Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 7

Recenze (246)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Achillova pata má jméno Kate McKinnon. Netvrdím, že se jí některé z fórků nepovedly, ale jednoznačně navrch mají ty trapnější a bohužel do nich nutila i Milu Kunis. Ruku v ruce s tím jde i přetažená stopáž, která dávala vyniknout ne úplné sehranosti ústředního páru. No ale zase nemůžu říct, že bych se vůbec nebavil. Vzdor výše zmíněnému jsem se několikrát od srdce zasmál, akce byla víc než jen solidní a najde se tu i pár obskurních postaviček charakteristických pro podobné záležitosti. Konkrétně Ivana Sachno coby vraždící gymnastka byla boží. Plusem je i matička Praha v jedné z vedlejších rolí či snaha přeslabikovat Nové Hodějovice. Lehce nad průměr tedy film nakonec přelezl, ale mohl a měl být mnohem lepší. 60% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu mě přišla celkem zajímavá, a po traileru jsem filmu celkem i věřil. A poté co jsem film viděl, tak musím uznat, že film má opravdu jediný velký výrazný problém, a tím problémem je délka filmu. Je to moc dlouhé a samotná zápletka prostě na dvě hodiny času nestačí. A proto je ve filmu dost hluchých, trapných a i zbytečných míst. Věřím, že kdyby film měl o dvacet až třicet minut méně, a byl více přímočařejší, tak by fungoval o třídu lépe. Susanna Fogel se zde ukázala jako velmi dobrá režisérka akce a akčních scén. Akční scény jsou v jejím podání zábavné a krvavé a někdy i celkem originální. O to více zamrzí, že tápe v komediální rovině, kdy jí vtipy a hlášky vycházejí, tak padesát na padesát. A je to škoda. Mila Kunis je pěkná, zábavná a svoje si zde odehraje. Kate McKinnon je komediální uragán, jenže zde je ten příklad, že méně je někdy více, a McKinnon tlačí na pilu hodně. Bavil mě Justin Theroux, který si svojí postavu užívá. Totéž platí i pro Sama Heughana, jenž mě příjemně překvapil. Ve filmu se neustále něco děje a postavy se přesouvají z místa na místo a na to se kupí fajn akční scény a i pár zábavných scén(přestřelka a honička ve Vídni, Praha, výslech). Špión, který mi dal kopačky není špatný film, ale bohužel to taky není film, který si pustím podruhé, a mrzí mě že se ten námět nevyužil lépe. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Spy Who Dumped Me" v zásade neprináša absolútne nič nové. Tento film sme už videli a myslím si, že do podobnej akcie sa dostala naposledy aj Mellisa McCarthy vo filme "Spy". Takže ak sa príbehom nikam moc nedostaneme, je to potrebné postaviť na iných veciach. V prvom rade humor. Nakoľko ide o komédiu. No... tam to podľa mňa moc nevyšlo. Sem-tam som sa zasmial, ale film by si zaslúžil vtipných momentiek oveľa viac. Potom je tu vzťah medzi Audrey a Morgan. Ten je podľa mňa celkom dobrý a obe baby si to užívajú. Aspoň ja mám ten pocit. Kate McKinnon sa miestami snaží trošku moc, no celkom sa jej darí presadiť. Scénka na hrazde je podľa mňa super. A potom si povedzme pár vecí. Nemáme tu žiadne nejaké super hračky. Škoda. Niektoré postavy sú veľmi priehľadné. Najmä naša dvojica MI6 agentov. Myslím si, že nebudete mať problém odhadnúť ich role a trafiť sa. Je to veľmi jednoznačné. Záver to všetko ešte viac podtrháva a nerobí veľmi originálne. Tento zvrat sme už videli a je starý. Aspoň podľa mňa. Ale čo vo filme funguje fantasticky je akcia a naháňačky. Tie sú skutočne veľmi dobré a zaujímavo spracované. Plus aj fakt, že sa do filmu zapojí Edward Snowden ma pobavilo. Film podľa mňa funguje. Možno je trošku neoriginálny a zabudnuteľný, ale akcia, ruská zabijacká gymnastka a akrobatické scénky na hrazde a naháňačka vo Viedni sú podľa mňa hodné času to vidieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si to. Alebo aj nie. Hodnotenie: B- ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to sialene dlhe a vystupy Kate McKinnon funguju asi v polovici pripadov. Inak mile zanrove prekvapenie. Najma kvoli cool akcnym scenam, milej brutalite a prekbapivej nekompromisnosti. Ak to neuvidite, nic nestane. A ak ano, tak vlastne tiez nie. Proste fajn zanrovka pre nenarocne (asi skor babske) publikum 6/10 ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nehledě na to, že film působí spíše jako cestopis, je nutné uznat, že Mily Kunis je pro podobně stupidní role fakt škoda. Člověku nezbývá doufat, než že se urodí něco ve stylu The Black Swan. Film nemá kvalitu, a proto se snaží diváka zmást, jak jen je to možné. Divák tedy tiká pohledem sem a tam, aby nakonec odhalil hlavního padoucha, který je tak zjevně uhodnutelný, jako že Mila Kunis nakope babičce hýždě na Malé Straně. 62% Celosvětový příjmem k 25. 1. 2019: $75,318,544, což je 1,88 násobek rozpočtu ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama