Reklama

Reklama

Non non bijori - Repeat

(série)
  • Japonsko のんのんびより りぴーと (více)
Trailer 3

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že to co jste mohli vidět v předešlé sérii Non non biyori (2013) bylo vše, co Renge, Komari, Hotaru a Natsumi během prvního společného roku zažily? Omyl. Stalo se toho mnohem víc. Pokud tedy toužíte vidět prvních pár dní Renge jakožto prvňáčka a Hotaru při jejím individuálním i skupinovém poznávání venkovského života, směle do toho. Non non biyori je zpět. (EMIA)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poklidným tempem jedné až dvou episod týdně jsem se opět pomalu prošel po japonském venkově... Tohle dávkování je opravdu ideální a mnohokrát mi seriál pozvedl náladu, jindy krásně připravil na spánek po náročném dni. Kvalitativně je to naprosto shodné s první sérií, akorát ze začátku mi připadá, jako by si Renge většinu scén prostě kradla pro sebe, což ovšem vzhledem k faktu, že tohle děvčátko zbožňuji, nebyl vůbec žádný problém. Nejlepším dílem je opět ten, který se většinu času věnuje vztahu mezi malou Renge a Kaede (Candy Store) a opět ukazuje tuto mladou ženu v tom nejkrásnějším a pro muže velice přitažlivém světle... Postupně je však vše více vyvážené, své momenty dostávají i další postavy a vše je prostě kouzelné, příjemné a neskutečně poklidné, roztomilé i zábavné. 9,5/10 ()

DExUS odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabota, slabota, slabota. Kvalita povodneho Non non biyori sa absolutne vytratila. Mam rad Nano Ripe, no uvodna pesnicka je hrozna v porovnani s predchodzou. Dej neobsahuje žiadne zaujmavé prvky, a u zatial prvých 6 epizod som sa extremne nudil. Neviem či nájdem silu to nadalej sledovat. Ak ano, hodnotenie na konci este upravim. ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi sympatické, že druhá sezóna vkládá epizody do té první nebo aspoň počáteční dva díly takové byly. I přes nějaké dva tři nudnější momenty, ale dále pracuje se seriálem ve stejném duchu jako v první sérii, za což jsem vděčný. Otravná Nattsun se občas objeví v lepším světle, takže jsem se naučil ji mít taky rád a narkoleptická Nee-nee sensei mě taky už moc ne**re :D Prostě ideální sérka na hnusně horký odpoledne, s lahvinkou červenýho a sněním, jaké by to bylo na japonský vesnici fajn... a jak rád bych tam někde (v pozdějším věku) zhebnul :D:D:D! ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračuje to v šľapajách prvej série. Viac k tomu netreba. Pribudne pár postáv, niektoré som si obľúbil ešte veiac ako v prvej séri (Candy Store, milujem ju). Kto vie pochopiť o čo v seriáli ide, bude spokojný. 5* ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Na pokračování Non non biyori se dá vcelku s úspěchem aplikovat yennův komentář k minulé sérii s dodatkem, že vzhledem k repetitivnosti určitých témat či vtipů se do seriálu v určitých momentech vkradla nepříjemná monotónnost. Z toho důvodu by se při hodnocení dalo jít i níž. Ovšem na druhou stranu, kdo by mohl být přísný na dílo, kde má jedna z postav roztomilého shiba-inu? ()

Galerie (321)

Reklama

Reklama