Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kuromine Asahi vypadá na první pohled jako obyčejný student, ale má jeden zásadní problém – neumí lhát. Celá škola ho zná a všichni si před ním dávají neustále pozor, protože kdykoli se Kuromine něco dozví, nikdy to nedokáže utajit. Ne že by to dělal naschvál, ale každý ho dokáže velmi snadno prohlédnout. A tak když si Kuromine myslí, jak dokáže před svými přáteli tajit, že je již delší dobu zamilovaný do své spolužačky Shiragami Youko, tak ho jeho přátelé velmi rychle vyvedou z omylu a doporučí mu, aby jí vyznal lásku ještě dřív, než jej i ona prokoukne a stejně jako jeho předchozí „láska" odmítne ještě dřív, než stačí říct co cítí. A tak Kuromine sebere všechnu svou odvahu a po vyučování jde za Shiragami do třídy. Ovšem v momentě, kdy otevře dveře, spatří něco, co opravdu nečekal – Shiragami Youko je ve skutečnosti upír! Navíc mu dívka prozradí, že pokud toto tajemství vyjde najevo, bude muset opustit školu. A tak Kuromine musí udržet tajemství za každou cenu, jinak nebude mít další příležitost vyznat se Shiragami ze svých citů. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Je to docela bláznivé, občas je to vtipné a Shiragami mi přijde hodně roztomilá. Jasně, zvláštních a i roztomilých upírek jsem už v anime viděl nepočítaně a i některé další zápletky nejsou nic nového, ale i tak mě to bavilo. Asi nějaký ten "Twilight efekt" naruby, možná uhranutí, nebo brainwashing a nebo mám asi až moc rád energické a bláznivé holky. Takže u mě 7/10. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem četl mangu, tak se nemůžu ubránit srovnání. Mangu jsem opravdu zbožňoval a anime taky není špatné. Jediné, co mi vadí, jsou ty postavy. Všechny mají stejné vykulené oči a takovou jemnou povahu, kdežto v manze mi přišly více vyhraněné. Koumoto sensei byl větší zabiják, Shiragami mi přišla více nemožná, Mikan více dábělská a Aizawa drsnější. Viním za to ty jejich kulaté oči a ružovoučké tvářičky, ale jinak to není špatné. Těch 7/10 si to zaslouží. ()

PunyHumanNo2 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, kde jsou všechny postavy roztomilé a mimořádně tupé. Je těžké ubránit se srovnání s předlohou - paradoxně nepomahá, že se anime snaží držet děje a zároveň zjemnit a uhladit zjev postav. Jejich absurdně přehnané reakce a výrazy jsou silně naředěné, a veškerý půvab, pramenící právě z vizuálního stylu a komického načasovaní, se vytrácí. Manga 5*, anime silnější 2*. ()

Reklama

Reklama