Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Recenze (246)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká to je konina, mě velice překvapilo, jak tvůrci přistupují k akčním scénám a jak mají pečlivě zvládnutou choreografii. Pořád to samozřejmě není Leitch se Stahelskim a Špion, co odkopl Milu Kunis je primárně komedie, a jak už víme z trailerů, toho nejjednoduššího rázu. U spousty gagů jsem facepalmoval, ovšem několikrát jsem se od srdce zasmál a leckteré fóry přecejenom pobavily (potěšily české lokace a na to navazující hlášky v nesrozumitelné mluvě, viz “Ústí nad Labem”) Navíc mám rád Milu, takže dvojku bych si z fleku dal. McKinnon už o dost méně, ale je tu ještě celkem snesitelná. Neškodné za tři. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžná americká komedie o dvou blbkách, co se vypraví za akcí do Evropy. Blbej humor, kde to nejlepší, když se neprdí a nezvrací, je, když se snaží přečíst maďarská nebo česká města. Obecně scény v Praze mi přišly nejzábavnější. A to i přesto, že hned z kraje padla hláška, že Východní Evropa je specialista na gotiku. To mi hnulo žlučí, ale Boty proti lásce od Yvonne Přenosilové s pohledem na Pražský hrad to hned zase spravily. Obecně průměr, ale na zaplácnutí času ok. Navíc pro Čecha ta česká část může být poměrně zábavná. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mila Kunis a Kate McKinnon jako dvě obyčejné holky, které se octly ve válce špiónů. A je u toho spousta překvapivě solidní akce, ale i humoru, který však nešlape tak, jak by bylo ideální. Kate McKinnon se snaží krást si film pro sebe, bohužel dost často balancuje na hraně trapnosti. S kratší stopáží a sehranější hereckou dvojicí by to mohla být fajn komedie. Takhle je jen průměrná. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,562,069Tržby Celosvetovo $75,318,544Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nesúrodé, urvalé. Mila Kunis začína byť akási ošuntelá. /35%/ ()

choze 

všechny recenze uživatele

Očekávaně podprůměrná komedie s nečekaně slušnými akčními scénami. A taky se tu docela umírá. Podobný, výrazně lepší Špion s Melissou McCarthy tohle posílá do zaslouženého zapomnění. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Flash disk, po kterém jdou všichni agenti světa, ukryje Mila Kunis na místě, kde smí jen gynekolog a pan Kutcher. Rozsviťte světlo s nápisem Applause! Dvě věci mě odradily. Přepálený herecký projev Kate McKinnon, kterou klidně mohla nahradit Schumer a bylo by to šumák a pak ta podivná ignorace násilných činů, kdy třeba před očima těch dvou prostřelí hlavu řidiči taxi a ony se chovají, jako by byly ve filmu.. Snažím se nemyslet na to, kam by tu flashku na jejich místě dala Melissa McCarthy.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak s touto komedií jsem byl velice spokojený, několikrát jsem se zde od srdce zasmál a nevadili mi ani feministické zmínky ve filmu, které zde nepůsobili nijak nuceně. Ani akce filmu neubírala na kvalitě a tak jsem se celou dobu při sledování náramě bavil. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ryze zábavná žánrovka, dortík pro ty, kterým sedne obsazení: Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan nebo Gillian Anderson. Ale musí se vidět v originále. Podobný úlet jako letošní The Lost City. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Skoro dvě hodiny (a je to sakra hodně) ze špiónského světa, zajímaví záporáci a děsivé záporačky a do toho dvě trubky. Jedna právě dostala kopačky přes textovku, ovšem nemá příležitost to svému (ex)milému pořádně vytmavit, protože jí někdo rozstřílí byt i s ním. Tady jde o kejhák, proto i s kámoškou vyráží na evropský trip plný nebezpečí. Včetně pražské zastávky. Nejde o sofistikovanost děje, jde o to, jak si to celé sedne a kolik humoru tvůrci nasypou na diváka, protože u natáčení se evidentně zúčastnění bavili dost. A tady vidím hlavní kámen úrazu. Za břicho jsem se totiž skutečně nepopadal. Na to, že tvůrci točili eRkovou zábavu, se mohli a měli odvázat víc. Což (a velmi příjemně) platí u akce, která je nápaditá a vcelku velkolepá. Třeba přestřelkorvačka v kavárně a následná honička v ulicích města jsou velmi vydařené. A drsné. Mila Kunis má kouzelný kukadla a komedie jí jdou. O onom supertalentu Kate McKinnon stále krapet pochybuju. Nejednou svými exhibicemi šlape vedle a divák se kvůli ní cítí i trapně. Ústí nad Labem nebo Boty proti lásce potěší. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pár skvělejch kaskadérskejch kousků, sem tam ucházející akce, a jinak... jinak celkem tuctová dementní špiónská komedie. Přisprostlá, často trapná, a skoro nikdy vtipná (dávání blinkru během honičky ale pobavilo, to jo) P.S. Už sem se fakt naštval, a za každý další nechutný koule v jakýmkoliv filmu budu od příště natvrdo strhávat hvězdu. Co na tom ti scénáristi viděj, to fakt nikdy nepochopim. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to sialene dlhe a vystupy Kate McKinnon funguju asi v polovici pripadov. Inak mile zanrove prekvapenie. Najma kvoli cool akcnym scenam, milej brutalite a prekbapivej nekompromisnosti. Ak to neuvidite, nic nestane. A ak ano, tak vlastne tiez nie. Proste fajn zanrovka pre nenarocne (asi skor babske) publikum 6/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinky jsou zpočátku notně otravné, ale nakonec přiznávám filmu alespoň určitou formu funkční úsměvnosti. Stopáž je zbytečně dlouhá, příběh by si klidně vystačil s akorátní délkou 90 minut. Feministky budou hlásit, že u nich všechno v naprostém pořádku. Za mě 50% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

V některých ohledech vtipná špionská komedie, nicméně v některých ohledech hloupá. Fajn člověk si řekne, že je to parodie, ale i ta se dá dělat mnohém lépe. Kladem jsou dobře vybrané ženské představitelky( Mila Kunis, Kate McKinnon a Ivanna Sachno), pár dobrých nápadů ( třeba vídeňský taxikář) a Praha je skutečně Prahou. ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Ten film nedává zaboha žádný smysl a má skutečně tolik děr, že mi z toho často šla hlava kolem. Pokud ale vypnete mozek a překousnete divoké kreace Kate McKinnon, tak je to v rámci možností docela fajn zábava, která překvapivě exceluje v nářezových akčních scénách a trochu pokulhává v humoru. Avšak ten je v určitých momentech tak absurdní a mimo, až je vtipný. Mila to má tedy tentokrát za slabší 4*, a to především proto, že jsem se bavil o poznání více než u tragických Matek na tahu. 7/10 ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Ale proč né...Film po mnoha stránkách povedený, dost lidí vědělo co se od nich chce a přesně to udělali a Milu Kunis mám prostě rád.:-) Za mě 73% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dámská špionská jízda (Evropou). Zjištění, že Mila Kunis po hodinách procedur v maskérně je stále schopná se za bílého dne ukazovat mezi lidmi, sjíždět starou Prahu na kole a v blond paruce akčně zasahovat v Berlíně, dává naději, že jí Ashton Kutcher ještě napříště povolí turismus. Zatrhnout by měli Kate McKinnon její komediální herectví. Její trapné výstupy občas převažovaly a brzdily děj. Komerčně se film nepotkal s očekávaným výsledkem, o to víc příjemně překvapilo tvůrčí hledisko, zejména režie je hodně dobrá. A vysokou kvalitu mají akční scény. Režisérka Susanna Fogel je doposud zažitá jen jako televizní tvůrce, okamžitě se ale dokázala adaptovat i na filmové pole. Akčním scénám je povoleno být drsnější, takže nechybí časté průstřely a časté pády z výšky, které končí smrtelně. Počet úmrtí byl korigován u hlavních postav, film je přece jen veden za komedii, tudíž převládají úsměvné scény a vtipné momenty. Režie nasbírala četné plusy, scénář už tak extrovní není. Dokonce po nějaké době film vypadne z tempa, to je normální vzhledem k nemalé stopáži, prostor mají dialogová cvičení hlavních hrdinek, ani závěrečný zvrat nepatří k originálním. Duo sympatických hlavních ženských hvězd je poměrně originální odpovědí na mužské uhlazené hrdiny, režie je na vysoké úrovni, technické známky to má též vysoké, jen scénář má svá slabá a okopírovaná místa. 9/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní podobných filmov si stále kladiem otázku, na čo vlastne vznikajú. Tie tržby sú len tak tak, obe herečky aj Theroux majú rozhodne naviac, než na podobné pitvorenie a skrátka 40 miliónov dolárov sa dá minúť rozhodne účelnejšie. Ale trochu konkrétnejšie, v sk dabingu zanikol, ak tam vôbec bol, akýkoľvek humor, a ten, ktorý vyplýval z toho, že sme neustále svedkami colateral damages, na smiech vážne nie je, aj keď si to tvorcovia asi myslia. Ale samozrejme je to aj otázkou vkusu, nejakú tú cieľovku bude mať aj Špión, ktorý mi dal kopačky, ale rozhodne nebude tak veľká, ako si v Hollywoode naivne myslia. ()

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama