Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akcna komedia v rovnakom style a kvalite ako Spion s Melissou McCarthy. Cize spickovo pevedene oldschool R-kove akcne sceny vs. neakcna vypln, ktora sice chce byt za kazdu cenu vtipna, ale ja som sa nesmial. Dvojka Mila Kunis a hlavne Kate McKinnon je este neznesitelnejsia ako Melissa McCarthy. Rozhodne ale nelutujem, ze som si film pustil, lebo akcne sceny su presne tym dokonalym kompromisom medzi realnymi kaskaderskymi kuskami a trikmi, ze na prvy pohlad neviem rozoznat, co je trik a co realny kusok, takze som si ich vychutnal. A to aj vdaka prehladnej kamere a strihu. Aj dnes vznikaju spickove oldschool akcne sceny. Len skoda, ze v takych imbecilnych komediach. 4/10. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Môžem povedať že ma film pomerne príjemne prekvapil. Keď si zvyknete na Morgan ako šialený charakter a celú nezmyselnosť filmu proste prijmete ako existujúci fakt, na filme sa dobre zabavíte. Musím povedať, že je to trošku bláznivý road-trip dvoch kamarátok, ktoré sa snažia dokázať splniť svoje sny. Ako bláznivá akčná komédia, kde hlavné hrdinky disponujú nezvyklým šťastím a repertoárom nezmyselných vtipov a narážok to naozaj funguje. Nahlas sa síce možno nezasmejete a bude to občas pripadať ako infantilný humor, ale ako oddychovka sa to dá pozerať. Film si sám zo seba celý čas robí srandu, rovnako ako aj hlavné hrdinky. 65% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Skoro dvě hodiny (a je to sakra hodně) ze špiónského světa, zajímaví záporáci a děsivé záporačky a do toho dvě trubky. Jedna právě dostala kopačky přes textovku, ovšem nemá příležitost to svému (ex)milému pořádně vytmavit, protože jí někdo rozstřílí byt i s ním. Tady jde o kejhák, proto i s kámoškou vyráží na evropský trip plný nebezpečí. Včetně pražské zastávky. Nejde o sofistikovanost děje, jde o to, jak si to celé sedne a kolik humoru tvůrci nasypou na diváka, protože u natáčení se evidentně zúčastnění bavili dost. A tady vidím hlavní kámen úrazu. Za břicho jsem se totiž skutečně nepopadal. Na to, že tvůrci točili eRkovou zábavu, se mohli a měli odvázat víc. Což (a velmi příjemně) platí u akce, která je nápaditá a vcelku velkolepá. Třeba přestřelkorvačka v kavárně a následná honička v ulicích města jsou velmi vydařené. A drsné. Mila Kunis má kouzelný kukadla a komedie jí jdou. O onom supertalentu Kate McKinnon stále krapet pochybuju. Nejednou svými exhibicemi šlape vedle a divák se kvůli ní cítí i trapně. Ústí nad Labem nebo Boty proti lásce potěší. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to za tři, ale hvězdu přihodím za Prahu. Negativa: je to zbytečně dlouhé a má víc než dost hluchých míst. Pozitiva: Naštěstí těch zhruba 60 % stopáže, což je pořád nadpoloviční většina, to výborně šlape, hlášky jsou husté, parodie na gymnastku Nadiu Comanecieuovou dokonalá (a ono se tam objeví víc narážek na jiné filmy / osobnosti - a to nejen na Snowdena/ situace / filmy / písničky / politiku / cirkus / plakáty...), není to až tak blbé, jak by člověk od filmu se dvěma bláznivýma holkama v hlavní roli čekal, akce je natočená velmi slušně a nepředvídatelně, že skutečně jsem se bavil a připomněl si staré, zlaté časy Jamese Bonda. Některé nápady (využití rtěnky na palec) nebo situace ("Cílem jsou dvě přitroublé Američanky) bych zařadil po bok toho nejlepšího, co v oblasti špionážní parodie vzniklo. Navíc Morgan mi trochu připomíná mou sestru Anitu, takže pro mne měl film ještě nečekaný druhý plán. Celkově až na ty zbytečné scény skvělá a nadprůměrná zábava. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Výhodou V.I.P. karty je, že si člověk může zajít na kdejakou kravinu, na kterou by za prachy určitě nešel. Výsledkem je, že není tolik kritický a pokud to jen trochu jde, docela se i baví. Takže v rámci žánru tohle nebylo tak zlé, jak jsem se obávala. Mileně sice brzy vypadnou oči z hlavy a celkově nám holka sešla, ale potěšil štěk milovaného vikinga a něco málo z krásné Prahy. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)
  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)
  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama