Reklama

Reklama

Handjob Cabin

Krátkometrážní / Horor / Komedie
USA, 2015, 3 min

Obsahy(1)

Čtyři přátelé se vydávají na srub v lese, kde chtějí trávit volný čas. Uvnitř srubu na ně ale čeká cosi zlého a sexuálně frustrovaného. (Alfréda)

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kokotina jak sviňa, ale tenhle „fake trailer“ jistě někoho potěší…Děvčata asi moc ne, protože v tomto strašidelném domě se sice HONÍ, ale úplně něco jiného než vás jako první napadne (není důležité kdo, ale komu…). No ty více chytré asi trkne již samotný název, nicméně o ruční práci tu každopádně není nouze… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ľudstvo sa stále vyvíja. Či je to k lepšiemu, alebo k horšiemu, to musí posúdiť samotný človek. V medziach mysle, sa tvoria všelijaké nápady. Bizarné a neskutočné. Toto je jeden z nich. Klobúk dolu. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Prosím o zapsání této chaty v lesích na seznam děsivých míst, které musí každý správný úchylák, který se honí (nejen) za přízraky, navštívit. Dveře se tam jistě netrhnout, vstup povolen i vícečlenným skupinám a megaúchylům doporučuji si rezervovat pobyt na více nocí. Přemýšlím, že posmrtně by to nebyl špatnej (hand)job. ;) ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Neskutečná prdel, horor to skoro není krom toho, že má strašidelný ksicht, ale nasmál jsme se a dost to pobavilo. 70% ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

80% / Je to kravina ale sakra zábavná a originální, jenom zamrzí, že jde pouze o "trailer" a ne přímo o celovečerák. ()

Reklama

Reklama