Reklama

Reklama

Vilík: Rychle a vesele

  • Malajsie Wheely (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malé autíčko Vilík má velký sen - chce se stát králem silnic ve svém rodném městě Gasket City. Navíc je "až po duši" zamilovaný do modelky Belly. Jenže v cestě mu stojí její přítel Ben a také zlý náklaďák Kaiser, který Bellu unese. Vilík brzy zjistí, že zůstat věrný sám sobě je těžší úkol než získat osobní slávu a také srdce své lásky. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (10)

malylada 

všechny recenze uživatele

Naprosto přesná kopírka slavnějších autíček. Po všech stránkách se snaží vyzobávat ty nejlepší věci z autíček, ale vše působí jako o dvě třídy horší napodobenina. Pokusy o hlášky, vtípky jsou trapné a můžou zaujmout maximálně ratolesti do první třídy. Naprostá zbytečnost...... 2/10 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je to kopírka slavnějších autíček a ani to tenhle animák nezastírá. Jede přesně podle dobře osvědčené šablony. Tohle jsou autíčka pro nejmenší.Bylo to barevné. Pořád se tu něco dělo, jelo se v pěkném tempu, občas pekelném, chvilek na oddech bylo minimálně. Dětská pozornost se přece nedá udržet kecama. Musí se něco hýbat, něco dít. Jinak to nejde. Absolvovala jsem se švagruší a synovcem a nepozoruju na sobě žádnou újmu na zdraví. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Už na prvý pohľad poviete, že (minimálne z vizuálnej stránky) je to akýsi nevydarený klón Cars. A v tom sa nebudete nemýliť. Celé je to slabé a pravdepodobne uspokojí len tých najmenších. P.S.: Krátka časť z filmu Star Wars „v móde Cars“ je trošku divná. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Proč? Já se ptám proč...tento film vůbec vznikl? Nic nového neuvidíte, taková rádoby kopie filmu Auta s trochu pozměněným dějem. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Motorová omáčka na malajzijský spôsob. Budeme potrebovať: staré suroviny, veľa trpezlivosti a málo dôvtipu. Postup: Najprv si snímok zapneme, potom precitneme v malom deja vu (budete mať pocit, že ste to už niekde videli), potom prídete na to, že ste to už ozaj videli (v americkej verzii legendárnych Áut) a napokon sa len rozčúlite, že kurnik, aspoň animácie mohli vypiplať. Záverom ako dezert to môžete predčasne vypnúť a ušetriť tak žalúdočné problémy. Inak povedané, nechutná kópia neprinášajúca absolútne nič nové. Jedna hviezda za snahu. 20 % ()

pan_ponozka 

všechny recenze uživatele

Jestli se ti nelibila Auta od Pixaru, tohle se ti libit nebude. Ale jestli se ti Auta od Pixaru libila, tak se ti Vilik, no, taky nebude libit. ()

somme 

všechny recenze uživatele

Něco jako levná napodobenina Cars a Taxi... a Toma Cruise?:D No, pro ty nejmenší ok, je to aspoň barevný a dělá to brmbrm.. ()

kepejo 

všechny recenze uživatele

Není to tak pěkné a propracované jako jakýkoliv díl filmů Auta, ale když je vidíte stokrát v řadě, protože to prostě děti vidět chtějí, tak je to opravdu příjemná změna. ()

Reklama

Reklama