Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (246)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,562,069Tržby Celosvetovo $75,318,544Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nesúrodé, urvalé. Mila Kunis začína byť akási ošuntelá. /35%/ ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Akční pasáže překvapivě dobrý, humor spíš trapnej. Třeba to víc sedne bandě kámošek, ale já se teda moc nezasmál. Ničím extra mimořádná ženská špionská akce. Mila Kunis ať dál hraje v romantikách. Co hodnotím sympaticky, je zmínka Ústí nad Labem a Litoměřic. To nás rodáky potěší, že se o nás ví i ve Státech. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

The Spy Who Dumped Me je bezosporu najväčším filmovým sklamaním tohoto roku (áno, viem, blížime sa len ku koncu Augusta). Moje očakávania pre tento film neexistovali. Do kina som šiel len kvôli hlavnému duu Mila Kunis & Kate McKinnon. No to čo tento film zahodil je na zaplakanie. Počas trvania filmu som nedokázal vypudiť z hlavy myšlienku na to, aký by bol tento film v rukách kompetentnejších tvorcov a obzvlášť scenáristov. [Len tak mimochodom. Akčné scény boli nečakane dobre a kvalitne natočené.] To čo tento film mohol ponúknuť, mohlo byť na úrovni Spy. Toto mohla byť komediálna klasika. Toľko stupidity, toľko nezmyslov, a tých dier v scenári. Úprimne, niekoľkokrát som bol prekvapený nad kvalitou malinkých detailov, čo o pár sekúnd nasledovalo niečim čo ma z toho pozitívneho oparu prekvapenia vytiahlo späť do stupídnej reality tohoto filmu. Toto sa dielo počas celého runtimu, celé dve hodiny. No napriek tomu všetkému stupídnemu a mnohému inému čo som nespomenul, nedokážem sa prinútiť a zaradiť tento film do kategórie najhorších filmov roku 2018. A to len z dvoch dôvodov. Mila Kunis & Kate McKinnon. Tieto dve sú tak nehorázne šarmantné, vtipné, roztomilé a sexy! Tieto dve robia tento film niečím čo som si užil sledovať, aj napriek faktu, že som krútil hlavou skoro pri každej jednej scéne. Obe zakaždým dokázali otočiť každú sprostú nezrovnalosť či scénu do niečoho nad čím som pousmial, namiesto toho aby som nadával. Mila Kunis & Kate McKinnon si zaslúžili byť v lepšom filme. Ten premrhaný potenciál ma vytáča do nepríčetnosti a ľutujem kolegov v práci keď sa spýtajú aký bol tento film - ten rant ktorý bude nasledovať, bude dlhý. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Môžem povedať že ma film pomerne príjemne prekvapil. Keď si zvyknete na Morgan ako šialený charakter a celú nezmyselnosť filmu proste prijmete ako existujúci fakt, na filme sa dobre zabavíte. Musím povedať, že je to trošku bláznivý road-trip dvoch kamarátok, ktoré sa snažia dokázať splniť svoje sny. Ako bláznivá akčná komédia, kde hlavné hrdinky disponujú nezvyklým šťastím a repertoárom nezmyselných vtipov a narážok to naozaj funguje. Nahlas sa síce možno nezasmejete a bude to občas pripadať ako infantilný humor, ale ako oddychovka sa to dá pozerať. Film si sám zo seba celý čas robí srandu, rovnako ako aj hlavné hrdinky. 65% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Už jsem se smířil s tím, že Milu Kundis s největší pravděpodobností již nikdy neuvidím v seriózní roli, jako byla precizní Černá labuť. Přesedlala na přímo feministické role, na které jsem zprvu začínal být alergický, naštěstí se objevují výjimky a Spy Who Dumped Me je jednou z nich. Je to typická špionážní ujetina, u níž jsem se ale upřímně několikrát zasmál a dost mě potěšilo, že Amíci zase projednou zavítali do Prahy. Mohli si teda odpustit ironickou narážku na to, že jsme podle nich součástí východního bloku, jinak mi ale nezbývá nic jiného, než chválit. Jedna z mála výtek tkví v samotné Kate McKinnon, jež mi absolutně nesedla a jejímž dílům se budu od teď vyhýbat, i kdybych pro to měl oželet krásnou Milu. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě nasedá modelka Ukrajinka Naděžda (Ivanna Sachno) do luxusního auta, které má českou SPZ. (UNK.Cory)
  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama