Reklama

Reklama

Snow Steam Iron

Krátkometrážní / Krimi
USA, 2017, 4 min

Obsahy(1)

Sněhové vločky se pomalu snáší na zkrvavené ulice New Yorku. Pára halí noční můru zjevující se v úzkých uličkách. Železnou vůli mají ti, kdo se odváží bojovat a přežít. (iShorts)

Recenze (25)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Sled klasických Snyderovských obrázkov, ktoré sa možno snažia byť niečim viac, no v konečnom dôsledku sú len pekne natočenými obrázkami bez hlbšieho zmyslu. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Krátký snímek s jasným poselstvím, že každá akce má i reakci. Kamera fantastická, akční scéna průměrná a to celé za doprovoudu flashbacků se šokujícími záběry. Celkově však tento film považuji spíše za zbytečný. 60% za tu hru s kamerou. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Na snaživý pokus nějakého zapáleného amatéra by to bylo chvályhodné, ale když takovou změť docela laciných, byť hezky nakomponovaných záběrů natočí někdo, kdo zrovna dodělal skoro nejdražší film v historii, tak je to poněkud lame. Nepřestanu se divit co Warnery vedlo k tomu průměrnému Snyderovi přiklepnout svou největší značku. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Študia efektívnosti, ktorá by možno fungovala, keby sa jednalo o odrazový mostík pre ďalšie filmy ( ak by sa jednalo o prvotinu). Takto medzi veľkofilmami, ktoré Snyder vytvoril, a z ktorých je síce väčšina názorovo diskutabilná, ale zato vizuálne skvostná, pôsobí Snow Steam Iron zbytočne. Ako ďalšia variácia na Sucker Punch. Ale bez tej Eye Candy zábavy. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Další důkaz (jako bych ho asi potřeboval),ze Snyder umí opravdu kouzlit krásně stylizované retro obrázky a navrch přidá ještě atmosféru. Zda to má nějaký přesah,dosah či zásah,to už je na každém,jak si to přebere. A výtky na jeho adresu,že je pořád stejný a ten jeho vizuál je na 1 brdo a blablabla,nechápu. Když se vám to nelíbí,tak se sakra na jeho filmy nedívejte. ()

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Kéž by Snyder do konce života už jenom pobíhal po studiových backlotech a natáčel ajfounem kapry v kýblech a ženské s bouchačkama! Režírování bezvýznamných kraťasů na YouTube mu sedne. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Pohár trpezlivosti pretiekol. Aj s absenciou dialógov ide o perfektný vizuálny zážitok. Snyder to v tejto rovine vie dobre rozbaliť. 80% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Vizuálně silné stylistické cvičení se slabým obsahem, kdy má forma jednoznačně navrch. Zkrátka typický Snyder. ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Příběh je jednoduchoučký a zajímavý snad jen tím, že je vyprávěn nechronologicky. Prim tudíž hraje vymazlená audiovizuální stránka, ze které srší Snyderův režisérský rukopis, a přes minimalistickou výpravu strká do kapsy mnohé vysokorozpočtové produkce. O to je obdivuhodnější, že celý filmek byl natočen mobilem. 75% ()

Reklama

Reklama