Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Recenze (207)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Špatný sen todleto, ale realita nebude o moc lepší vážení, cajti mají dnes značně svázané ruce a občas působí stejně směšné jak ti tydýti v týhle sračce a někteří naši spoluobčané blbnou na kvadrát pořád stejně a myslí si že jim díky demagogracii a lžím vše projde. PS: Prosím doplnit žánr komedie a reality-show. Děkuji. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Dobrý den, tady se stal teďka akorát trestnej čin, kousek vodtadytuď, a my jsme dostali Váš popis, že by to mohlo odpovídat." Snad Boží prozřetelnost zasáhla, když tajemný dobrodinec v restauraci přepnul na Policii v akci. Byl jsem okamžitě ohromen a již nikdy žádný díl nevynechám. Vždyť ti reální policisté, co je hned začal prošětřovat GIBS, byli naprosto jedineční, rekonstrukce zásahů byly skoro až profesionální a tu a tam chybka v právní kvalifikaci se dala snadno přehlédnout. Tohle je zkrátka "dokonalá" prezentace práce policie a kdybych neměl ploché nohy, tak ... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nenatáčí skutečné zločince, ale pouze příběhy inspirované různými zločiny, ale je to koukatelné a občas i trochu vtipné. Na zabití volného času nebo jako zvuková kulisa je pořad ideální. Edit 14/05/21: Každý ví, že je pořad podle scénáře, bohužel už každý neví, že se nejedná ani o skutečné policisty, jelikož pořad hned v úvodu tvrdí opak. Policie ČR se na toto téma vyjadřovala a s touto informací kvalita pořadu neuvěřitelně klesla. Scénáře psal pravděpodobně nějaký polointeligent, neboť se při jízdě autem obvykle probírají úplné zbytečnosti, jako kdyby se sešli dvě báby někde na návsi a hercům co představují policisty při stíhání podezřelích padají čepice, teleskopy a ostatní atrapy co mají při sobě. Dále běžně jezdí nepřipoutaní a některé situace, které řeší jsou jednoduše banální. Tímto srážím celou hvězdu v hodnocení. 20% PS: Nutno dodat, že i přes výše zmíněné se nebráním občasnému sledování při již zmíněném vykonávání jiných činností. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Dokureality věrohodná asi jako můj vztah s tchýní. Kameru by některým měli dávat do ruky až po důkladném psychologickém vyšetření. Nejsmutnější je, že tomu leckdo věří. Což už může být i nebezpečné. Umělost sama!! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Prima poslední dobou těžce testuje diváka co všechno ještě vydrží a tak po vskutku pekelných Nebezpečných vztazích s áčkařem Honzou Musilem u nichž si snad jen ti nejhloupější myslí, že se jedná o skutečné příběhy, nasadila krapet akčnější formát. No, za Husáka jsme tu měli pořad o VB - Maják, dnes máme na Primě Policii v akci. Přiznávám, kouknul jsem dnes na to se zájmem. S policisty spolupracuji při své práci a vážím si jich. Chvilku trvalo, než si u lidí získali ztracenou úctu z dob, kdy nosili zelené uniformy s červenými výložkami, ale pomalu ale jistě se jim to daří. Tak jsem si říkal, pořad o jejich práci, proč ne. Ať občan vidí, čím se taková hlídka každý den musí zaobírat a že na ulici to opravdu není zašívárna po které když to člověk pár let přečká čeká pěkná výsluhová penze o níž si běžný pracující smrtelník může nechat zdát. Jenže místo toho aby tento pořad důstojně přistupoval k práci PČR, svojí naprostou amatéřinou a debilitou ji naopak dehonestuje... Všechny scénky jsou pochopitelně sehrané, (snad) skuteční policisté jako dostanou vysílačkou hlášku ,,o případu'' a tak zapnou modré led stroboskopy a mažou ve smyslu hesla pomáhat a chránit - pomáhat a chránit. Na místě většinou naleznou partičku debilních herců-neherců z nichž někteří jen těžko před kamerou skrývají smích a které přivolaní policisté pacifikují či jim naopak pomáhají. Policisté také vše ,,hrají'' a všechny ty hmaty a chvaty s takovými těmi klasickými policejními průpovídkami a slangem působí spíše srandovně až pitomě než nějak úctyhodně. Ve finále se pak člověk nemůže ubránit dojmu, že někdo od Primy si z těch policistů snaží dělat blbce a mrzí jen, že to oni neprohlédli... Měl by jim to někdo říct. Než tohle, tak to raději nic. - ODPAD ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak určitě.xD "Policie ČR na seriálu vysílaném FTV Primou žádným způsobem nespolupracovala. S ohledem na celou řadu dotazů k nově vysílanému seriálu s názvem „Policie v akci“, který se na obrazovkách FTV Prima poprvé objevil v pondělí 9. října, uvádíme, že Policie ČR se na tvorbě seriálu žádným způsobem nepodílela. Zároveň bychom chtěli uvést, že kvitujeme záměr producentů seznámit veřejnost s každodenní a mnohdy nelehkou policejní prací, nicméně v tomto formátu „reality show“ jej nemůžeme akceptovat. Stejně tak se neztotožňujeme s postupy herců - policistů, které nejsou v souladu s právními předpisy, ani s běžnou praxí, a často jsou uměle vyhrocené. S ohledem na skutečnost, že podle tvůrců projektu v seriálu mají figurovat skuteční policisté, začal se celou záležitostí zabývat odbor vnitřní kontroly Policejního prezidia ČR. Podle prvotního zjištění policisty v seriálu ztvárňují jak skuteční policisté, tak i civilisté. Kontrolní pracovníci zároveň zjistili, že policisté tuto „uměleckou činnost“ provozovali v době svého osobního volna. Odbor vnitřní kontroly se celou záležitostí i nadále zabývá, prozatím bez konkrétních závěrů." (kpt. Mgr. Iveta Skupien, tisková mluvčí Policejního prezidia ČR) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

I ty se staň policistou! Obíháte-li marně castingy, kde se vám nedostává role ani v reklamě na dětský zásyp, a největším majstrštykem bylo pro vás držení koně za uzdu v historické drámě ze švýcarsko/rumunské koprodukce, máte možnost získat vytouženou "hauptku". O to lépe, máte-li ještě doma z dětství hru "Malý policista". Na kamerovkách se jistě budete vyjímat atraktivně. Pak obvolejte své známé, že budete na Primě v reality show o práci policistů v terénu, podepsali jste ale klauzuli, která vám zakazuje mluvit o tom, že se jedná o zinscenované a naaranžované divadlo. Hrátkám se zločinem není možné odolat. Kde jinde uvidíte zcela reálně zachycené lidi v úzkých, kteří dokonale reálně bědují nad mladým násilníkem, co ho mají doma, nebo rozvedenou matku, které se o půlnoci z pokojíčku vypaří devítiletá dcera. Nejreálnější na tom je, že se to vysílá. Krásná show, v níž by se neztratil ani major Maisner. Václav. 0/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsme myslel, že je to stejný formát jako v zahraničí z reálných výjezdů policistů. TV Prima na svých stránkách píše šalamounsky akci "opravdoví policisté, skutečné případy a volání o pomoc". Měli by dodat "amatérští herci". ()

Reklama

Reklama