Reklama

Reklama

K.O. OK! Prostě koukej

(seriál)
  • USA OK K.O.! Let's Be Heroes
USA, (2017–2019), 20 h 10 min (Minutáž: 11–22 min)

Hudba:

Jake Kaufman

Hrají:

Courtenay Taylor, Ashly Burch, Ian Jones-Quartey, David Herman, Kate Flannery, Kari Wahlgren, Jim Cummings, Chris Niosi, Melissa Villaseñor, Melissa Fahn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(108)

Nebuď snob, raději největší hrdina všech dob! K.O. neboli Koukej má jako každý kluk svůj velký sen. A rozhodně se nedrží při zemi – chce se stát největším hrdinou na světě! Když začne pracovat v obchoďáku se superhrdinskými potřebami, je k tomu, aby strčil do kapsy i Supermana, malý krůček. Všichni zloduši planety už by se klepali strachy, jen kdyby K.O. nebyl takový malý moula.. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Koda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle teda ne! Já se nesmírně omlouvám, ale tady v tom seriálu je všechno špatně. Ani na hvězdičku to není. Nedokoukal jsem ani ten první díl, protože sice je tam obrovské množství scén, kdy postavy dělají až přehnané ksichty, hrozně se ten díl natahuje jenom kecáním postav, které mě moc nebaví, a jméno Koukej mi nepřipadá moc normální. Ano chápu, že si CN staví na těchto "ujetých" seriálů, ale co je moc, to je moc a i když Cartoon Network je můj nejoblíbenější kanál, tak tady mě s tímhle seriálem hodně zklamal... ještě jednou mě to moc mrzí. :( ()

bignothing 

všechny recenze uživatele

Seriál, který už po půl roce působí jako klasika. Pomalu pokračující hlavní příběh nebrání humoru a animace působí originálně a svěže. Jediná škoda spočívá v malé pozornosti, které se seriálu dostává. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Výborný mix vtipnosti, ztřeštěnosti a roztomilosti. Seriál strašně do pohody se spoustou zábavných postav. Pro mladé publikum myslím úplně výborné. Český dabing není zrovna ohromující a je to lepší sledovat v originále. Už ten český název! "It's only magic, isn't it amazing when you know, every second that you see, is 24 connected pieces. Thank you for coming, thank you for staying, thank you for watching the show." ()

Reklama

Reklama