Reklama

Reklama

V americkém komediálním seriálu se začínajícímu portlandskému restauratérovi Nateovi obrátí život vzhůru nohama, když se vrátí z pracovní cesty a zjistí, že jeho nejlepší kamarád a spolubydlící, nenapravitelný svůdník Jimmy, chodí s jeho čerstvě rozvedenou matkou Lydií. A co hůř, Nateův otec, který předtím nejevil o Lydii žádný zájem, teď chce svou bývalou ženu získat zpět a neváhá k tomu využít Natea jako návnadu. Nate je lapen mezi rodinnými spory a prvním vážným vztahem svého nejlepšího přítele. Situace, v níž se mladý gastronom ocitl, navždy změní jeho vztahy s rodiči a zásadně poznamená i jeho vlastní milostný život. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

katherine7 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pilotu musím říct, že jediný člověk, který by mě v tomto seriálu dokázal pobavit, je hlavní hrdina Nate. Herec Josh Zuckerman vypadá dobře, hraje přirozeně a navíc má sympatický hlas, který dokáže pobavit, když vypustí z úst některou z hlášek. Bohužel.. zbytek obsazení je divný a nesympatický. Matka Nata má tak pisklavý hlas, že mě z toho málem začala bolet hlava.. ještě, že má jeden díl jen cca 20 min. Na další díly se už asi ani dívat nebudu.. tohle bohatě stačilo. Za mě 1*.. a to za sympťáka Joshe. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Pilot mě bavil. Je to takový lehký, průměrný humor se sympatickými herci. Určitě tomu dám šanci. Zatím 3*-4*, ale hodnocení si nechám na "až budu velká". meaning: Až uvidím pár dalších dílů.///EDIT: po skončení první série musím říct, že to bylo velmi pohodové, nicméně nic nového. Počkám si na zprávy o prodloužení. Pokud bude další sérka, uvítám to, ale opak mě rozhodně nezdrtí. 3* ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Opravdu nic extra, ale ani žádný průšvih. Je to trochu šílený, jak ta mamka vypadá mladě. Myslím, že by seriálu pomohlo, kdyby v něm čtyřicátnice vypadala tak, jak čtyřicátnice obvykle vypadají. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

A já si za těma pěti hvězdičkama prostě stojím !! A to i přes zdejší podprůměrné hodnocení. Je to sitcom, nemá mít hloubku, nýbrž pobavit. A u mě se mu to rozhodně povedlo. Krista je sympatická, na Nathaniela se dobře kouká a Joshe Zuckermana mám ráda snad odjakživa ( vždy dokáže perfektně zahrát nemotornýho ňoumu ). U Significant Mother jsem se opravdu upřímně smála a to se mi ani u sitcomů moc často nestává. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom mě bavil. Nechápu, že je jen jedna série. Fakt škoda. Doporučuju. Není to nic extra duchaplného. Ale pobaví a na herce se hezky kouká. ()

BettyAki 

všechny recenze uživatele

Už pilot byl nehorázná nuda! Nic zajímavého se neobjevilo, o čem bude teda celý seriál? Hlavní herečka (velice zodpovědná matka, která chce najít ztracené mládí) mě rozčiluje. Ostatní postavy taky nic moc... A to se opravdu nestává, že jsem nějakého seriálu takhle znechucená. Ani nemám chuť sledovat další díly, pochybuji, že vývoj bezpředmětné situace nějak ovlivní můj názor, spíš očekávám, že ho utvrdí. za pochvalu snad jen stojí celkem slušná produkce, pár slabých vtípků a Sam. Ten charakter je sušný. Snad bych ho nazvala i zajímavým, až mi ta holčina do toho seroše nesedí.. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Pilot ok, ovšem další epizodní zápletky jsou zcela neoriginální, dá se tak předem očekávat, kdy co přijde a jak daná epizoda skončí. Herci nejvíce mne bavila Krista Allen a Emma Fitzpatrick... Její vstupy, kdy hrála na kytaru byli asi to nejoriginálnější, co v tom bylo a navíc se to pěkně poslouchalo. 2 Série nevznikla nedivím se je to takový ten průměr skoro. - 50%. ()

Reklama

Reklama