Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Molly se narodí krásná dcera, je šťastná, ale nezvládá být perfektní matkou. Když se seznámí s Beth, která má malého chlapce, tak se všechny starosti rozplynou. Molly se s její pomocí začne péče o dítě dařit. Tedy až do té chvíle kdy zjistí, že Beth se jí snaží dceru ukrást... Beth čeká neplánované dítě s ženatým lékařem Bobem, který s ní nechce mít nic společného. Beth ho přijde navštívit, nejdříve ohrožuje nožem sama sebe a pak i jeho. Z bytu odejde, ale ještě zvenčí nožem poškodí vchodové dveře. Molly je čerstvou maminkou roztomilé holčičky Avy, má hodného manžela Brada, který pracuju jako hasič a často není doma. Molly má problémy vstávat v noci k dceři, je unavená a připadá jí, že nikdo nerozumí tomu, jak se cítí. Její manžel jí doporučí internetovou stránku, kde se seznámí s maminkou Beth, která má syna Roberta. Molly a Beth si skvěle rozumí a podporují se. Beth tráví hodně času u Molly doma, když ji přijde navštívit její kamarádka Susan, Beth jí naznačí, že není vítána. Susan nevěří Beth, a tak si o ní začne zjišťovat informace.

Jednou jdou ženy spolu na oběd a Beth vnutí Molly alkoholický koktejl. Brad ji pak najde spící na gauči, nic si nepamatuje a nechala Avy celé odpoledne zavřenou v autě. Beth poví Bradovi, že má Molly poporodní deprese a bere léky. Susan zjistí, že Beth nemůže mít děti a Robert je dítě sousedů. Chce Molly varovat, ale ona je zdrogovaná v posteli. Beth vpíchne Susan injekci do krku, a tím ji zavraždí. Když se Molly probudí, zjistí, že Beth unesla Avu. Molly se vydá hledat Beth k její matce, která je také psychicky narušená. Chtějí Molly zabít a nechat si Avu. Naštěstí je Molly tak silná, že se jí podaří svou dceru získat zpátky. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Katcat 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle typ TV filmů docela baví. Je to takový odpočinkový, nenáročný, člověk u toho nemusí vůbec přemýšlet, ale prostě z objektivního hlediska za křečovitost hlavních postav, za jednoduchý děj a debilní jednání všech přítomných prostě nemůžu dát víc než 2*. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Teda musel jsem vynaložit hodně úsilí, abych vydržel do konce. Hloupější zápletku s hereckými výkony, aby člověk pohledal. Škoda promarněného času. 15% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Thriller je vydržet to dokoukat celé, protože první hodina se vleče snad dvě hodiny....ten konec není až tak špatný,ale celkově zbytečný film, i když uznávám, že hustá atmosféra tu někdy je...20% ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá dráma. Plynie z toho aj poučenie pre matky, aby si dávali pozor na nové zoznámenia s neznámymi priateľkami, ktoré hovoria že sú matky, ale nimi nie sú, ale chcú sa votrieť do cudzích rodín a zničiť ich. Treba pochváliť aj scénar a réžiu. Akurát sa mohli vyhnúť deju s mesačným okultným kameňom. ()

Reklama

Reklama