Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 16

Recenze (207)

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Nedivím se, má tenhle pořad právní tahanice kvůli tomu, že neukazuje skutečnou policejní práci, ačkoliv se tak prezentuje. Divím se spíš, že na to někdo kouká a že tu hrůzu ještě nezrušili kvůli otřesným výkonům, debilním "příběhům" a retardovanému formátu na bázi Soudkyně Barbary. Jsem bytostně přesvědčen, že pořady jako Policie v akci snižují IQ pravidelných diváků. ()

pCCb

všechny recenze uživatele

Vůbec bych si toho nevšimnul, ale nějak jsem přepínal a zaslechl, že tam mluví o sousední ulici! No tak jsem se na to koukal a v pořadu bylo, kterého velko část vidím z okna, byl chlap, co doma drží nezeltilý holky a nutí je k prostituci! :-) Že tam jednou Vietnamka řvala na svýho manžela a házela při tom nádobí z okna, to jsem sám viděl, ale tohle mě taky pobavilo :-) ()

Reklama

Mark1983 

všechny recenze uživatele

V epizodě, v níž policie v akci vyrazila na hřbitov jsem poznal toho, co byl na barrandově v Nebezpečných vztazích jako lichvář chtící splácet půjčku, kterou sám umožnil a kterou už měl vrácenou. Pak byl ještě v Soudkyni Barbaře jako otec mající syna, který žil jako nemakačenko a hrál si na studenta. A protože kdyby epizody v autentické podobě by byly daleko působivější, dávám Policii v akci jen jednu hvězdičku. ()

The Graduate odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačný odpad! Nahraná šaškárna, která říká občanům asi tohle: policie má vždycky pravdu a kdo si dovoluje se nějakým způsobem bránit, je horší zločinec než Hitler. Koho by přece zajímala nějaká základní práva, domovní svoboda, právo nevypovídat, atd., že. :) Absolutní hnus, jednak naprosto amatérským provedením a směšnými zápletkami, ale hlavně sdělením, které se touhle slátaninou táhne jako červená nit. Svým vyzněním by se "Policie v akci" perfektně hodila do 50. let a krásně by zapadla k propagandistickým filmům o zlých imperialistech. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Nebezpečných vztahů, atd. Snaží se to tvářit autenticky, někteří na to skutečně skočí a žijí v domnění, že sledují realitu, ale ta je zcela jiná. Zjevné špatné herecké výkony, možná jen lehce zajímavé příběhy, jinak pořád ta samá, nahraná břečka, která klame lidi. Tedy, kromě nás, kteří víme, jak se to celé má. Já osobně tohle nemám rád. Raději se přikloním Prostřenu, či Výměně na konkurenčním kanálu. Tam jde aspoň o nefalšovanou realitu. (Pokud nenastrčí herce, o čemž samozřejmě vím.) Případně a krajně Soudní síni a jí podobným pořadům, kde je to zahrané dobře. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama