Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 2

Recenze (207)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

I ty se staň policistou! Obíháte-li marně castingy, kde se vám nedostává role ani v reklamě na dětský zásyp, a největším majstrštykem bylo pro vás držení koně za uzdu v historické drámě ze švýcarsko/rumunské koprodukce, máte možnost získat vytouženou "hauptku". O to lépe, máte-li ještě doma z dětství hru "Malý policista". Na kamerovkách se jistě budete vyjímat atraktivně. Pak obvolejte své známé, že budete na Primě v reality show o práci policistů v terénu, podepsali jste ale klauzuli, která vám zakazuje mluvit o tom, že se jedná o zinscenované a naaranžované divadlo. Hrátkám se zločinem není možné odolat. Kde jinde uvidíte zcela reálně zachycené lidi v úzkých, kteří dokonale reálně bědují nad mladým násilníkem, co ho mají doma, nebo rozvedenou matku, které se o půlnoci z pokojíčku vypaří devítiletá dcera. Nejreálnější na tom je, že se to vysílá. Krásná show, v níž by se neztratil ani major Maisner. Václav. 0/10 ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Tady někoho zjevně inspirovala "kvalitní" produkce TV Barrandov. Pořad o "skutečných" zločinech s "reálnými" policisty.No...nedalo mi to a musel jsem to zkouknout.A upřímě jsem se královsky bavil.To jak účastníci vystupují je tak k smíchu že tomu prostě nejde dát odpad :D Ještě ať tam hodí všeznalého Honzíka Musilů s ustaraným výrazem a bude to úplně dokonalé. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další rádoby "dokumentární" sračka z dílny TV Prima. Policajti nejsou praví, jak se pořad všem snaží namluvit, třeba pomocí popisku např. "Jarda Novotný, 10 let u policie". PČR se od nich oficiálně distancovala (lze to dohledat na webu PČR). Navíc dělat tam "zločince" je asi dobrá brigáda pro bezďáky, cigoše a další existence, Prima platí dvojku na ruku. P.S.: Po pěti letech jsem sebral odvahu a chvíli se na to zas díval. Bože, to je tak ukrutně tupý ... ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

V epizodě, v níž policie v akci vyrazila na hřbitov jsem poznal toho, co byl na barrandově v Nebezpečných vztazích jako lichvář chtící splácet půjčku, kterou sám umožnil a kterou už měl vrácenou. Pak byl ještě v Soudkyni Barbaře jako otec mající syna, který žil jako nemakačenko a hrál si na studenta. A protože kdyby epizody v autentické podobě by byly daleko působivější, dávám Policii v akci jen jednu hvězdičku. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tento pořad, ale při pátrání po něčem ke koukání na něj občas při přepínání TV narazím. Nejsem už nejmladší, ale za celý svůj život jsem neviděla běžícího policistu, který by pachatele pronásledoval. Všem zlodějíčkům a kapsářům je tento fakt zřejmě známý, takže u nás drobná pouliční kriminalita tak kvete. Alespoň v tomto pořadu mohu běžící strážníky, jako atrakci, vidět. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)

Reklama

Reklama