklama