Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 11

Recenze (207)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Prima poslední dobou těžce testuje diváka co všechno ještě vydrží a tak po vskutku pekelných Nebezpečných vztazích s áčkařem Honzou Musilem u nichž si snad jen ti nejhloupější myslí, že se jedná o skutečné příběhy, nasadila krapet akčnější formát. No, za Husáka jsme tu měli pořad o VB - Maják, dnes máme na Primě Policii v akci. Přiznávám, kouknul jsem dnes na to se zájmem. S policisty spolupracuji při své práci a vážím si jich. Chvilku trvalo, než si u lidí získali ztracenou úctu z dob, kdy nosili zelené uniformy s červenými výložkami, ale pomalu ale jistě se jim to daří. Tak jsem si říkal, pořad o jejich práci, proč ne. Ať občan vidí, čím se taková hlídka každý den musí zaobírat a že na ulici to opravdu není zašívárna po které když to člověk pár let přečká čeká pěkná výsluhová penze o níž si běžný pracující smrtelník může nechat zdát. Jenže místo toho aby tento pořad důstojně přistupoval k práci PČR, svojí naprostou amatéřinou a debilitou ji naopak dehonestuje... Všechny scénky jsou pochopitelně sehrané, (snad) skuteční policisté jako dostanou vysílačkou hlášku ,,o případu'' a tak zapnou modré led stroboskopy a mažou ve smyslu hesla pomáhat a chránit - pomáhat a chránit. Na místě většinou naleznou partičku debilních herců-neherců z nichž někteří jen těžko před kamerou skrývají smích a které přivolaní policisté pacifikují či jim naopak pomáhají. Policisté také vše ,,hrají'' a všechny ty hmaty a chvaty s takovými těmi klasickými policejními průpovídkami a slangem působí spíše srandovně až pitomě než nějak úctyhodně. Ve finále se pak člověk nemůže ubránit dojmu, že někdo od Primy si z těch policistů snaží dělat blbce a mrzí jen, že to oni neprohlédli... Měl by jim to někdo říct. Než tohle, tak to raději nic. - ODPAD ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Tento seriál beru tak jako normální seriál, co si budeme ono i ostatní seriály a filmy kde je policie v roli, taky nepostupují uplně reálné apod. Navíc baví mě to z pohledu prostě seriálu jakoby, naopak kolikrát to pobaví, člověk u toho může uklízet, vařit, prostě cokoliv a tak by se to dle mě mělo brát, ne hned jak je to hrozný apod. Jediné co mi vadí, je ta paní policistka Doudová, i na "oběti" kolikrát je arogantní, povýšená... Kolikrát mi přijde že nemá city jak se občas chová, dále jen mysli si že na všechny může hučet a ječet a nadávat (to by opravdu úplně neprošlo), nikdy nikoho nechytá, nic aktivně nedělá jen ječí (bez rozdílu mezi "obětí a zločincem") a ještě téměř dva policisté už nevím jména, ale taky na mě působí jako by je právě absolutně nebavila, jakoby jim bylo proti srsti pomoct, nedokážou se pousmat a být rádi za menší trouble, že nemusí řešit nic katastrofické... Kvůli těmto třem strhávam dva body, jinak ostatní jsou super a kolikrát příjemné zavtipkujou, soucitní atd... Například pan Raif, ta blondýnka její kolega, atd... ☺️ Hvězd 3 (kvůli třem aktérům) a tudíž jen 64% bohužel... ()

Reklama

simonman 

všechny recenze uživatele

Skupině zdejších přispěvatelů se podařilo odhalit, že v případě tohoto pořadu se jedná o pouhou rekonstrukci skutečných případů a tak zřejmě ze samé euforie a jistě oprávněné hrdosti na sebe sama, svorně osolili hodnocení větší než malou špetkou odpadů. Já si myslím, že jakožto rekonstrukce, je tenhle denní seriál dobrý a bez větších problémů sledovatelný. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Megájvr hadr.... No tohle snad neni možný, to je na koukání něco tak blbýho, že by to nevymysleli a hlavně hůř nesehráli poslední ochotníci z Horní Dolní... Pominu-li všechno ostatní, co je špatně ( a že je toho mnoho), tak kdyby to mělo být "doopravdy" a dostal bych se do podobné situace, asi bych si sakra rozmyslel, jestli dám souhlas k tomu, aby mě během vyjednávání s policajtama někdo natáčel... Jinak dialogy na úrovni Soudkyně Barbarely......:p. Tfujtajbl vespolek. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Opruzovat a strašit! Podtext této reality SHOW napínavé jak malé kšandy. Měl jsem štěstí vidět kousek jednoho dílu, kdy rádoby policista běží za pachatelem, následně zastaví a tasí pistoli a chce učinit varovný výstřel do vzduchu jenže ejhle ta mu z gramlavých rukou vypadne a padá na zem a nebohý nešika se málem zasebevraždí. Štěstí, že nebyla nabitá. Holt špatný a trapný komparz. Pšššt neříkejte to babičkám a dědečkům! 0/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama