Reklama

Reklama

Svět budoucnosti

(seriál)
  • Francie Rêver le futur (více)
Trailer

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jak bude vypadat svět v budoucnosti? Čím se budou lidé dopravovat, co budou jíst, z čeho získávat energii nebo kde budou bydlet...? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

subic 

všechny recenze uživatele

No Frantíci no. Oni ty dokumenty moc neumí no. Dokument je informačně celkem dost obsáhlý, plný spekulací, co by mohlo v budoucnu být, ale je udělaný takovou dost nudnou formou. Kdyby to dělala velká a mocná BBC a jako hlavní postavu průvodce seriálem tam dala třeba exTopGearovského Jamese Maye, tak by to bylo rázem o něčem jiném. Druhá řada začíná dílem o vizi umění, které se díky virtuální realitě zcela promění do roku 2050... a to mě už moc nebaví. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl o potravinách - sympatické jsou ekologické vize bez chemie v zemědělství, aby tolik lidí neumíralo na rakovino. Změnu žádají zákazníci zdola. Půda opravdu už na planetě pro další lidi není. Autoři proto chtějí větší výnosy, aby mohli na Zemi natěsnat další miliardy lidí. O osobních robotech, kteří budou zájemcům pěstovat potraviny jsem už slyšel. Díl o oceánech mě vyloženě naštval. Pro začátek zvýšíme počet obyvatel na Zemi na deset miliard tím, že je přestěhujeme na moře. Někteří vědci a ekonomové mají sice chytrou, ale chorou mysl. Už teď jsme překročili únosnou kapacitu prostředí a jestli to tak půjde dál, tak všichni pochcípáme. ()

Reklama

Radek273 odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen téma samo o sobě je odpad. Provedení se sice snaží nějakým profi způsobem obstarat kvalitní teorie a myšlenky, ale pokud chcete mluvit o pitomosti, ani rádoby dobrý argumenty to nezachrání. A tím vše postrádá smysl! ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní seriál je vhodný nejen do hodin výchovy k občanství. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o tom, jak by mohl vypadat svět v roce 2050. ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama