Reklama

Reklama

Hele Muppete, kdo tady vraždí?

  • USA The Happytime Murders (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva detektivové - člověk a loutka - musí spolupracovat, aby dopadli vraha. Ve světě, kde loutky koexistují s lidmi, ale jsou považovány za druhořadé občany, byl Phil Phillips prvním loutkovým policajtem na policejním oddělení v Los Angeles (LAPD). Nyní je soukromým detektivem, který má lidskou sekretářku Bubbles a je najat loutkovou klientkou Sandrou, aby zjistil, kdo ji vydírá. Phil vede vyšetřování v porno prodejně, která je vlastněna loutkami, a když jde dozadu, aby zkontroloval jejich záznamy, neznámý útočník zabije každého přítomného, ​​včetně pana Bumblypantsa, který hrál v „The Happytime Gang“, oblíbeném a milovaném sitcomu loutkové televize z 90-tých let. Přijde policie a Phil se po létech setkává s bývalou parťačkou, detektivem Connie Edwardsovou (Melissa McCarthy). Bylo to jen loupežné přepadení, které nevyšlo nebo vražda? Jsou nuceni začít spolupracovat, aby se dopátrali pravdy. (TV JOJ)

(více)

Recenze (50)

Wade 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to co jsem čekal a to šílenou komediální plyšovou krimi blbost u které jsem vypnul a prostě se jen bavil. Nemám vůbec žádný problém dát 4*. 75% ---- 7/10 IMDb ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se jedná o strašnou sračku, ale klidně mě zabijte, ta sračka je zábavná a já se prakticky po celou dobu dost dobře bavil. V žádném případě tedy nejde o podívanou pro náročné publikum, jak úroveň zápletky, tak především humoru je totiž tak hloupoučký, že tato divácká obec by si u toho po pár minutách vytrhala vlasy a vypíchla oči, takže prostě hledat v tomto snímku cokoliv náročnějšího, či oduševnělého nemá vůbec smysl, což ovšem na druhou stranu nelze tvůrcům ale příliš vytýkat, neboť oni tímto svým počinem jistě neměli ani v úmyslu něčeho takového dosáhnout, tady jde čistě jen skutečně o pobavení, a to i za cenu toho, že jde v podstatě jen o humor vulgární, sexistický a mírně řečeno hodně jednoduchý, ale opakuji, já s tím neměl ani trochu problém, neboť veškeré ty fórky mají prostě šťávu a vážně fungují. Zápletka je samozřejmě o hovně, tváří se to jako nějaká buddy movie, s krimi podtextem, ale díky těm všem Muppetům to vyznívá spíš jen jako parodie na tento typ filmů, kde se nedá brát vážně ani vteřina, nicméně na druhou stranu to má celé docela spád a znovu díky Muppetům i pár fakt netuctových scén, které disponují nápadem a neobvyklostí. Hodnocení obsazení je pak docela těžké, každopádně výkony Muppetů jsou fakt přesvědčivé 8D, no a Melissa McCarthy je prostě Melissa McCarthy, k ní se nemá cenu víc vyjadřovat, ta už jiná nebude. Zkrátka, v tomto případě je vše jasné, jedná se o film velmi, velmi nenáročný, s primitivním humorem, otřepanou, přiblblou zápletkou, já se ale přesto bavil fakt skvěle, za mě lehce nadprůměrná zábava, ovšem znovu je nutné upozornit, je to fakt tupost na entou 8D. P.S. český distributor se zase jednou vytáhl s tuzemským názvem, za tohle by si zodpovědná osoba zasloužila pořádný kopanec do koulí! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Šílená plyšová zábava. Pěkně ostrá, přisprostlá detektivka a jedno z nejpříjemnějších letošních překvapeních. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Ono to je dostupné s českým dabingem, který je v tomto případě spíše na škodu, než k užitku. Hodně to kazí dojem a ubírá na kvalitě. Pokud jde o ten český dabing, tak se film dá dokoukat ale jednoduše tomu něco chybí a moc se nepobavíte. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Melissu McCarthy, ale i tak musím uznat, že jsem se u toho filmu párkrát zasmál. Sice úplným hovadinám, ale zasmál. Jen si nejsem úplně jistý, pro koho ten film vlastně je - pro děti je až moc oplzlý, nechutný a sprostý a pro dospěláky zase až moc infantilní. Cílovka jsou tak asi lidi, kteří vyrůstali na MuppetShow, ale dneska už jsou to dospěláci. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašná blbina, kterou zabilo nadměrné množství vulgarit slovních i situačních. Nejsem žádná prudérní matróna, ale prvoplánová oscénost a sprostota tam, kde není nutná ani pro příběh a ani pointu, se mi hnusí. Přitom jinak by to mohla být příjemná oddychovka pro zasmátí. Takto jedna hvězďule za nápad. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Film“, od ktorého nesmiete nič čakať. Hlavne vtedy, keď dopredu viete, že to nebude patriť ani medzi tie lepšie priemerné filmy, čo ste videli. Ale aj tak sa na to pozriete. Dôvod (aspoň u mňa): zvedavosť. Po skončení filmu (dohromady s malou kyticou „pre/-titulkových“ scén) takmer všetky moje negatívne predpoklady sa stali realitou. Ale aj napriek tomu (aspoň ja) nemôžem povedať, že to bol ten najhorší film, čo som videl. (Je tu aspoň vidieť nejakú prácu s „figúrkami“.) Scenár, réžia aj „herecké výkony“ sú pod „určitou hranicou“, ale niektoré scény aspoň nejako fungujú (napríklad hádky Phila a Edwardsovej). M. McCarthy v tradičnej úlohe s tradičným výkonom. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No zase budem vynimkou,ale mne tato komedia sadla,su tam dobre hlasky,je to vtipne a Melissa McCarthy sa neskutocne hodi na taketo role,nie je to prvykrat,co som s nou videl film,bavil som sa a bol spokojny...:-) ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, ale jako celek to moc vtipné nebylo. Melissu McCarthy bych čekal zábavnější a škoda, že tu nebyl její typický český dabing. Bylo to vcelku normální. VYHODNOCENÍ: KRETÉN ŘÍKÁ CO ()

DarthOrbyd 

všechny recenze uživatele

Není to komedie, ale standardní a hodně násilný buddy cop snímek jakmile připustíte, že loutky jsou živé. A to jde vzhledem k bezchybné relizaci poměrně snadno. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Nehorázně ujetá blbost, která je ale tak blbá, až je vlastně dobrá. Asi bychom se shodli, že sofistikovaný příběh nikdo nečekal a je vlastně až s podivem, jak funguje v rámci možností dobře. Zvraty se dají odhadnout dopředu, ale ač si to mnozí neuvědomí, film má v sobě i pár věcí, které by rozvinuté a propracovanější mohli obstát i v serióznějším filmu. Takhle ale zůstává jen tupější komedie, u které když vypnete mozek a necháte se 90 minut bavit, asi nic nezkazíte. Pro ostatní, co očekávají filozofické myšlenky, ve kterých se odráží styl a chování dnešního světa a poukazuje na nedostatky, které tento svět má, hledejte někde jinde. :) ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Cloveka az zamrzi, ze je tu inovativni loutkarske remeslo proujceno spatnemu filmu. Proc tak nekonzistentni humor? I pres vsecky nedostatky ale nejde o vylozene prisernou podivanou, jen jsem zkratka nekolikrat dostal chut si radsi pustit Meet the Feebles. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Snímok je kopa nechutnosti, nepodarenej paródie a hlúpych bizarností. Pre mňa nesledovateľný počin. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Ako vždy kde hrá McCarthyová je drsná konverzačka s fekáliami tiež na blízku tu to trochu zjemňujú plyšáky. Celkom sa dá zabaviť a Phil Philips je dobrý protipól v detektívke zo 70-tých rokov ala Dirty Harry a konzorti. ()

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama