Reklama

Reklama

Hele Muppete, kdo tady vraždí?

  • USA The Happytime Murders (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva detektivové - člověk a loutka - musí spolupracovat, aby dopadli vraha. Ve světě, kde loutky koexistují s lidmi, ale jsou považovány za druhořadé občany, byl Phil Phillips prvním loutkovým policajtem na policejním oddělení v Los Angeles (LAPD). Nyní je soukromým detektivem, který má lidskou sekretářku Bubbles a je najat loutkovou klientkou Sandrou, aby zjistil, kdo ji vydírá. Phil vede vyšetřování v porno prodejně, která je vlastněna loutkami, a když jde dozadu, aby zkontroloval jejich záznamy, neznámý útočník zabije každého přítomného, ​​včetně pana Bumblypantsa, který hrál v „The Happytime Gang“, oblíbeném a milovaném sitcomu loutkové televize z 90-tých let. Přijde policie a Phil se po létech setkává s bývalou parťačkou, detektivem Connie Edwardsovou (Melissa McCarthy). Bylo to jen loupežné přepadení, které nevyšlo nebo vražda? Jsou nuceni začít spolupracovat, aby se dopátrali pravdy. (TV JOJ)

(více)

Galerie (17)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama